Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: 927
ha eldőlt hogy melyik nap és mikor, hívni foglak.forrest99 írta:926, Etyekre
Itt van kb 15 km-re, szep idot is mond 7vegere, szal el lehet gurulni megnezni
Csorogj ram 30 9000 435
70/5201414 erről a számról kereslek majd.
előre is köszönöm
üdv
red
- Miki650
- Kapcsolat:
928.
Sziasztok! Jó idő esetén engem is érdekelne egy kis gurulás Etyekre meg vissza!Hívjatok ha van pontos időpont!
L Ferinek már megvan a pálinkája! A többieknek alma pálinkát ajánlok de még forrogat az anyag!
L Ferinek már megvan a pálinkája! A többieknek alma pálinkát ajánlok de még forrogat az anyag!
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!
- Oszy
- Kapcsolat:
929
Etyek Fehervartol sincs messze. igy en is gurulnek egyet. A 7vege nem jo, terkovezek(tetek) de itt kell lennem. Szombaton mar leraktak 1szer de Vasarnap felszedettem..no comment...
Ha van valami konkret Red akkor irj es hetkoznap en is mennek ha jo az ido. Nem vgyok genius mit Forrest, de a nagyobb hibakat kihallom.
Ha van valami konkret Red akkor irj es hetkoznap en is mennek ha jo az ido. Nem vgyok genius mit Forrest, de a nagyobb hibakat kihallom.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
931
Ez a lényege egy közösségnek.
Most, hogy egy jó barátomtól kaptam ajándékba egy dzsekit ami 5 fokig jó és nem fagyok bele, ki kell próbálni.
Most, hogy egy jó barátomtól kaptam ajándékba egy dzsekit ami 5 fokig jó és nem fagyok bele, ki kell próbálni.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
932
Ma kaptam az infot, akinek van kedve, esetleg az etyeki motornezessel osszekotheto program:
2011. október 15.-én szombaton ismét Old Motors börze lesz Szigetszentmiklóson a Kéktó Szabadidőparkban.( 72. Old Motors börze)
2011. október 15.-én szombaton ismét Old Motors börze lesz Szigetszentmiklóson a Kéktó Szabadidőparkban.( 72. Old Motors börze)
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
sziasztok!
sikerült időpontot egyeztetnem.
vasárnap 11 órakor egy ismeretlen állapotú cx500al és egy feltöltött akksival várok mindenki vállalkozó kedvű motorost az alábbi címen:
Etyek, Körpince utca 6., a CBA áruház előtt.
persze senkitől sem várom el, hogy szétrombolja a vasárnapját, de én jelen állás szerint mindenképpen odamegyek és megpróbálom életre kelteni.
ha esetleg mégis műsorváltozás lenne, azt mindenképpen fogom itt jelezni.
előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki rá tud szánni 1-2 órát a szabadidejéből.
aki esetleg jönne, az ezen a számon el tud érni, ha nem találna oda: 70/5201414
üdv
red
sikerült időpontot egyeztetnem.
vasárnap 11 órakor egy ismeretlen állapotú cx500al és egy feltöltött akksival várok mindenki vállalkozó kedvű motorost az alábbi címen:
Etyek, Körpince utca 6., a CBA áruház előtt.
persze senkitől sem várom el, hogy szétrombolja a vasárnapját, de én jelen állás szerint mindenképpen odamegyek és megpróbálom életre kelteni.
ha esetleg mégis műsorváltozás lenne, azt mindenképpen fogom itt jelezni.
előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki rá tud szánni 1-2 órát a szabadidejéből.
aki esetleg jönne, az ezen a számon el tud érni, ha nem találna oda: 70/5201414
üdv
red