CX/GL Te és Motorod
- forrest99
- Kapcsolat:
1123
Megvan milyen CX-et akarok magamnak!
Nem lesz egyszeru, de... Van, volt esetleg valakinek mar a birtokaban ilyen? Csak mert kivancsi lennek eloben hogy fest es, hogy mik az elteresek a turahoz kepest a szemmel lathatoakon kivul. Bar nem szeretnek CX turabol epiteni, inkabb egy eredetileg is De Luxe-ra vagyom
Nem lesz egyszeru, de... Van, volt esetleg valakinek mar a birtokaban ilyen? Csak mert kivancsi lennek eloben hogy fest es, hogy mik az elteresek a turahoz kepest a szemmel lathatoakon kivul. Bar nem szeretnek CX turabol epiteni, inkabb egy eredetileg is De Luxe-ra vagyom
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
1122-re
Igen ertem. Beszelek holnap egy baratommal, hatha van valami a kornyeken.
Igen ertem. Beszelek holnap egy baratommal, hatha van valami a kornyeken.
- forrest99
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
1127.
1123-ra
Hallo forrest99,
a De Lux projected érdekes lehet számomra is - tudnál esetleg sorozatszámozást (alváz- és/vagy motorszám)?
Az egyik fóti fiatal egyetemista CXFan
Biri Mátyás ( Mattias )
Város: Fót
Motor: Honda CX500D
E-mail: birimatyas@gmail.com, akinek CX 500D van, de mostanában nem hallani róla!
üdv
kentaur
Megjegyzés: Te figyelj Haver - ebből is ki lehetne indulni.. ? Ld csatolt foto - a DragonGarage-ból
+ Hallo Mindenki!
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekp ... -26316540/ -
Hallo forrest99,
a De Lux projected érdekes lehet számomra is - tudnál esetleg sorozatszámozást (alváz- és/vagy motorszám)?
Az egyik fóti fiatal egyetemista CXFan
Biri Mátyás ( Mattias )
Város: Fót
Motor: Honda CX500D
E-mail: birimatyas@gmail.com, akinek CX 500D van, de mostanában nem hallani róla!
üdv
kentaur
Megjegyzés: Te figyelj Haver - ebből is ki lehetne indulni.. ? Ld csatolt foto - a DragonGarage-ból
+ Hallo Mindenki!
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekp ... -26316540/ -
- forrest99
- Kapcsolat:
1128
A, semmit nem tudok meg. Illetve annyit, hogy csak USA exportra keszult 79-81-ig.
Igen neztem az o motorjat, valoszinu nem is tudja milyen ritkasag van a birtokaban. Foleg, ha valoban Luxe erdemes lenne visszaalakitani azza.
Koszi az ajanlatot, de ez nem Luxe es draga is
Igen neztem az o motorjat, valoszinu nem is tudja milyen ritkasag van a birtokaban. Foleg, ha valoban Luxe erdemes lenne visszaalakitani azza.
Koszi az ajanlatot, de ez nem Luxe es draga is
- fgyozo
- Kapcsolat:
1129
1127-re
én azt nem értem h annak a saját tömege 217 kg ... akkor az enyémnek miért 260 ?(!) még papíron is?
Ezért fogyaszt ennyit?
A forrest azért olyan keveset... neki roller -ja van?
én azt nem értem h annak a saját tömege 217 kg ... akkor az enyémnek miért 260 ?(!) még papíron is?
Ezért fogyaszt ennyit?
A forrest azért olyan keveset... neki roller -ja van?
Kellemes dugó_mozgást, a párban