CX/GL Te és Motorod
- forrest99
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Klb!
Köszi, sokat segítettél. Jöhet az új lánc, kb 4-5mm a lógásunk.
Szal, milyen is az a D.I.D. olapjpumpa lánc? Lehet az lesz belőle, úgyis ott van mindjárt a motor elejébe, nem nagy ügy lecsekkolni.
Köszi, sokat segítettél. Jöhet az új lánc, kb 4-5mm a lógásunk.
Szal, milyen is az a D.I.D. olapjpumpa lánc? Lehet az lesz belőle, úgyis ott van mindjárt a motor elejébe, nem nagy ügy lecsekkolni.
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Mindenkinek , BIZTOSÍTÁS ügyben!
Én is voltam Nov. 24én a TW klubban. azt mondták intézik a
2010-es biztosítást. Nyugodt voltam , de Dec. 22 én felhívtam az Allanzt,
mert a Skodámra sem kaptam még meg az ajánlatot.Gondoltam,
ha már ilyen szépen összejöttünk, nézzük meg mi van a motorokkkal?
A TW töl semmijen kezdeményezés nem volt a biztosítónál.
A flotta biztosítás Dec.31-el megszünt, ezeket a biztosító mind felmondta!
Mindenkinek egyénileg lehet, és kell megkötni a Veterán, vagy Hobbi biztosítást!
Fel is ajánlotta az ügyintéző, hogy akkor azonnal, telefonon is megcsinálhatjuk
a kötést! Nosza rajta, mondtam , és fél óra alatt elintéztük mindkét mocira a biztosítást
A héten már meg is jött mindkét kötvény, meg a csekkek is.
Azt javaslom.érdeklődjetek telefonon a biztositónál,történt e valani kezdeményezés
Ha nincs semmi fejlemény , vagy akadékoskodnak,szóljatok,talán ILI tud segiteni
a GENERÁLI nál,veterán ügyben,25 év feletti gépeknél
A 25alattiakra csak az Allianz köt HOBBY biztositást(5520Ft/év)
Üdv Jani
Mindenkinek , BIZTOSÍTÁS ügyben!
Én is voltam Nov. 24én a TW klubban. azt mondták intézik a
2010-es biztosítást. Nyugodt voltam , de Dec. 22 én felhívtam az Allanzt,
mert a Skodámra sem kaptam még meg az ajánlatot.Gondoltam,
ha már ilyen szépen összejöttünk, nézzük meg mi van a motorokkkal?
A TW töl semmijen kezdeményezés nem volt a biztosítónál.
A flotta biztosítás Dec.31-el megszünt, ezeket a biztosító mind felmondta!
Mindenkinek egyénileg lehet, és kell megkötni a Veterán, vagy Hobbi biztosítást!
Fel is ajánlotta az ügyintéző, hogy akkor azonnal, telefonon is megcsinálhatjuk
a kötést! Nosza rajta, mondtam , és fél óra alatt elintéztük mindkét mocira a biztosítást
A héten már meg is jött mindkét kötvény, meg a csekkek is.
Azt javaslom.érdeklődjetek telefonon a biztositónál,történt e valani kezdeményezés
Ha nincs semmi fejlemény , vagy akadékoskodnak,szóljatok,talán ILI tud segiteni
a GENERÁLI nál,veterán ügyben,25 év feletti gépeknél
A 25alattiakra csak az Allianz köt HOBBY biztositást(5520Ft/év)
Üdv Jani
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Biztosítással kapcsolatban tavaly sokat érdeklődtem. Szeptemberben kötöttem előveterán biztosítást az union biztosítónál 1180 ft/év. Decemberben az öreg MZ-re is kötöttem egy alkusz cégen keresztül biztosítást az uniqua biztosítónál kevesebb mint 900 FT/év. Azt mondták, hogy a hondára is ennyi lett volna. 400 FT-ért nem váltottam biztosítót.
