CX/GL Te és Motorod
- Pali
- Kapcsolat:
Re:Biztosítás
Sziasztok!
Pénteken megjött a csekk a Generali-tól, hurrá ))
Retro, én az Union-nál tavaly 17 000 körül fizettem egy évre és nekem ez volt a legolcsóbb. Ezzel szemben most a TWK-nál 3000 Ft a tagdíj és 1440 a biztosítás egy évre 3000+1440=4440 HUF !
Szerintem ez elég jó ajánlat
Pénteken megjött a csekk a Generali-tól, hurrá ))
Retro, én az Union-nál tavaly 17 000 körül fizettem egy évre és nekem ez volt a legolcsóbb. Ezzel szemben most a TWK-nál 3000 Ft a tagdíj és 1440 a biztosítás egy évre 3000+1440=4440 HUF !
Szerintem ez elég jó ajánlat
Biztosítás
Üdv!
17000-ről 4400-ra váltani több mint jó, ez egyszerűen csodás!
Gratulálok és balesetmentes gurigát!
Mészi
17000-ről 4400-ra váltani több mint jó, ez egyszerűen csodás!
Gratulálok és balesetmentes gurigát!
Mészi
- forrest99
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Üdv Mindenkinek!
A hétvégén sikeresen hazaért egy barátom a legutóbbi ebayes szerzeményünkkel. Van pár nem eredeti cucc rajta, némi meló, de 600 eut sztem megért. Meglepődtem pár dolgon amiben eltér az Eu (ez) és az Usa (az asszonyé) export
A hétvégén sikeresen hazaért egy barátom a legutóbbi ebayes szerzeményünkkel. Van pár nem eredeti cucc rajta, némi meló, de 600 eut sztem megért. Meglepődtem pár dolgon amiben eltér az Eu (ez) és az Usa (az asszonyé) export
- Retro
- Kapcsolat:
Üdv forrest99!
Ma elég korán keltél!Nem úgy jártál mint az a férj aki hajnalba ment haza egy átlumpolt éjszaka után és szép csendben próbálta levenni a ruháit, hogy lepihenjen a felesége mellé,de az asszony rá ripakodott ilyenkor kell hazajönni?A férj azzal a mozdulattal a már bokáig letolt nadrágját gyorsan visszahúzta,mondván á dehogy most korábban megyek,ezzel elhúzott otthonról.Az USA és Kanadai piacra gyártott Japán motorok az ottani elvárásoknak,igényeknek ill.szabványnak lettek kitalálva.Szerintem szebbek,igényesebb kivitelűek,de vannak olyan apró nem annyira szembetűnő eltérések az európai típusoktól amire érdemes rákeresni egy két példa,a karbi más méretű fúvókákkal van hangolva,az irányjelzők burái sötétebb színűek és ott folyamatosan világít igaz kicsit halványabban mint amikor villog mint irányjelző,ott helyzetjelzőként is szolgál.Amikor a gyújtásra kapcsolsz a világítás már megy egy gyengélkedő akku esetében körülményes vagy szinte lehetetlen az indítás.Egyébként a haverod szerintem is jó vásárt csinált,Kívánom legyen sok örömteli megtett kilométerben része a társaságunkban.
Ma elég korán keltél!Nem úgy jártál mint az a férj aki hajnalba ment haza egy átlumpolt éjszaka után és szép csendben próbálta levenni a ruháit, hogy lepihenjen a felesége mellé,de az asszony rá ripakodott ilyenkor kell hazajönni?A férj azzal a mozdulattal a már bokáig letolt nadrágját gyorsan visszahúzta,mondván á dehogy most korábban megyek,ezzel elhúzott otthonról.Az USA és Kanadai piacra gyártott Japán motorok az ottani elvárásoknak,igényeknek ill.szabványnak lettek kitalálva.Szerintem szebbek,igényesebb kivitelűek,de vannak olyan apró nem annyira szembetűnő eltérések az európai típusoktól amire érdemes rákeresni egy két példa,a karbi más méretű fúvókákkal van hangolva,az irányjelzők burái sötétebb színűek és ott folyamatosan világít igaz kicsit halványabban mint amikor villog mint irányjelző,ott helyzetjelzőként is szolgál.Amikor a gyújtásra kapcsolsz a világítás már megy egy gyengélkedő akku esetében körülményes vagy szinte lehetetlen az indítás.Egyébként a haverod szerintem is jó vásárt csinált,Kívánom legyen sok örömteli megtett kilométerben része a társaságunkban.
UFF.
- fgyozo
- Kapcsolat:
hello forrest99,
szép darab !!!
sajátos kipufogó, fém fékcső, dupla dugós féknyereg ...
tetszik !
szép darab !!!
sajátos kipufogó, fém fékcső, dupla dugós féknyereg ...
tetszik !
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
Akkor értem haza, addig buzuvizuáltuk a zsákmányt. Szépen 1ben, bár én ezt is szétborítanám A karbi, karterkgázivezetés, benzicsap ejtőtartályos, + kormányzár a váznyakon, első teleszkóp nem felfújhatós , h.sárvédőn 3 lik annak a csúnya műanyag sárfogónak, amit egyébként megkapott ajándékba a tartalék blokkal, meg a Sito kéményekkel együtt. Eredeti h.lámpát 4 eredeti indexet, eredeti h.telókat, 5db olajszűrőt szintén kapott hozzá. Szal jó arc volt a német tulaj. Ja! És az Usának nincs fénykürt. Egyelőre ennyit találtam. De majd, ha egymás mellett áll a 2.
A karbi fúvókázás miben tér el? Hol találok infót az eltérésekről?
A karbi fúvókázás miben tér el? Hol találok infót az eltérésekről?
- Retro
- Kapcsolat:
Szerintem,ha Németbe hajtották ezt a vasat akkor nem lesz szükség az át fúvókázásra.
UFF.
- Retro
- Kapcsolat:
Ezt olvastátok már?
http://www.motorland.hu/Robot/index.php ... ow&id=1330
http://www.motorland.hu/Robot/index.php ... ow&id=1330
UFF.
- fgyozo
- Kapcsolat:
csao Retro,
nagyon jó cikk!!!
Hiába keresem, nem találok rá utalást. Van tipped ki írhatta ezt a cikket?
nagyon jó cikk!!!
Hiába keresem, nem találok rá utalást. Van tipped ki írhatta ezt a cikket?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Retro
- Kapcsolat: