CX/GL Te és Motorod
- Miki650
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Napocskának egy lehetőség!http://www.kepesmotor.hu/honda-chopper_cruiser/p636970
Remélem segítettem!
Mindenkinek széles utat kellemes nyarat kívánok és mindenkit szeretettel várunk Augusztus 5 6 7.én Szakmáron a motoros találkozón! Ingyenes és hangulatos ! 72 km felvonulás!
http://www.youtube.com/watch?v=fuJwtPfQ ... detailpage
Remélem segítettem!
Mindenkinek széles utat kellemes nyarat kívánok és mindenkit szeretettel várunk Augusztus 5 6 7.én Szakmáron a motoros találkozón! Ingyenes és hangulatos ! 72 km felvonulás!
http://www.youtube.com/watch?v=fuJwtPfQ ... detailpage
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!
- nevető Nap
- Kapcsolat:
1064
Kukucs Kedves Mindenki!
Kicsit mozgalmas napjaim vannak, de a vezetgetés megy(eget)
Sűrűn eszembe szoktatok jutni, a családdal is nosztalgiáztunk picit a hétvégén,na meg Tőserdőn (Lakitelek) tegnap láttam egy számomra eddig ismeretlen fekete gyönyörűséges trágyapumpát,csodáltam is eleget! )
1063-ra ,Miki köszönöm szépen, szép darab,de nem szeretnék lemondani a piros szerelmemről, majd ha esedékes lesz megint "zaklatom" Bélát vele, hogy kéne...
Szépeket és jókat nektek!
N.
Kicsit mozgalmas napjaim vannak, de a vezetgetés megy(eget)
Sűrűn eszembe szoktatok jutni, a családdal is nosztalgiáztunk picit a hétvégén,na meg Tőserdőn (Lakitelek) tegnap láttam egy számomra eddig ismeretlen fekete gyönyörűséges trágyapumpát,csodáltam is eleget! )
1063-ra ,Miki köszönöm szépen, szép darab,de nem szeretnék lemondani a piros szerelmemről, majd ha esedékes lesz megint "zaklatom" Bélát vele, hogy kéne...
Szépeket és jókat nektek!
N.
- nevető Nap
- Kapcsolat:
1066
1065-re, igen láttam őket,igaz először csak a számomra mesés hangra lettem figyelmes, de akkor még csak tippeltem,majd hamarosan feltűnt a gazdi is a kedves utasával a gyönyörűségen...mellettünk álltak meg, ők nem tudom,hogy láttak e, gondolom,ha a mocit minden percben szemmel tartották akkor igen,mert kb fél óráig mozdulni sem akartam mellőle )) Körbe-körbe jártam és csak néztem CX volt,de nem C-s,hanem az a magasabb fajta,mint a kentaur zöld tankfestettje kb...Bocs, de őket annyira nem figyeltem, a motorról le sem tudtam venni a szemem, mire odaballagtam szemügyre venni,bementek egy fagyizóba De ha jól láttam, egy fiatal 30-as hosszúhajú férfi volt a tulaja:) jah és fehérre voltak kifestve aprólékos munkával a gumijain a feliratok , elöl a teleszkópon gumivédő volt-nem tudom mi a neve:) Elöl nem volt rajta a honda felirat, és a tankon is nem a szokványos szárnyas jellel volt ráírva,hogy honda hanem simán...olyasmi volt kinézetre,mint Kentaur mostani képe, de mégjobban hasonlított a Mihalkovics Miklós járgányához. Kerestem rajta a kis táblácskát,hogy melyik évjáratú,de nem találtam meg.
Egyéb kérdés? )
Egyéb kérdés? )
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Pali
- Kapcsolat:
1068
Ma sikeresen levizsgázott a motorom a Moliéknál (ezúton is köszönöm a segítséget). Mivel Dress-nek volt egy kis elintéznivalója a Moli-val ezért utánam jött és hozta magával D. Kálmánt is, és ha már így összejöttünk Tatabányán, hárman útra keltünk és megnéztük a Turul szobrot majd egy kis kitérővel Csákvár-Lovasberény-Etyek útvonalon jöttünk haza. Kálmán csinált néhány fotót, remélem majd felrakja a fórumra. Ez egy elég jó útvonal sok látnivalóval bár az aszfalt minősége néhol nem valami túl jó, azért lehetne erre szervezni egyszer egy jó kis karikát.
1070
1068-ra!
...én meg köszönöm a Palinak és a Dressnek az "elintéznivalót"!...moli
...én meg köszönöm a Palinak és a Dressnek az "elintéznivalót"!...moli