CX/GL Te és Motorod
Re: CX/GL Te és Motorod
Üdv!
Eladó sorba került Honda GL-400,akár alkatrésznek is.Alapvetően működőképes,csak miután egy "álszaki" belepiszkált a karbiba valami nincs rendben vele,szétüldözték benne a pacikat...
Nekem már elegem lett az ezzel való foglalkozással,szerelgetni buta vagyok,így besokalltam és megválnék tőle,forgalmi van de lejárt,kérésre képet küldök,komoly érdeklődés esetén megtekinthető,irányár:250 000 ft.
Érdeklődni: butchpapa@freemail.hu
Üdv!
Butch
Eladó sorba került Honda GL-400,akár alkatrésznek is.Alapvetően működőképes,csak miután egy "álszaki" belepiszkált a karbiba valami nincs rendben vele,szétüldözték benne a pacikat...
Nekem már elegem lett az ezzel való foglalkozással,szerelgetni buta vagyok,így besokalltam és megválnék tőle,forgalmi van de lejárt,kérésre képet küldök,komoly érdeklődés esetén megtekinthető,irányár:250 000 ft.
Érdeklődni: butchpapa@freemail.hu
Üdv!
Butch
- Oszy
- Kapcsolat:
1219
de xar...
Hossz V van eleg semmi funny. Nagyon raert aki csinalta..nem te voltal, ugye Forreszt? ez igy "eredeti" de....
Hossz V van eleg semmi funny. Nagyon raert aki csinalta..nem te voltal, ugye Forreszt? ez igy "eredeti" de....
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Pali
- Kapcsolat:
1123
Ha már a rendőrségi CX-eknél tartunk:
Egy kis érdekesség Amsterdamból:
Egyébként a Holland rendőrség használt a 80-as években GL500-asokat felvezető járműként valahol van róla képem majd megkeresem.
Egy kis érdekesség Amsterdamból:
Egyébként a Holland rendőrség használt a 80-as években GL500-asokat felvezető járműként valahol van róla képem majd megkeresem.
- forrest99
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
1125
1123
Az igen! És mintha ez is Luxeból lenne faragva.
Változtatnám azt a véleményem, hogy a múltkor beszéltük volt-e krómos tanksapka fedél. Bár a rendőr trike-on akár le is krómozhatták, de itt is van egy elég eredetinek tűnő darab, szintén Luxe:
Az igen! És mintha ez is Luxeból lenne faragva.
Változtatnám azt a véleményem, hogy a múltkor beszéltük volt-e krómos tanksapka fedél. Bár a rendőr trike-on akár le is krómozhatták, de itt is van egy elég eredetinek tűnő darab, szintén Luxe:
- forrest99
- Kapcsolat:
1126
Egy Pannóniás srác csinált egy "akkor és most" fotósorozatot. Sajnos csak alul van egymás mellett a korabeli reklámfotó és a mostani kép (egyébként mindnek van "akkor" párja), a decemberi veteránban bővebben.
http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/ ... /?dr=61896
http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/ ... /?dr=61896