CX/GL Te és Motorod
- nevető Nap
- Kapcsolat:
1029
Előzőkre - csatlakozom, megnézem,de nem vonz, viszont elismerem ha valaki tehetséges, és igencsak büszkeséggel tölt el ha az illető épp magyar is!
- fgyozo
- Kapcsolat:
1030
1028-ra
OFF
Nos, akkor kifejtem, nem elírásról van szó.
MAGAM RÉSZÉRŐL csak érték teremtő tevékenység előtt tudok fejet hajtani vagy elismerően szólni.
Amit pl.Te csinálsz a motoroddal az előtt fejet hajtok
Azt gondolom h egy igen csak egy elferdített világban élünk-éltetnek minket, amiben az értéktelen
dolgok vannak beállítva értékesnek. Ennek szellemében az érték teremtő, dolgozó, alkotó ember
semmibe van nézve míg sztárolva és dőzsöltetve van a van a focista, a versenyző, teniszező, a színész
stb. akik a munka helyett baromi jól szórakoznak és fogalmuk sincs arról h mit is jelent dolgozni vagy h
mi is a valós érték. Azt gondolom h ez a jelenség a torz világunk egy csökevénye. Ennek szereplőiről
pedig még hajlandó sem vagyok tudomást szerezni.
ON
OFF
Nos, akkor kifejtem, nem elírásról van szó.
MAGAM RÉSZÉRŐL csak érték teremtő tevékenység előtt tudok fejet hajtani vagy elismerően szólni.
Amit pl.Te csinálsz a motoroddal az előtt fejet hajtok
Azt gondolom h egy igen csak egy elferdített világban élünk-éltetnek minket, amiben az értéktelen
dolgok vannak beállítva értékesnek. Ennek szellemében az érték teremtő, dolgozó, alkotó ember
semmibe van nézve míg sztárolva és dőzsöltetve van a van a focista, a versenyző, teniszező, a színész
stb. akik a munka helyett baromi jól szórakoznak és fogalmuk sincs arról h mit is jelent dolgozni vagy h
mi is a valós érték. Azt gondolom h ez a jelenség a torz világunk egy csökevénye. Ennek szereplőiről
pedig még hajlandó sem vagyok tudomást szerezni.
ON
Kellemes dugó_mozgást, a párban
1031
1030-ra!
Sziasztok!
...es néhányan életükkel fizettek azért, hogy a mai motorosok olyan gépekkel közlekedhetnek amilyenekkel....
Sziasztok!
...es néhányan életükkel fizettek azért, hogy a mai motorosok olyan gépekkel közlekedhetnek amilyenekkel....
- Retro
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
1034
Ezt ma szereztem a Camponaban, mikoris bementem egy uzletbe latvan ezt a kepet olyan 4mx4m-es meretben a falon, hatulrol neonnal megvilagotva. Mondtam az eladonak, hogy ilyen motorom van es hogyan szerezhetnem meg a plakatot? 1700/oldal (kb 25 kisebb kockabol all) es hamarosan lecserelik a kirakatot... akkor ennyiert megvehetem. Uh ugy dontottem a penztaron levo kepeslap meretu szoroanyaggal is beerem
1035
csak mellesleg jegyzem meg: tavaj áprilisban 2010-ben dabasi sportcsarnokban volt veterán jármű kiállítás, ahol Drapál János egykori versenymotorja is látható volt.
- Retro
- Kapcsolat:
1036
A javaslatom a következő a motor szépségversennyel kapcsolatban.
Legyen 3 kategória:
1 leg eredetibb
2 leg szebb ( ez lehet akár épített is )
3 leg rondább ( ez olyan citrom díj féle, kicsit ösztökélné a változtatásra azt aki kapja )
A szavazáson, a megjelent CX-GL tulajdonosok vehetnének részt és csak ők,hisz a legjobban ők értenek hozzá.
Akinek van ezzel kapcsolatban véleménye nyugodtan fejtse k,hisz a FÓRUM erre való(szabad vélemény nyilvánítás nyíltan)
Legyen 3 kategória:
1 leg eredetibb
2 leg szebb ( ez lehet akár épített is )
3 leg rondább ( ez olyan citrom díj féle, kicsit ösztökélné a változtatásra azt aki kapja )
A szavazáson, a megjelent CX-GL tulajdonosok vehetnének részt és csak ők,hisz a legjobban ők értenek hozzá.
Akinek van ezzel kapcsolatban véleménye nyugodtan fejtse k,hisz a FÓRUM erre való(szabad vélemény nyilvánítás nyíltan)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Retro 2011.05.06., pén. 08:29-kor.
UFF.
1037
támogatom az előttem szólót több pontban:
1, igen szóljatok hozzá a témához minél többen, mondjátok el szerintetek hogy lenne igazi a cx szépe verseny
2, Retro által felvetett megoldás szimpatikus
3, a citromdíjjal kapcsolatban az aggályom, hogy esetleg egy rendes, de kopott motor kapja. Különben ezt is támogatom.
Érdeklődéssel várom a véleményeket
1, igen szóljatok hozzá a témához minél többen, mondjátok el szerintetek hogy lenne igazi a cx szépe verseny
2, Retro által felvetett megoldás szimpatikus
3, a citromdíjjal kapcsolatban az aggályom, hogy esetleg egy rendes, de kopott motor kapja. Különben ezt is támogatom.
Érdeklődéssel várom a véleményeket