Széles utakat
Biztosítással kapcsolatban tavaly sokat érdeklődtem. Szeptemberben kötöttem előveterán biztosítást az union biztosítónál 1180 ft/év. Decemberben az öreg MZ-re is kötöttem egy alkusz cégen keresztül biztosítást az uniqua biztosítónál kevesebb mint 900 FT/év. Azt mondták, hogy a hondára is ennyi lett volna. 400 FT-ért nem váltottam biztosítót.
Széles utakat
Biztosítás
Üdvözöllek Benneteket!
Érdekes dolgokat írtok a biztosításokkal kapcsolatban.
Én a K&H-nál biztosítottam a motorjaimat.
A Gold 1200 10750ft/év
A Maja 250 3360ft/év
A Gold 1986-os, a Maja az fiatal a Goldhoz képest /1997/.
Hogyan és hol lehet ezt a veterán vagy nem is tudom mi a neve biztosítást kötni?
Olvastam, hogy valami bizottságnak kell bemutatni, aztán mindenféle igazolás stb.
Van olyan biztosító, hogy majd az idei biztosítóváltáskor bemegyek és azt mondom, hogy öreg a motorom és Ő egyből felajánl egy nagyon kedvező veterános biztosítást?
Mint írtam 10750ft/év van ennél jobb ajánlat?
Köszi!
Mészi
Érdekes dolgokat írtok a biztosításokkal kapcsolatban.
Én a K&H-nál biztosítottam a motorjaimat.
A Gold 1200 10750ft/év
A Maja 250 3360ft/év
A Gold 1986-os, a Maja az fiatal a Goldhoz képest /1997/.
Hogyan és hol lehet ezt a veterán vagy nem is tudom mi a neve biztosítást kötni?
Olvastam, hogy valami bizottságnak kell bemutatni, aztán mindenféle igazolás stb.
Van olyan biztosító, hogy majd az idei biztosítóváltáskor bemegyek és azt mondom, hogy öreg a motorom és Ő egyből felajánl egy nagyon kedvező veterános biztosítást?
Mint írtam 10750ft/év van ennél jobb ajánlat?
Köszi!
Mészi
-
- Kapcsolat:
Szia Mészizs
Veterán, vagy előveterán biztosítást csak 25 évesnél öregebb járművekre lehet kötni tudomásom szerint.
Veterán, vagy előveterán biztosítást csak 25 évesnél öregebb járművekre lehet kötni tudomásom szerint.
- Retro
- Kapcsolat:
KÖTELEZŐ!!!
Eddig csupán külső szemlélőként figyeltem a biztosítással kapcsolatos hozzászólásokat,de most hozzászólok én magam is. 2010-ben a K&H-nál vagyok a Honda CX 500 motorommal B 8 besorolással az egész évre 6200 ft. és bármikor eladom a motorom és vehetek fiatalabb motort a bónuszom jövőre már B 9 és nincs Club tagdíj egy picit előre is kell gondolni Uraim!
Van még sok jó motor a Honda CX-en kívül!
NA EZ IS EGY JÓÚÚÚ VITA TÉMA!
Eddig csupán külső szemlélőként figyeltem a biztosítással kapcsolatos hozzászólásokat,de most hozzászólok én magam is. 2010-ben a K&H-nál vagyok a Honda CX 500 motorommal B 8 besorolással az egész évre 6200 ft. és bármikor eladom a motorom és vehetek fiatalabb motort a bónuszom jövőre már B 9 és nincs Club tagdíj egy picit előre is kell gondolni Uraim!
Van még sok jó motor a Honda CX-en kívül!
NA EZ IS EGY JÓÚÚÚ VITA TÉMA!
UFF.
Üdv Retro!
Én is ezért kérdeztem, hogy van-e értelme a veterán biztosítással járó dolgokat végigfuttatni, vagy a jó biztosítóválasztás és a megfelelő bonus besorolás is jó.
Én talán B3 vagy B4-ben vagyok.
