CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
1385
1382-re
rzoli68 !
Ez a művelet vetekszik a fordulatszám spirál cserével:- )
Mint ahogy rossz szerszámmal sem lehet dolgozni úgy rossz
körülmények között is csak méreg.
Azt mondják h a rest 2x fárad ... úgy h célszerű kikapni a
a blokkot.
rzoli68 !
Ez a művelet vetekszik a fordulatszám spirál cserével:- )
Mint ahogy rossz szerszámmal sem lehet dolgozni úgy rossz
körülmények között is csak méreg.
Azt mondják h a rest 2x fárad ... úgy h célszerű kikapni a
a blokkot.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- rzoli68
- Kapcsolat:
1387
Meggyőztetek,a blokk kiszerelésére lelkileg felkészültem. Legalább néhány egyéb apróság is rendbetételre kerül, és polírozást is beütemezek néhány alkatrészre.Úgy nézem, hogy a szívócsonkok is cserére szorulnak. A megbontás után meg tapasztalatom szerint még milliónyi egyéb teendőt találok. Aktív február vár rám. A napokban végigolvastam a fórum bejegyzéseit a kezdetektől, sok érdekeset találtam köztük, és sokat tanultam. Már csak kamatoztatni kell a következő hetekben.
- forrest99
- Kapcsolat:
1388
1387-re
Jotanacs. Ha mar kint a blokk, a tomszelence mogott levo szimeringet is kicserelnem, rapillognek a vezermulanc hanyadan all elet es halal kozott es a generatorra is rameretnek hidegen, melegen egyarant. Nagyjabol ez a 3 problema ami felmerul ezeknel a motoroknal, illetve ehhez a 3-hoz mindenkepp ki kell venni a blokkot. De nem akarok okoskodni, telleg csak jotanacs.
Jotanacs. Ha mar kint a blokk, a tomszelence mogott levo szimeringet is kicserelnem, rapillognek a vezermulanc hanyadan all elet es halal kozott es a generatorra is rameretnek hidegen, melegen egyarant. Nagyjabol ez a 3 problema ami felmerul ezeknel a motoroknal, illetve ehhez a 3-hoz mindenkepp ki kell venni a blokkot. De nem akarok okoskodni, telleg csak jotanacs.
- rzoli68
- Kapcsolat:
1389
Köszi szépen, jótanácsot szívesen fogadok. A tapasztalat megosztása sokat segíthet, nekem már nem kell végigszenvednem, amit az előttem járóknak kellett. A generátor meleg-hideg méréshez majd lesz kérdésem, és biztosan egyebekhez is.
- forrest99
- Kapcsolat:
1390
Ezt a hideg meleg merest en is most tanultam Toth Zoli kollegatol. Lenyeg, hogy hidegen merve, ha nem huz at, jo a szigeteles, attol meg felmelegitve lehet, hogy nem jo, es uzemmeleg motornal szar lesz a toltesed.
Dicseretes, hogy vegigolvastad a forumot, bevallom en 2,5 eve mikor csatlakoztam nem tettem ezt meg Lokjel mar egy kepet a motorodrol.
Dicseretes, hogy vegigolvastad a forumot, bevallom en 2,5 eve mikor csatlakoztam nem tettem ezt meg Lokjel mar egy kepet a motorodrol.