Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Sziasztok!
Tervek szerint es jo ido eseten en is mennek szereny, CX-GL400C-as motorommal Pusztavacsra egy latogatas erejeig. Sajnos Kemeny Lacival tett egyeztetes ellenere most ugy nez ki a dolog hogy nem tudok indulni a csapattal Szolnokrol. Amenyiben napkozben odaernek, mar ez is haladas lesz reszemrol.
Egy ilyenfajta reszvetelt mar regota tervezek, megismerni azokat akik segitettek a motoromat uzemkepesse varazsolni ismeretlenul is. Azonban az elet athuzta szamitasaimat ezidaig es nem tudtam menni.
Most hatha sikerul.
Udvozlet mindenkinek!
Csicsak Tamas, Szolnok
Tervek szerint es jo ido eseten en is mennek szereny, CX-GL400C-as motorommal Pusztavacsra egy latogatas erejeig. Sajnos Kemeny Lacival tett egyeztetes ellenere most ugy nez ki a dolog hogy nem tudok indulni a csapattal Szolnokrol. Amenyiben napkozben odaernek, mar ez is haladas lesz reszemrol.
Egy ilyenfajta reszvetelt mar regota tervezek, megismerni azokat akik segitettek a motoromat uzemkepesse varazsolni ismeretlenul is. Azonban az elet athuzta szamitasaimat ezidaig es nem tudtam menni.
Most hatha sikerul.
Udvozlet mindenkinek!
Csicsak Tamas, Szolnok
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
2011 - III. Pusztavacsi CX-GL találkozó
Időpont: 2011.május.14
Helyszín: Pusztavacs – a Nagy Mező (a Pusztavacsi falunap helyszíne )
Indulás tőlem (fgyozo) : 8.30-kor
Tervezett érkezés: 10h -ra
Aki részt vesz a rendezvényen kérem a szokásos módon feliratkozással jelezze
1) fgyozo (Honda CX500C)
2) Fater (Honda VT500)
3) Váradi F (BMW K1100 RS) - pedig jöhetne CX-el is
4) DKálmán (Honda CX500)
5) moli (Honda CX 650)
6) klb (Honda CX 500)
7) Eger&Forrest (CX500C&CB750)
8) ? Attila (CX500) O az a szerencses baratom, akinek a nemregiben felrakott keket hoztuk Nemetobol
9) kentaur ( ) + konv.Teile
10) Maclas+neje(CX500)
11) öregkis (cx500)
12) VGabor ( )
13) Gerőfy Andras (CX 500 E US)
14) Barabás Pali (CX 500 E)
15) Lakiluk (L László) (CX500 E)
16) Barta Zoltán és neje (CX500C) Nagykőrösről
17) Lferi&Vera (CX650E)
18) Irtzl Tibor + 1
19) Paya (Honda CX500C)
20) Rudolf (Honda VT 500C)
21) Gary(Intruder+autó) 5 fő
22) Koxi+1fő (cx500E)
23) másnapos....Ha hazaérek Dániából !!!!!!
24) bakajoe (Honda CX500 C)
25) Geza (CX500E)
26)
Indulás tőlem (fgyozo) : 8.30-kor
Tervezett érkezés: 10h -ra
Aki részt vesz a rendezvényen kérem a szokásos módon feliratkozással jelezze
1) fgyozo (Honda CX500C)
2) Fater (Honda VT500)
4) DKálmán (Honda CX500)
5) moli (Honda CX 650)
6) klb (Honda CX 500)
8) ? Attila (CX500) O az a szerencses baratom, akinek a nemregiben felrakott keket hoztuk Nemetobol
10) Maclas+neje(CX500)
11) öregkis (cx500)
12) VGabor ( )
16) Barta Zoltán és neje (CX500C) Nagykőrösről
17) Lferi&Vera (CX650E)
18) Irtzl Tibor + 1
19) Paya (Honda CX500C)
21) Gary(Intruder+autó) 5 fő
22) Koxi+1fő (cx500E)
25) Geza (CX500E)
26)
-
- Kapcsolat:
520.