Én is ezért kérdeztem, hogy van-e értelme a veterán biztosítással járó dolgokat végigfuttatni, vagy a jó biztosítóválasztás és a megfelelő bonus besorolás is jó.
Én talán B3 vagy B4-ben vagyok.
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Még mindig biztosítás!
Retró, lehet hogy Neked igazad van a jövővel ,és jó motorral kapcsolatosan!
De ha ma kellene biztosítást kötnöm a CX-re a következő ajánlatokat kapnám
a biztosítóktól, mint új belépő 39 éves jogsival, igaz, csak két másfél éve kezdtem
újra motorozni,
UNION:16165Ft
K & h :16669,
GENERÁLI:27223,
ALLIANZ:37200,
AEGON:127356Ft!!!!!!!!
Ha bekalkulálom, az idén a B1 besorolással, 1-2ezerrel talán olcsóbb lenne?
A veterán biztosításom az ALLIANZ -nál van 3000/év, TW klub 3000/év
akkor? megéri?
Gondolj bele , hogy a fiam, akinek novemberben vettük a CX -et -ás A jogsival,
menyyi lenne a biztosítása?
Ezzel szemben HOBBY kategoriás ALLIANZ-os biztosítása 5520FT/év,
és a Tw klubb-ban nem kell tagságit fizetnie, mert a családtagom, igy egy tagságival
ketten "élvezzük" a kedvezményes biztosítást. Megéri? Nekem Igen!
Ugyanis ha rámszakadna a bank,és vennék mondjuk 10 év mulva új mocit,
amire nem jogos egyik olcsó bizti sem, bonuszt érvényesíteni lehetne!
Hogy érdemes e végigcsinálni a tortúrát?
Semmi tortúra nincs!
Lépj be a TW, vagy a Bogarasok klubbjába, vigyél két fotót a mocirol,
a forgalmit, és kész!
Hát akit érint Gondolja át!
Üdv: Jani
Még mindig biztosítás!
Retró, lehet hogy Neked igazad van a jövővel ,és jó motorral kapcsolatosan!
De ha ma kellene biztosítást kötnöm a CX-re a következő ajánlatokat kapnám
a biztosítóktól, mint új belépő 39 éves jogsival, igaz, csak két másfél éve kezdtem
újra motorozni,
UNION:16165Ft
K & h :16669,
GENERÁLI:27223,
ALLIANZ:37200,
AEGON:127356Ft!!!!!!!!
Ha bekalkulálom, az idén a B1 besorolással, 1-2ezerrel talán olcsóbb lenne?
A veterán biztosításom az ALLIANZ -nál van 3000/év, TW klub 3000/év
akkor? megéri?
Gondolj bele , hogy a fiam, akinek novemberben vettük a CX -et -ás A jogsival,
menyyi lenne a biztosítása?
Ezzel szemben HOBBY kategoriás ALLIANZ-os biztosítása 5520FT/év,
és a Tw klubb-ban nem kell tagságit fizetnie, mert a családtagom, igy egy tagságival
ketten "élvezzük" a kedvezményes biztosítást. Megéri? Nekem Igen!
Ugyanis ha rámszakadna a bank,és vennék mondjuk 10 év mulva új mocit,
amire nem jogos egyik olcsó bizti sem, bonuszt érvényesíteni lehetne!
Hogy érdemes e végigcsinálni a tortúrát?
Semmi tortúra nincs!
Lépj be a TW, vagy a Bogarasok klubbjába, vigyél két fotót a mocirol,
a forgalmit, és kész!
Hát akit érint Gondolja át!
Üdv: Jani
-
- Kapcsolat:
Hello Mindenki!
Téma:Biztosítás 2010
Érdeklődésemre a TWK-tól a következő infot kaptam: '...Mi mindent továbbítottunk.
A biztosítók elnézést kérnek, de csúsznak a feldolgozással.
