CX/GL Te és Motorod
- lferi
- Kapcsolat:
1198: CX/GL Te és Motorod
Köszönjük mindenkinek, jól vagyunk.
Csak okulás miatt tettem fel esetünket.
Győzőnek!
A motor otthon van(Gárdony) szerintem totálkáros.
Vera most fontolgatja, hogy mégse biztos, hogy akar motorjogsit, de azért fel fog ülni a mocira annyira nem rettent el.
Rendőri intézkedés történt röpke 2 óra alatt kiért a rendőr!!!
Persze a kisöreg elismerte a hibáját meg Veráért aggódott nagyon(bár lehet, hogy maga miatt)
A csuklóm még nem százas ezért Izsák kimarad.
Csak okulás miatt tettem fel esetünket.
Győzőnek!
A motor otthon van(Gárdony) szerintem totálkáros.
Vera most fontolgatja, hogy mégse biztos, hogy akar motorjogsit, de azért fel fog ülni a mocira annyira nem rettent el.
Rendőri intézkedés történt röpke 2 óra alatt kiért a rendőr!!!
Persze a kisöreg elismerte a hibáját meg Veráért aggódott nagyon(bár lehet, hogy maga miatt)
A csuklóm még nem százas ezért Izsák kimarad.
- forrest99
- Kapcsolat:
1199
1198-ra
Egerrel pont azt beszeltuk, hogy nehogy ettol elmenjen a kedve Veranak a (kulon) motorozastol.
Majd ha felmerted a karokat es a biztosito is tett ajanlatot, szolj aztan segitek alkatreszt vadaszni az ebayrol.
Ha gazdasagi totalkara vennek fel es gusztustalanul keveset akarnak fizetni, esetleg alkudj ki egy ilyet. De majd meglatod, sztem nem kell teged felteni
Vmelyik nap sztem leugrunk hozzatok.
http://www.ebay.de/itm/Honda-VT-500-C-M ... 336c82cab7
Egerrel pont azt beszeltuk, hogy nehogy ettol elmenjen a kedve Veranak a (kulon) motorozastol.
Majd ha felmerted a karokat es a biztosito is tett ajanlatot, szolj aztan segitek alkatreszt vadaszni az ebayrol.
Ha gazdasagi totalkara vennek fel es gusztustalanul keveset akarnak fizetni, esetleg alkudj ki egy ilyet. De majd meglatod, sztem nem kell teged felteni
Vmelyik nap sztem leugrunk hozzatok.
http://www.ebay.de/itm/Honda-VT-500-C-M ... 336c82cab7
- klb
- Kapcsolat:
1202
Sziasztok!
Semegi J barátunk motorjáról készült friss képeket megtekinthetitek a "Mi vagyunk"-an. 10 hónap munkája. Gratulálok, szép lett!
A "Mi vagyunk" menü bővült a CX-GL térképpel. (Akik regisztáltak, de nem találják magukat a térképen, igérm Ők is felkerülnek nem sokára)
K.L.
Semegi J barátunk motorjáról készült friss képeket megtekinthetitek a "Mi vagyunk"-an. 10 hónap munkája. Gratulálok, szép lett!
A "Mi vagyunk" menü bővült a CX-GL térképpel. (Akik regisztáltak, de nem találják magukat a térképen, igérm Ők is felkerülnek nem sokára)
K.L.
- forrest99
- Kapcsolat:
1203
Gratulalunk Janinak!
Sok szep km-t kivanok!
Laci!
En mikor kerulok at a tagok koze? Csak, ha kesz az Erna?
Meg ott van Attila baratom Gyorbol. Mondta, hogy valtottatok par levelet, multkor kerdezte, hogy mikor teszed fel a tagok koze?
Sok szep km-t kivanok!
Laci!
En mikor kerulok at a tagok koze? Csak, ha kesz az Erna?
Meg ott van Attila baratom Gyorbol. Mondta, hogy valtottatok par levelet, multkor kerdezte, hogy mikor teszed fel a tagok koze?
- lferi
- Kapcsolat:
1204: CX/GL Te és Motorod
1199-reJa láttam a mocit filózok rajta marha messze van, meg ezen is.
http://www.motorhirdetes.com/motor.php? ... 224001ohmv
várunk.
1201-re Köszi.
http://www.motorhirdetes.com/motor.php? ... 224001ohmv
várunk.
1201-re Köszi.
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
1205
Szevasztok!!
Szakértelmeteket kérném ez ügyben, CX 650e mocim, inditás után is mintha hajtani akarná az önindítót kivett slussz kulcs mellett is!! Le kellett vennem az akku sarut is,utána minden rendben ment! Mi lehet az oka??? ebben kérném szakértéseteket,Előre is köszönöm!!
Szevasztok!!
Szakértelmeteket kérném ez ügyben, CX 650e mocim, inditás után is mintha hajtani akarná az önindítót kivett slussz kulcs mellett is!! Le kellett vennem az akku sarut is,utána minden rendben ment! Mi lehet az oka??? ebben kérném szakértéseteket,Előre is köszönöm!!
- lferi
- Kapcsolat:
1206: CX/GL Te és Motorod
Valószínűleg be van égve az indítóreléd, de lehet, hogy valami kóboráramot kap a behúzótekercs.
Rá kellene mérni műszerrel indítás után a tekercsre és a kontaktra is.
Aztán lehet továbbkeresni, Indítógomb, stb.
Üdv LF
Rá kellene mérni műszerrel indítás után a tekercsre és a kontaktra is.
Aztán lehet továbbkeresni, Indítógomb, stb.
Üdv LF