CX/GL Te és Motorod
- forrest99
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
1155
Köszönöm szépen!
Hétvégén pihentem, ezért csak most, de végre elkészült Egér motorjának az ikertestvére és a horvátországi túrán személyesen be is mutatkozik.
Még lesz egy O gyűrű csere a vízpumpa - fémvízcső találkánál, mert alágyűrve raktam be (gondolom) vmelyik éjjel, de amúgy minden műkszik, tesztvezetés holnap.
Hétvégén pihentem, ezért csak most, de végre elkészült Egér motorjának az ikertestvére és a horvátországi túrán személyesen be is mutatkozik.
Még lesz egy O gyűrű csere a vízpumpa - fémvízcső találkánál, mert alágyűrve raktam be (gondolom) vmelyik éjjel, de amúgy minden műkszik, tesztvezetés holnap.
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Te Forrest!
Hát, hogyismondjam, szóval, ilyet... na, gyönyörű ez a motor!
Vállalod más motorjának felújítását is?
Szóval, nagyon szép ez a paripa. Ha egyszer lesz módunk személyesen is találkozni, kikérdezlek a felújítást illetően!
(Várjuk a menetpróba élménybeszámolóját!)
Üdv.
Pesta
Hát, hogyismondjam, szóval, ilyet... na, gyönyörű ez a motor!
Vállalod más motorjának felújítását is?
Szóval, nagyon szép ez a paripa. Ha egyszer lesz módunk személyesen is találkozni, kikérdezlek a felújítást illetően!
(Várjuk a menetpróba élménybeszámolóját!)
Üdv.
Pesta
Üdv.
Pesta
Pesta
- forrest99
- Kapcsolat:
1156
Pesta-ra
Nem az en erdemem. En csak szetszedtem-osszeraktam, porilroztam, meg ugyinteztem, meg cuccokat vadasztam hozza, meg mosogattam, drotkorongoztam, meg csiszoltam, meg... De azert koszonom!
Gondoltam ra, hogy bermunkaba csinalni, miutan az osszes haver mondta, hogy miert nem ezzel foglalkozom.
Rendben, szivesen megosztom a tapasztalatokat.
Nem az en erdemem. En csak szetszedtem-osszeraktam, porilroztam, meg ugyinteztem, meg cuccokat vadasztam hozza, meg mosogattam, drotkorongoztam, meg csiszoltam, meg... De azert koszonom!
Gondoltam ra, hogy bermunkaba csinalni, miutan az osszes haver mondta, hogy miert nem ezzel foglalkozom.
Rendben, szivesen megosztom a tapasztalatokat.
- Oszy
- Kapcsolat:
1158
Kicsit játszottam.
http://www.youtube.com/watch?v=g-zc9SMsgLo
...nem kell mindjárt a fejemet venni...
http://www.youtube.com/watch?v=g-zc9SMsgLo
...nem kell mindjárt a fejemet venni...
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.