Túra

Válasz küldése
masnapos
Kapcsolat:

526

Hozzászólás Szerző: masnapos » 2011.05.14., szomb. 21:00

Üdv mindenkinek!
Már itthonról !!!! Örülök,hogy szinte mindenkivel sikerült találkozni és kellemesen eltölteni az időt.A szavazásról .....nézőpont kérdése .Szerintem nem kell olyan komolyan venni.A lényeg a sátorban dölt el ami viszont nem vitatható!!!!!!!! Győzőt meg jó volt látni nyertesként.Hisz valahól azért őneki köszönhetünk mindent valóban!!! Ennek be kellet következnie előbb utobbb.........

Geza
Kapcsolat:

Re: Túra

Hozzászólás Szerző: Geza » 2011.05.14., szomb. 21:15

Sziasztok,

koszonom szepen a szervezoknek es a csapat osszes tagjanak a mai napot. Jo volt latni a sok szep motort es talalkozni a gazdaikkkal is. Jo tarsasag vagytok, orulok, hogy talalkoztunk! Valamint varom a kovetkezo motorozast.

Udv mindenkinek,

Geza

forrest99
Kapcsolat:

528

Hozzászólás Szerző: forrest99 » 2011.05.14., szomb. 21:21

Üdvözlet Mindenkinek!

Akkor szépen sorjába' ;)

Elnézést a reggeli (szokásos) késésért, nem lesz ám mindig így :D

Egyetértek az előttem szólókkal, az első három helyezett teljesen megérdemelten nyert és ezúton is gratulálunk nekik! Jövőre én is vitetem magam egy karikát és a Győzőre szavazok, ez komoly.

Köszönjük szépen a meghívást, szervezést, zsírdeszkát... profi módon volt lebonyolítva!

Összeszámolta valaki hány motor és hány fővel képviseltük magunkat? Mert sztem többen voltunk, mint itt a jelentkezési listán.

Lakiluk!
Te jöttél később egy bordó csopperrel? És veled indultunk hazafelé is (fekete-kék CX500C, s.barna CB750)?
Én spec örülök, hogy sikerült 1-2 olyan emberrel személyesen is beszélgetni, akivel eddig még nem. És vannak akiket még nem tudok hova rakni, nicknév~rendes név vagy esetleg nem is aktív fórumos... de ez is változik minden egyes összejövetellel.

Pali!
Nem volt következő... :lol: pedig én jöttem volna.

Sajnos a hazafelé fagyizásnál elkallódtunk (majd legközelebb), így köszönés nélkül váltunk el, szal köszönünk mindent, sziasztok! :P

forrest99
Kapcsolat:

529

Hozzászólás Szerző: forrest99 » 2011.05.14., szomb. 21:27

...és természetesen, köszönjük Garynek ezt a csodaszép üveget a tartalommal együtt, mindenkinek akik "hozzásegítettek".

oregkis

530

Hozzászólás Szerző: oregkis » 2011.05.14., szomb. 21:58

Sajnos nekem korábban haza kellett jönni a vendégeink kedvéért.
Nekem pláne kevés volt az idő a barátkozásra, pedig legszívesebben mindenkivel beszélgettem, eszmét cseréltem volna. A "szakmai" szavazásról lemaradtam, de utólag voksomat adom Egérke mocijára. Külön köszönet a hölgyeknek, hogy jelenlétükkel családiasabbá tették a találkozót.

Úgy látszik mostantól külön válik a kétféle "szépségverseny", ami már alapja lehet a jó megoldásnak. A falusi szépségverseny menjen tovább ahogy eddig. Kár erről többet csevegni.
Lehet hogy egy kicsit korai, de jobb korán, mint későn........
Tervezzük inkább a jővő évi szakmait, amit inkább neveznék zártkörű versenynek. Azért zártkörűnek, mert alapíthatnánk több kategóriában díjat saját szórakozásunkra. Gondolok egy szakmai díjra mint az idén, a legszebb eredeti kinézetű motornak, egyet a legszebb nem eredeti állapotú motornak. Szavazáson csak a tulajdonosok és hozzátartozóik (kísérőik) vehetnének részt. A tulajdonos és kísérő nem szavazhatna a sajátjára.
Ehhez alapítani is kell egy v. két díjat, amit meg is kell finanszírozni.
Megoldásra váró kérdések, de előtte még nyaraljunk egyet.
-én beszéltem-

nevető Nap
Kapcsolat:

531

Hozzászólás Szerző: nevető Nap » 2011.05.14., szomb. 23:19

Hejhó kedves mindenki!

