CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Moli!
Eddig hallgattam, de most már késztetést érzek rá, hogy ezzel a fogyasztás-témával én is foglalkozzak (pedig mostanában csak szerelek, nem motorozok).
Nekem eddig 4,2l/100km volt a legjobb mért fogyasztás a CX650E-n, de ez a 3,84-es adat, amit publikáltál, kíváncsivá tett: mit csináltál a géppel? (Ez az iridium-gyertya hatása?).
Más, bár kapcsolatban ezzel a kérdéssel: gondolkodtál (gondolkodtatok) már azon, hogy a 650-es CX-eken 13(15?) fok az alapelőgyújtás, ami már 3000-es fordulaton 45 fokra emelkedik? Az indítási nehézségek (a 650-eseken jellemzően szenvednek az indítómotorok) is arra utalnak, hogy a 650-esnek nagy az alapelőgyújtása.
Nem próbálkozott esetleg valaki ezen módosítani vmit?
Üdv.
Pesta
Eddig hallgattam, de most már késztetést érzek rá, hogy ezzel a fogyasztás-témával én is foglalkozzak (pedig mostanában csak szerelek, nem motorozok).
Nekem eddig 4,2l/100km volt a legjobb mért fogyasztás a CX650E-n, de ez a 3,84-es adat, amit publikáltál, kíváncsivá tett: mit csináltál a géppel? (Ez az iridium-gyertya hatása?).
Más, bár kapcsolatban ezzel a kérdéssel: gondolkodtál (gondolkodtatok) már azon, hogy a 650-es CX-eken 13(15?) fok az alapelőgyújtás, ami már 3000-es fordulaton 45 fokra emelkedik? Az indítási nehézségek (a 650-eseken jellemzően szenvednek az indítómotorok) is arra utalnak, hogy a 650-esnek nagy az alapelőgyújtása.
Nem próbálkozott esetleg valaki ezen módosítani vmit?
Üdv.
Pesta
Üdv.
Pesta
Pesta
Re: CX/GL Te és Motorod
1076-1077-re!
Tegnapi fogyasztási adat. 163 km 80-100-as tempó két személy, 89 km 90-100-as tempó két személy + csomagok. lakott terület, előzés vegyessen. 82-es GL500 : 4,51 L/100km, használt iridium gyeryával.
NagyTibi
Tegnapi fogyasztási adat. 163 km 80-100-as tempó két személy, 89 km 90-100-as tempó két személy + csomagok. lakott terület, előzés vegyessen. 82-es GL500 : 4,51 L/100km, használt iridium gyeryával.
NagyTibi
-
- Kapcsolat:
1081.
Hallo Mindenki!
Vannak még elképesztő dolgok - de aki nem hiszi, az járjon utána !
Honda Silver Wing mit originalen 6750 km
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... ESINDXX:IT
üdv
kentaur
Vannak még elképesztő dolgok - de aki nem hiszi, az járjon utána !
Honda Silver Wing mit originalen 6750 km
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... ESINDXX:IT
üdv
kentaur
- fgyozo
- Kapcsolat:
1082
1073-ra
Oszy,
nagyon hiányoztál most hétvégén, többen hiányoltunk. Arról volt szó h most
megbeszéljük a júlis 20 -i Erdélyi túránk részleteit.
Hogyan pótoljuk?
Tetszik ez a kék szín ... mik a kilátások? Mikorra áll össze a mocid?
Oszy,
nagyon hiányoztál most hétvégén, többen hiányoltunk. Arról volt szó h most
megbeszéljük a júlis 20 -i Erdélyi túránk részleteit.
Hogyan pótoljuk?
Tetszik ez a kék szín ... mik a kilátások? Mikorra áll össze a mocid?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
1083
sziasztok
Nekem is hiányzik már 1 kis kikapcsolódás meg karikázás.
Pótolhatjuk bármelyik hétvégén de 7köznap d.u. is. Akár nálam, bogrács mellett is.
A gép előreláthatóan a Júniusban elkészül. A vázat már nem kell gittelni meg annyit csiszolni igy 1 nap. a lebontás és visszaépítés tán több napot igényel. A blokkot le akarom tisztítani, picit fényezni és kitaláltam egy nagyot, erre kérem véleményeteket: a blokkot feketére festeném, majd a bordákra felcsiszolnám natúr alu-csillogóra. szerintetek pofás lesz? előre is köszönöm.
Nekem is hiányzik már 1 kis kikapcsolódás meg karikázás.
Pótolhatjuk bármelyik hétvégén de 7köznap d.u. is. Akár nálam, bogrács mellett is.
A gép előreláthatóan a Júniusban elkészül. A vázat már nem kell gittelni meg annyit csiszolni igy 1 nap. a lebontás és visszaépítés tán több napot igényel. A blokkot le akarom tisztítani, picit fényezni és kitaláltam egy nagyot, erre kérem véleményeteket: a blokkot feketére festeném, majd a bordákra felcsiszolnám natúr alu-csillogóra. szerintetek pofás lesz? előre is köszönöm.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1084
1083-ra
én pont így csináltam
és az olajszűrű házát is. fekete és az élekről lecsiszoltam a festéket
és az natúr .
Én szívesen megyek, beszéljk meg az Erdélyi túránk tervét.
Lfer? BakaJoe? többiek?
én pont így csináltam
és az olajszűrű házát is. fekete és az élekről lecsiszoltam a festéket
és az natúr .
Én szívesen megyek, beszéljk meg az Erdélyi túránk tervét.
Lfer? BakaJoe? többiek?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
1086
Pestának!
Nem csináltam vele semmit, csak tegnap elmentem fogyasztásmérni, ahogy Semegijani és Géza kérte. Az előgyújtós szerintem meg úgy jó, ahogy van. Hiteles/ebb/ adatot, két motort összevetni pedig csak akkor lehet, ha a pilóta egy személy. Lehet, hogy az a pár dl ide, vagy oda a vezetési stílusban keresendő. Feltételezve azt, hogy a két motorban nincs különbség/gyertya, légszb., gumiméret , felszereltség,stb./moli
Nem csináltam vele semmit, csak tegnap elmentem fogyasztásmérni, ahogy Semegijani és Géza kérte. Az előgyújtós szerintem meg úgy jó, ahogy van. Hiteles/ebb/ adatot, két motort összevetni pedig csak akkor lehet, ha a pilóta egy személy. Lehet, hogy az a pár dl ide, vagy oda a vezetési stílusban keresendő. Feltételezve azt, hogy a két motorban nincs különbség/gyertya, légszb., gumiméret , felszereltség,stb./moli
- Gary
- Kapcsolat:
1089
A telószámom: 06-20/3102852
A hétvégén nem leszek itthon, mert szlovákiába megyek péntek reggel, és vasárnap este érek haza. Ezen időpontokon kívül minden nap este 8-ig nyugodtan hívjatok!
Üdv: Gary
A hétvégén nem leszek itthon, mert szlovákiába megyek péntek reggel, és vasárnap este érek haza. Ezen időpontokon kívül minden nap este 8-ig nyugodtan hívjatok!
Üdv: Gary
"Az élet olyan, mint a motor.Be kell rúgni, másként nem megy."/Hofi/