Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
670
Győzőkém, megállt az ütő bennem ahogy az első sort olvastam. Mintha magad írtad volna, azaz te váltottál volna vasat. De aztán rájöttem, hogy Hucskó Lacit idézted.
Csak azért mert 2 napja beszéltünk, 1 hete találkoztunk is... Rossz mikor valaki távozik, jobb a jön.
Huhh.
Csak azért mert 2 napja beszéltünk, 1 hete találkoztunk is... Rossz mikor valaki távozik, jobb a jön.
Huhh.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
672
Urak!
Ez az erdélyi túrát illetően szeretnék közvélemény-kutatni: vannak már jelentkezők?
Én a magam részéről készülök, de egyedül bizonyosan nem fogok nekiindulni (helyismeret híján), örülnék neki, ha összejönne legalább egy kis csapat.
Az indulás időpontját tekintve nekem sajnos a 26-dika nem jó, (legfeljebb este tudnék elindulni), marad a 27-dike.
Borsodból indulok, gyanítom, hogy nem azonos útvonalon fogunk haladni a határig, jó lenne megállapodni egy találkozási helyben és időpontban is.
Üdv.
Pesta
Ez az erdélyi túrát illetően szeretnék közvélemény-kutatni: vannak már jelentkezők?
Én a magam részéről készülök, de egyedül bizonyosan nem fogok nekiindulni (helyismeret híján), örülnék neki, ha összejönne legalább egy kis csapat.
Az indulás időpontját tekintve nekem sajnos a 26-dika nem jó, (legfeljebb este tudnék elindulni), marad a 27-dike.
Borsodból indulok, gyanítom, hogy nem azonos útvonalon fogunk haladni a határig, jó lenne megállapodni egy találkozási helyben és időpontban is.
Üdv.
Pesta
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
673
Szia Pesta,
A magam és Győző nevében is mondom, hogy megyünk.
Én Fehérvárrol.
Ha Borsodból indulsz akkor szépen délnek lefelé csorogva Biharkeresztesen-Ártánd határátlépőnél is találkozhatnánk, vagy BP- Ártánd vonalán.
HA reggel 6-7kor elhagyjuk Bpestet akkor nyugisan kb 10 kor vagyunk a határnál. telefonon persze folyamatosan helyzetjelentünk.
privibe küldőm a számom és Fgyozo utólagos engedélyével az övét is.
Az útvonal: http://maps.google.hu/maps?saddr=E60&da ... &via=1&z=8
A magam és Győző nevében is mondom, hogy megyünk.
Én Fehérvárrol.
Ha Borsodból indulsz akkor szépen délnek lefelé csorogva Biharkeresztesen-Ártánd határátlépőnél is találkozhatnánk, vagy BP- Ártánd vonalán.
HA reggel 6-7kor elhagyjuk Bpestet akkor nyugisan kb 10 kor vagyunk a határnál. telefonon persze folyamatosan helyzetjelentünk.
privibe küldőm a számom és Fgyozo utólagos engedélyével az övét is.
Az útvonal: http://maps.google.hu/maps?saddr=E60&da ... &via=1&z=8
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
674
Bocsássatok meg, közben megnéztem a túrára vonatkozó korábbi hozzászólásokat, és a kérdéseim egy részére máris kaptam választ.
Én egyelőre sátorral is készülök, lesz ami lesz...
Már csak az indulás dátumát kellene fixálnotok, hogy tudjam magam mihez tartani. (Kevés reakciót láttam eddig a dátum-változtatást illetően: érdektelenség, azaz mindegy, vagy elutasítás?).
(Na közben jött válasz...)
Pesta
Én egyelőre sátorral is készülök, lesz ami lesz...
Már csak az indulás dátumát kellene fixálnotok, hogy tudjam magam mihez tartani. (Kevés reakciót láttam eddig a dátum-változtatást illetően: érdektelenség, azaz mindegy, vagy elutasítás?).
(Na közben jött válasz...)
Pesta
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
675 Erdélyi túra
Erdélyi túrával kapcsolatos hozzászólások linkgyüjteménye:
637 viewtopic.php?f=12&t=12&start=70#p4080
650 viewtopic.php?f=12&t=12&start=50#p4110
691 viewtopic.php?f=12&t=12&start=10#p4226
Térkép kattints rá
(Ez csak egy alap, kissebb változások lehetnek, amint Csabi is jelezte, hogy van 1 út ami majdnem cross pálya. Igy pici ide-oda tologatások, de a pontok nagyjából.)
Eddigi csapattagok:
1) Oszy
2) Váradi F.