Kicsit kalandos volt a hazaérkezés (is) a puntoról leszakad a kipufogó, olyan hangja van,mint a szépséges bordó puffogó VT-nek:) Hát jah, körülöttem minden és mindenki hátráltat a motorral és a jogsival való előrejutásban (nem várt kiadások,miegymás), de mivel nevető Nap vagyok,így ha kapok az élettől egy citromot...legalább egy tequila-t is kérek hozzá - szóval ha már tankhangú lettem,legalább toltam neki hazáig a mai egésznapos vigyorgásom társaságában. :D
Ja és a rossz előtt jó is volt, VÉGRE találkoztam az ifjabbik Farkassal és közölhettem vele,hogy a szerelmemtől meg kell válnia záros határidőn belül és hogy azon fogok tanulni is :D Érdekes arcot vágott, valamiért azt eddig senki sem közölte vele, hogy a CX500 mellé engem is a nyakába kap :D

Nagyon örültem,hogy találkoztunk újra, ÉS hogy mindig újabb és újabb emberkéket ismerhetek meg, ezennel jelentem, IMÁDLAK benneteket!!! :) :)
Előzőkre:

Lakiluk, örültem,hogy téged is láthattalak és én az elejétől magamra vagyok utalva, mivel Győző olyan mint a délibáb 200x :) szóval feltaláltam magam és egyedül belecsaptam az ismerkedésbe, mindenki kedvesen fogadott, eléggé örültünk egymásnak!, magyarul mindenki mindenkinek,hogy együtt lehetünk :)

Szépségverseny: szerintem elég korrekt volt, mivel ha csak kb-ra számolom össze, hogy a kedves nyertes hány embert furikáztatott meg és hányat hívott oda,hogy bemutassa neki a motorját kedvesen szavazásra buzdítva,hát NA!:) Megérdemelte! Gratula neki, jah és én állandóan fotóztam,szóval csak töredékét láttam és hallottam. A többi nyertesnek is gratulálok, ők is megérdemelték! :)

Nép és motorszámlálás:

Nem tudom ki kérdezte, de Kentaur mindenkit létszámba vett egyenként én meg minden motort gazdistól/utasostól lefényképeztem (elvileg) :)
Szóval Kentaur össze kéne ülnünk egyeztetni és kiderül minden, szerintem mindenki kíváncsi az eredményre! :)

Képekből mazsolákat majd holnap, a többi több százat meg az előzőekkel Győzőnél hagyom további szíves felhasználásra!

Örülök,hogy mindenki épségben hazaért, alig várom, hogy újra találkozzunk!

Legyen az álmotok szép! :)

Köszönöm ezt a szép napot és Győző neked külön az autószerelést is! :)

:D N.

lferi
Kapcsolat:

532: Túra

Hozzászólás Szerző: lferi » 2011.05.15., vas. 07:20

Előzetes!
Csatolmányok
3.jpg
és még
2.jpg
CX-CX-CX
1.jpg
PVCS

lferi
Kapcsolat:

533: Túra

Hozzászólás Szerző: lferi » 2011.05.15., vas. 07:23

Na még.
Csatolmányok
6.jpg
Nekünk csak ilyen sátor jutott, még jó, hogy nem esett.
5.jpg
Hogy csinálja?
4.jpg
A nyerő

lakiluk
Kapcsolat:

Re: Túra

Hozzászólás Szerző: lakiluk » 2011.05.15., vas. 11:00

583-ra
Szia forrest99.
Nem a bordóval voltam, hanem a piros 500 Eurosportal. Én is később értem oda az öregkis csapata előtt kicsivel.
Egyébként nem vitatom Győző lelkiismeretes munkáját, sőt dicséretes de másban kell az ilyet elismerni!
A szépség verseny az szépség verseny !? A szervezés meg szervezés. :lol: :mrgreen:

nevető Nap
Kapcsolat:

535

Hozzászólás Szerző: nevető Nap » 2011.05.15., vas. 11:20

Jóóó reggelt! :)

Lemaradt tegnapi gondolatok:

1, Köszi a zsíroskenyér alapanyagokat L.Feriéknek és V. Gábornak (meg még nem tudom kinek), érdeklődnék kinek hol és mennyivel lehet hozzájárulni? :)

2, Bocs Győző és a többi helyezett, én nem szavaztam tegnap, mert hűséges vagyok piros szerelmemhez, és ugyebár az a moci V. Ferinél csintalankodik,sajnos nem volt ott tegnap. :)

Nah és egy-két kép,szokásos módon még kicsiben :)
Kép
Kép
KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép