CX/GL Te és Motorod
- Pali
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
1133
1130-ra
alapos munka ... igen forrest, ebben igazad van, valóban van rajta többlet de ez nem
válasz
AZt kérdeztem h miért 260 ?(!) még papíron is?
Mert h már a forgalmimban is nagyobb a tömege, 260 nem pedig 217 ahogy ott
abban a hirdetésben.
Egér forgalmiában mennyi van?
vagy ezeknek a mociknak, melyiknek mennyi a hivatalos saját tömegük?
alapos munka ... igen forrest, ebben igazad van, valóban van rajta többlet de ez nem
válasz
AZt kérdeztem h miért 260 ?(!) még papíron is?
Mert h már a forgalmimban is nagyobb a tömege, 260 nem pedig 217 ahogy ott
abban a hirdetésben.
Egér forgalmiában mennyi van?
vagy ezeknek a mociknak, melyiknek mennyi a hivatalos saját tömegük?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
1134
1133-ra
Há` jó`van de rájanéztek a tiédre és kapásból aszonták ez egy 40-50 kilóval biztos nehezebb
Egéré 217. Amúgy eredetvizsga után a váznyaktábla, ha kinti a külföldi papírok szerint kellett volna a Te forgalmidban is felvezetni az adatokat, elírás, ennyi. Még jó, hogy nem súly alapján kell fizetni
A Pannóniámnak valami 137 kg önsúly és 197 kg megengedett legnagyobb össztömeg vagy vmi ilyesmi. Lényeg, hogy én má rá sem ülhetnék
Há` jó`van de rájanéztek a tiédre és kapásból aszonták ez egy 40-50 kilóval biztos nehezebb
Egéré 217. Amúgy eredetvizsga után a váznyaktábla, ha kinti a külföldi papírok szerint kellett volna a Te forgalmidban is felvezetni az adatokat, elírás, ennyi. Még jó, hogy nem súly alapján kell fizetni
A Pannóniámnak valami 137 kg önsúly és 197 kg megengedett legnagyobb össztömeg vagy vmi ilyesmi. Lényeg, hogy én má rá sem ülhetnék
1135
1134-re!
Szia Forrest!
Ha van egy kis súlyfelesleg, ajánlhatom Lferi motorját, megengedett együttes tömeg forgalmiban:560kg...moli
Szia Forrest!
Ha van egy kis súlyfelesleg, ajánlhatom Lferi motorját, megengedett együttes tömeg forgalmiban:560kg...moli
- forrest99
- Kapcsolat:
1137
Üdv!
Sikerült szerezni egy Luxe-ot Ahogy látszik át lett pingálva, ülés butára áthúzva...
Egyelőre hazajön, megpihen a garázsban, egy-két karikát persze gurulok vele... szal megvan a jövő téli projekt
Köszi Kentaur az infokat! Visszaírt a mókus, nincs gáz, mehetek a motorért
Sikerült szerezni egy Luxe-ot Ahogy látszik át lett pingálva, ülés butára áthúzva...
Egyelőre hazajön, megpihen a garázsban, egy-két karikát persze gurulok vele... szal megvan a jövő téli projekt
Köszi Kentaur az infokat! Visszaírt a mókus, nincs gáz, mehetek a motorért
- forrest99
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
1140
Muszaj A kek vasarlasakor, illetve a vele valo 300km motorozas utan/kozben eldontottem.
AAA, nem hiszem hogy 8 litert fog enni, hat hiszen gyari lesz, a gyari adat meg nem annyi
A szine viszont kicsit vilagosabb lesz, epp mint ez itten:
http://www.youtube.com/watch?v=4HOjkuAfo4U
AAA, nem hiszem hogy 8 litert fog enni, hat hiszen gyari lesz, a gyari adat meg nem annyi
A szine viszont kicsit vilagosabb lesz, epp mint ez itten:
http://www.youtube.com/watch?v=4HOjkuAfo4U