2011 - III. Pusztavacsi CX-GL találkozó
Akik részt vesznek a rendezvényen:
1) fgyozo (Honda CX500C)
2) Fater (Honda VT500)
4) DKálmán (Honda CX500)
5) moli (Honda CX 650)
6) klb (Honda CX 500)
10) Maclas+neje(CX500)
11) öregkis (cx500)
12) VGabor ( )
16)Barta Zoltán és neje (CX500C) Nagykőrösről
17) Lferi&Vera (CX650E)
18) Irtzl Tibor + 1
19) Paya (Honda CX500C)
21)Gary(Intruder+autó) 5 fő
22)Koxi+1fő (cx500E)
25) Geza (CX500E)
26) Csicsak Tamas, Szolnok (GL400c)
27) Kiss Zoltán(CX500E) +1 fő (CX500C)
Akik részt vesznek a rendezvényen:
1) fgyozo (Honda CX500C)
2) Fater (Honda VT500)
4) DKálmán (Honda CX500)
5) moli (Honda CX 650)
6) klb (Honda CX 500)
10) Maclas+neje(CX500)
11) öregkis (cx500)
12) VGabor ( )
16)Barta Zoltán és neje (CX500C) Nagykőrösről
17) Lferi&Vera (CX650E)
18) Irtzl Tibor + 1
19) Paya (Honda CX500C)
21)Gary(Intruder+autó) 5 fő
22)Koxi+1fő (cx500E)
25) Geza (CX500E)
26) Csicsak Tamas, Szolnok (GL400c)
27) Kiss Zoltán(CX500E) +1 fő (CX500C)
-
- Kapcsolat:
Re: Pusztavacsi találkozó
Sziasztok CX-GL motorosok!
Nagyon sokan részt vettünk a mai Pusztavacsi össze jövetelen.Nagyon sok szép motort csodálhattunk meg,és társaloghattunk minden féléről!Öröm volt megjelenni!
De szeretnék hangsúlyt adni annak hogy ha már összejöttünk szép számmal mindenki szanaszét szórodva, csak az ismerősivel beszélt álltalában.
Aki szervezte annak kellett volna mindenkit egy körben összeülve vagy állva,megismertetni egymással, és megbeszélni a motorokkal kapcsolatos JÓt és rosszat is! Baráti beszélgetést meg miegymást.Ezért vagyunk tagok nem!? Elég ritkán jön össze ennyi moci egyszerre.
A motor szépségversenyről meg csak annyit,nem személyeskedni szeretnék de a nyertes mocitól Kb 10-15 moci is szebb volt ami első lehetett volna.Magyarul ez nem verseny volt hanem csak neve legyen a dolognak!Ne vegye senki sértésnek a dolgot!!
Mindezek ellenére nagy öröm volt részt venni ezen a találkozón!!
Nagyon sokan részt vettünk a mai Pusztavacsi össze jövetelen.Nagyon sok szép motort csodálhattunk meg,és társaloghattunk minden féléről!Öröm volt megjelenni!
De szeretnék hangsúlyt adni annak hogy ha már összejöttünk szép számmal mindenki szanaszét szórodva, csak az ismerősivel beszélt álltalában.
Aki szervezte annak kellett volna mindenkit egy körben összeülve vagy állva,megismertetni egymással, és megbeszélni a motorokkal kapcsolatos JÓt és rosszat is! Baráti beszélgetést meg miegymást.Ezért vagyunk tagok nem!? Elég ritkán jön össze ennyi moci egyszerre.
A motor szépségversenyről meg csak annyit,nem személyeskedni szeretnék de a nyertes mocitól Kb 10-15 moci is szebb volt ami első lehetett volna.Magyarul ez nem verseny volt hanem csak neve legyen a dolognak!Ne vegye senki sértésnek a dolgot!!
Mindezek ellenére nagy öröm volt részt venni ezen a találkozón!!
-
- Kapcsolat:
522
Kedves mindenki.
Köszönöm mindenkinek a jo baráti társaságot és a jo hangulatot.
521-re
Kedves Lakiluk.
Igaz mi nem beszélgettünk egymással de sajnos sok másik emberrel sem tudtam az idö hiány miatt.Én például nem csak az ismerösökkel beszélgettem.
A szervezö sztm mindent megtett amit csak lehetett.A többi rajtunk mulott.
A szépség versenyröl meg csak annyit,lehet,hogy nem az övé a legszebb motor de közülünk ö tette a legtöbbet a falunap sikeréért,ö szervezte az egészet a Polgármesterrel,motoroztatta a falu apraja-nagyát (igaz én kiabáltam,hogy bunda) de egyetértek vele,hogy ö kapta a dijat.Nekem nem a dij hanem a társaság a fontos.És nagyon boldog vagyok,hogy a "Mi vagyunkba" van a nevem.
Remélem a következö közös guruláskor sikerül megismerkednünk.
További szép napot mindenkinek.
Köszönöm mindenkinek a jo baráti társaságot és a jo hangulatot.
