CX/GL Te és Motorod
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Sziasztok!
Öregkis! Ha emlékezetem nem csal,a TWK -ban mondták a lányok,
amikor a fiamnak kötöttük az abszolut kezdő biztosítást.
De alegjobb az lesz ha Ilivel utána nézetek, Ö a Generálinak
dolgozik,meg tudja beszélni a járműves kollégájával
Üdv
Öregkis! Ha emlékezetem nem csal,a TWK -ban mondták a lányok,
amikor a fiamnak kötöttük az abszolut kezdő biztosítást.
De alegjobb az lesz ha Ilivel utána nézetek, Ö a Generálinak
dolgozik,meg tudja beszélni a járműves kollégájával
Üdv
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
Szisztok!
BIZTOSÍTÁS! BONUSZ! .....MINDENKINEK!!
WWW.KEDVEZMÉNYESBIZTOSÍTÁS.HU
Keressétek a " MI lesz a bónuszommal ? "cimü fejezetet!
Azt hiszem elég egyértelmű!
Üdv:
BIZTOSÍTÁS! BONUSZ! .....MINDENKINEK!!
WWW.KEDVEZMÉNYESBIZTOSÍTÁS.HU
Keressétek a " MI lesz a bónuszommal ? "cimü fejezetet!
Azt hiszem elég egyértelmű!
Üdv:
- Boda kapitány
- Kapcsolat:
No hát... akkor jelentkezem tisztelettel, bocsánat az eltűnésért, semmi komoly, csak kicsit behavazódtam, ha nem is a szó konkrét értelmében... Be kellett fejeznem a könyvet, plusz szokásos év végi őrület és egyebek... Nagyjából minden változatlan, azért annyi tanulságos érdekességet talán elmondok, hogy szilveszterkor motoroztam, Dunaújváros-Nagyfalu távon, netes szervezésben volt egy buli, annyira idiótaságnak tűnt, hogy úgy éreztem, nekem való, találkozás 31-én 21hkor a Hősök terén, onnan Hármashatárhegy, tűzrakás, tea, éjfélkor kölyökpezsgő, utána buszsávok ünnepélyes birtokbavétele... felmentem, enyhe köd, stb., nem érdekes, mondjuk az ablaktörlőm nem volt tökéletes, na mindegy, odaértem, ott volt asszem négy motor, nem igazán az én ízlésemnek megfelelő arcokkal, bár senkit nem bántanék meg, harminc centi átmérőjű ágyúkat sütögetett el mindenki átlag tíz centire tőlem, hozzátenném, nem a gyengém a szilveszteri háború, szóval kicsit feszengtem. Aztán mondták, hogy úgy néz ki, aki szervezte, az nem jön, meg több motor se lesz. Fasza. Aztán elkezdődött, hogy igazából miért is mennénk fel a hegyre, stb., na itt már picit úgy éreztem, nem egészen kerek, végül fél tizenegy körül elegánsan megnyomtam az Engine start felirat fölötti gombomat. Egyéb rendkívüli esemény nem történt.
A motorról talán annyit, hogy megleptem magam pár új oldaldobozvilágítással, mert olyan kevés volt , plusz a bátyámmal csináltattam karácsonyra egy kis egységet, ami fékezéskor pár másodpercen át villogtatja a féklámpákat felváltva, szerintem biztonsági okokból nem rossz cucc, majd meglátjátok, ha először találkozunk végre... Remélem, mihamarabb kitavaszodik most már, bár itt a városban + környéken azért nyomom, amikor lehet... Na, a lényeg, hogy innentől remélhetőleg vagyok, e-mailen meg bármikor... Mellesleg a két motorom biztosítási papírjaiból egyet már elküldött a TWK, és állítólag a másik is érkezik hamarost... Vigyázzatok magatokra, üdv mindenkinek
A motorról talán annyit, hogy megleptem magam pár új oldaldobozvilágítással, mert olyan kevés volt , plusz a bátyámmal csináltattam karácsonyra egy kis egységet, ami fékezéskor pár másodpercen át villogtatja a féklámpákat felváltva, szerintem biztonsági okokból nem rossz cucc, majd meglátjátok, ha először találkozunk végre... Remélem, mihamarabb kitavaszodik most már, bár itt a városban + környéken azért nyomom, amikor lehet... Na, a lényeg, hogy innentől remélhetőleg vagyok, e-mailen meg bármikor... Mellesleg a két motorom biztosítási papírjaiból egyet már elküldött a TWK, és állítólag a másik is érkezik hamarost... Vigyázzatok magatokra, üdv mindenkinek
Ketten voltunk Jóskák a faluban: én meg a Sipőcz Pista...
- klb
- Kapcsolat:
Boda Kapitány
Szia!
Örülök, hogy megvagy!
Milyen könyvet írtál, ha nem titok?
Üdv: K.L.
Örülök, hogy megvagy!
Milyen könyvet írtál, ha nem titok?
Üdv: K.L.
- Boda kapitány
- Kapcsolat:
Hallé
Nem írtam, csupán fordítottam, egy afrikai gyökerekkel is rendelkező angol nő, bizonyos Bernardine Evastino írta, egy kicsit kicsavart sztori (ha megvan a Gyökerek anno, Kunta Kinte és barátai, annak az inverze némileg), amelyben négerek tartanak rabszolgaként fehéreket... szerintem nem lesz olyan rossz, majd mostanában jelenik meg. Eredetiben elég nagy internésönel siker volt. Az eredeti címe Blonde Roots, nálunk talán Ófrika Rulez címmel jön majd.
Nem írtam, csupán fordítottam, egy afrikai gyökerekkel is rendelkező angol nő, bizonyos Bernardine Evastino írta, egy kicsit kicsavart sztori (ha megvan a Gyökerek anno, Kunta Kinte és barátai, annak az inverze némileg), amelyben négerek tartanak rabszolgaként fehéreket... szerintem nem lesz olyan rossz, majd mostanában jelenik meg. Eredetiben elég nagy internésönel siker volt. Az eredeti címe Blonde Roots, nálunk talán Ófrika Rulez címmel jön majd.
- Boda kapitány
- Kapcsolat:
Könyv
Hát... szerintem a fordításhoz is elsősorban magyarul kell tudni valamennyire, nem mondom, hogy árt, ha valamit gagyog az ember az adott nyelven, de a lényeg, hogy abban a nyelvben legyél viszonylag büfé, amire fordítasz... Most egyébként olasz tanfolyamra készülök éppen... nagy vágyam volt, és egyébként is nagyon csípem ezeket a kiabálós digókat... el akarok beszélgetni velük...
-
- Kapcsolat:
Kedves motoros barátaim!
Örömmel közlöm mindenkivel, hogy ma reggel 5:25- kor apuka lettem.
Megszületet kislányom Eszter, gyorsan, és egészségesen.
Üdv mindenkinek!
Örömmel közlöm mindenkivel, hogy ma reggel 5:25- kor apuka lettem.
Megszületet kislányom Eszter, gyorsan, és egészségesen.
Üdv mindenkinek!
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
Bakajoe-nak!
GRATULÁLOK! Jó egészséget mindhármótoknak!
Üdv:
GRATULÁLOK! Jó egészséget mindhármótoknak!
Üdv:
- Retro
- Kapcsolat:
Bakajoe gratulálunk a pici lányhoz,kívánjuk adjon a jó isten erőt egészséget és tehetséget neki és a szülőknek!
UFF.