3) BakaJoe
4) fater
5) fgyozo
6) Pesta
7) Scheibli Ferenc
remélem senkit nem hagytam ki
637 viewtopic.php?f=12&t=12&start=70#p4080
650 viewtopic.php?f=12&t=12&start=50#p4110
691 viewtopic.php?f=12&t=12&start=10#p4226
Térkép kattints rá
(Ez csak egy alap, kissebb változások lehetnek, amint Csabi is jelezte, hogy van 1 út ami majdnem cross pálya. Igy pici ide-oda tologatások, de a pontok nagyjából.)
Eddigi csapattagok:
1) Oszy
2) Váradi F.
3) BakaJoe
4) fater
5) fgyozo
6) Pesta
7) Scheibli Ferenc
remélem senkit nem hagytam ki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2011.07.21., csüt. 23:48-kor.
-
- Kapcsolat:
676 Re: Erdélyi túra
Oszy!
Nagyon köszönöm a részletes tájékoztatást!
A mellékelt túraútvonal szerint tehát Vámospércsnél lépnénk ki Mo.-ról, és Makó környékén jönnénk vissza.
Most már csak az érdekelne, hogy jó-e, ha Vámospércsnél találkozunk, és kb. mikor?
Más: lejt érdemes-e venni idehaza, vagy elég a hitelkártya? Vagy Ft-ot is vesznek, vagy inkább Eurót vigyek?
Üdv.
Pesta
Nagyon köszönöm a részletes tájékoztatást!
A mellékelt túraútvonal szerint tehát Vámospércsnél lépnénk ki Mo.-ról, és Makó környékén jönnénk vissza.
Most már csak az érdekelne, hogy jó-e, ha Vámospércsnél találkozunk, és kb. mikor?
Más: lejt érdemes-e venni idehaza, vagy elég a hitelkártya? Vagy Ft-ot is vesznek, vagy inkább Eurót vigyek?
Üdv.
Pesta
Üdv.
Pesta
Pesta
- fgyozo
- Kapcsolat:
677
675-re
Pesta,
ne viccelj !!!!! - mlyen érdektelenség? Én már 1 éve várom h végre indulhassunk.
Kérdeztem V.Feri -t neki is jó a 26-i indulás.
BakaJoe nem jön, másba fogott.
Így hát indulhatunk már 26-án. Csabi, Scheibli Ferenc, Pesta, csatlakoznak
útközben/másnap/valamikor.
A lényeg, össze hozzuk h együtt lehessünk részese az élmények.
Pesta, Scheibli Ferenc, legyél kontaktban Oszy -val h egyeztetni tudjuk
a csatlakozási pontokat. Nekem sajnos nincs meg a helyismeretem de benne bizhatunk.
Én a GPS-re tudnék csak támaszkodni.
A tervek szerint egy találkozásért szombat (juli.30-án) 12h -körül szintén egy egyeztett
helyszínen leszünk :- )
Pesta,
ne viccelj !!!!! - mlyen érdektelenség? Én már 1 éve várom h végre indulhassunk.
Kérdeztem V.Feri -t neki is jó a 26-i indulás.
BakaJoe nem jön, másba fogott.
Így hát indulhatunk már 26-án. Csabi, Scheibli Ferenc, Pesta, csatlakoznak
útközben/másnap/valamikor.
A lényeg, össze hozzuk h együtt lehessünk részese az élmények.
Pesta, Scheibli Ferenc, legyél kontaktban Oszy -val h egyeztetni tudjuk
a csatlakozási pontokat. Nekem sajnos nincs meg a helyismeretem de benne bizhatunk.
Én a GPS-re tudnék csak támaszkodni.
A tervek szerint egy találkozásért szombat (juli.30-án) 12h -körül szintén egy egyeztett
helyszínen leszünk :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
678
Horvárországi tengerparti hétvége szeptember 2-től 5-ig.
1. Forrest & Eger (CX500C & CB750)
2. Kentaur (GL 650 Limited) (határidő saját magamnak és nagyon remélem, h. ott lehetek )
3. fgyozo
4. dkálmán
1. Forrest & Eger (CX500C & CB750)
2. Kentaur (GL 650 Limited) (határidő saját magamnak és nagyon remélem, h. ott lehetek )
3. fgyozo
4. dkálmán
Na pá.
- Oszy
- Kapcsolat:
679
Sziasztok
Horvátországot én is fontolgatom. asszony a gyerekeket is akarja vinni. Még lehet, hogy akkor kocsival csatlakozunk, de ez még csak 51%
Horvátországot én is fontolgatom. asszony a gyerekeket is akarja vinni. Még lehet, hogy akkor kocsival csatlakozunk, de ez még csak 51%