521-re
Kedves Lakiluk.
Igaz mi nem beszélgettünk egymással de sajnos sok másik emberrel sem tudtam az idö hiány miatt.Én például nem csak az ismerösökkel beszélgettem.
A szervezö sztm mindent megtett amit csak lehetett.A többi rajtunk mulott.
A szépség versenyröl meg csak annyit,lehet,hogy nem az övé a legszebb motor de közülünk ö tette a legtöbbet a falunap sikeréért,ö szervezte az egészet a Polgármesterrel,motoroztatta a falu apraja-nagyát (igaz én kiabáltam,hogy bunda) de egyetértek vele,hogy ö kapta a dijat.Nekem nem a dij hanem a társaság a fontos.És nagyon boldog vagyok,hogy a "Mi vagyunkba" van a nevem.
Remélem a következö közös guruláskor sikerül megismerkednünk.
További szép napot mindenkinek.
Na pá.
- Pali
- Kapcsolat:
523
Én is sikeresen hazaértem, remélem így lesz mindenkivel.
Bár megint a Győző nyert (mint mindig), azért jól éreztem magam.
521-re
Lakiluk a szavaidból úgy vettem ki azért nem bántad meg hogy eljöttél és remélem ez így is van. Az hogy az emberek többsége a barátaival beszélgetett ez minden nagyobb társaságnál természetes, a motorok inkább összehozzák az embereket mint bármi más szerintem. Én nagyon jól éreztem magam és mindenkivel el tudtam beszélgetni. Ha lemész egy diszkóba csajozni és nem sikerül senkit felszedni az sem a DJ hibája nem?
A motor szépségverseny egy elég szubjektív dolog olyan soha nem lesz még a motorépítő VB-n se hogy a nyertes motor mindenkinek egyformán tetsszen. A motor egy kicsit olyan mint a gyerek mindenkinek a sajátja a legszebb.
Ahogy Kálmán is írta Győző megérdemelte a díjat ha nem is a motorjáért de az egész napos munkájáért, amíg a társaság nagy része a fűben heverészett ő a falu népét motoroztatta ! És mivel a motorokra bárki szavazhatott így természetes hogy ő kapta a legtöbbet.
A "szakmai" díjat pedig Egér kapta az Ő motorján pedig nem nagyon találni kivetnivalót.
Bár megint a Győző nyert (mint mindig), azért jól éreztem magam.
521-re
Lakiluk a szavaidból úgy vettem ki azért nem bántad meg hogy eljöttél és remélem ez így is van. Az hogy az emberek többsége a barátaival beszélgetett ez minden nagyobb társaságnál természetes, a motorok inkább összehozzák az embereket mint bármi más szerintem. Én nagyon jól éreztem magam és mindenkivel el tudtam beszélgetni. Ha lemész egy diszkóba csajozni és nem sikerül senkit felszedni az sem a DJ hibája nem?
A motor szépségverseny egy elég szubjektív dolog olyan soha nem lesz még a motorépítő VB-n se hogy a nyertes motor mindenkinek egyformán tetsszen. A motor egy kicsit olyan mint a gyerek mindenkinek a sajátja a legszebb.
Ahogy Kálmán is írta Győző megérdemelte a díjat ha nem is a motorjáért de az egész napos munkájáért, amíg a társaság nagy része a fűben heverészett ő a falu népét motoroztatta ! És mivel a motorokra bárki szavazhatott így természetes hogy ő kapta a legtöbbet.
A "szakmai" díjat pedig Egér kapta az Ő motorján pedig nem nagyon találni kivetnivalót.
- lferi
- Kapcsolat:
524: Túra
Mi is szerencsésen megérkeztünk jól éreztük magunkat.
Lakiluk ne vedd komolyan a dolgokat igazuk van a fiúknak Győző nélkül a falunapon sem lettünk volna, az összerántásban lehet hogy igazad van bár Én sok emberhez odamentem, hogy Te ki vagy mert még nem ismertem nem biztos, hogy meg kell várni a bemutatást elébe is mehetünk. Gyere máskor is és egyre több klubtársat fogsz megismerni.
Üdv LF
Lakiluk ne vedd komolyan a dolgokat igazuk van a fiúknak Győző nélkül a falunapon sem lettünk volna, az összerántásban lehet hogy igazad van bár Én sok emberhez odamentem, hogy Te ki vagy mert még nem ismertem nem biztos, hogy meg kell várni a bemutatást elébe is mehetünk. Gyere máskor is és egyre több klubtársat fogsz megismerni.
Üdv LF