Ha valaki Allianzba kötött akkor az angela.fritzne.sepely@allianz.hu ra írjon
Aki Generaliba kötött, az Major Attilánál érdeklődjön az attila-zoltan.major@generali.hu mailcímen.
Hála istennek mi már nem szedünk pénzt, és nem is intézünk csekkeket stb, Csak az első kötés, és a tagsági igazolás a mi feladatunk...'
Megjegyzés: Retro gondolj a 'kezdők'-re és akiknek nincs 'nemkezdő' családtaguk - azoknak a fenti két biztosító adta lehetőség az egyetlen a piacon.
üdv
kentaur
Téma:Biztosítás 2010
Érdeklődésemre a TWK-tól a következő infot kaptam: '...Mi mindent továbbítottunk.
A biztosítók elnézést kérnek, de csúsznak a feldolgozással.
Ha valaki Allianzba kötött akkor az angela.fritzne.sepely@allianz.hu ra írjon
Aki Generaliba kötött, az Major Attilánál érdeklődjön az attila-zoltan.major@generali.hu mailcímen.
Hála istennek mi már nem szedünk pénzt, és nem is intézünk csekkeket stb, Csak az első kötés, és a tagsági igazolás a mi feladatunk...'
Megjegyzés: Retro gondolj a 'kezdők'-re és akiknek nincs 'nemkezdő' családtaguk - azoknak a fenti két biztosító adta lehetőség az egyetlen a piacon.
üdv
kentaur
Ezek a rettenetes biztosítok csak csúszkálnak, hogy a hideg csípje meg Őket!
Tőlem is levonták a az új kocsimra a pézt A0-ban, holott ugyanannál a biztosítónál volt B10-ben a régi kocsim.
Novemberben bejelentettem, hogy le kívánom mondani a biztosítás, mert üzembentartói változás lesz.
December közepén pedig átadtam nekik az új forgalmi engedélyt és az új biztosítási kötvényt, természetesen az új üzembentartó adataival.
Aztán Januárban jön az üzenet, hogy mennyit akarnak levonni. Telefonozás és sűrű elnézés, de még nincs feldolgozva. Azt kérdi védekezésül, hogy kaptam-e bónus igazolást? Kérdem tőle, hogy aztán minek, hiszen ugyanaz a biztosító. Aztán amikor már pörögtem és mondtam, hogy a huza-vona miatt nem mentem át az Uniqához, holott ott 3000ft-al lett volna jobb az évesem, na akkora érdekes módon megtalálták az összes papírjaimat.
Mindettől függetlenül lehúztak 23ezret a 12 ezer helyett. Most még egy kicsit várok, hátha visszautalják a különbözetet aztán indítom a reklamációs hadjáratot.
Ez a Signál Biztosító!
Mészi
Tőlem is levonták a az új kocsimra a pézt A0-ban, holott ugyanannál a biztosítónál volt B10-ben a régi kocsim.
Novemberben bejelentettem, hogy le kívánom mondani a biztosítás, mert üzembentartói változás lesz.
December közepén pedig átadtam nekik az új forgalmi engedélyt és az új biztosítási kötvényt, természetesen az új üzembentartó adataival.
Aztán Januárban jön az üzenet, hogy mennyit akarnak levonni. Telefonozás és sűrű elnézés, de még nincs feldolgozva. Azt kérdi védekezésül, hogy kaptam-e bónus igazolást? Kérdem tőle, hogy aztán minek, hiszen ugyanaz a biztosító. Aztán amikor már pörögtem és mondtam, hogy a huza-vona miatt nem mentem át az Uniqához, holott ott 3000ft-al lett volna jobb az évesem, na akkora érdekes módon megtalálták az összes papírjaimat.
Mindettől függetlenül lehúztak 23ezret a 12 ezer helyett. Most még egy kicsit várok, hátha visszautalják a különbözetet aztán indítom a reklamációs hadjáratot.
Ez a Signál Biztosító!
Mészi