Alkatrész
-
- Kapcsolat:
1212.
1211-re
...az eredetivel azonos, de használt alkatrész beszerzésére gondoltam, és gondolok mindig... , 'no sufni-tuning'
ez pedig mindig nyilvánosan vállalt és hangoztatott elv a kentaur/DragonGarage philozofiajában...,ugye nem leszel ettől
üdv
kentaur
...az eredetivel azonos, de használt alkatrész beszerzésére gondoltam, és gondolok mindig... , 'no sufni-tuning'
ez pedig mindig nyilvánosan vállalt és hangoztatott elv a kentaur/DragonGarage philozofiajában...,ugye nem leszel ettől
üdv
kentaur
- fgyozo
- Kapcsolat:
1213
1212-re
ezt tudtam rólad eddig is, ezért is ajánlom mindekinek h keressen téged ha
venni akar valamt.
A Pesta valamilyen megoldás iránt érdeklődött ám a válaszodból úgy tűnt h
valamilyen technológiát ajánlanál neki.
Persze igazad van a csere alkatrész is megoldás :- )
Ezek szerint csak én értelmeztem rosszul ...
ezt tudtam rólad eddig is, ezért is ajánlom mindekinek h keressen téged ha
venni akar valamt.
A Pesta valamilyen megoldás iránt érdeklődött ám a válaszodból úgy tűnt h
valamilyen technológiát ajánlanál neki.
Persze igazad van a csere alkatrész is megoldás :- )
Ezek szerint csak én értelmeztem rosszul ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
1214 - repedt túlfolyócső
Sziasztok!
Kentaur, Győző, Moli (vele telefonon beszéltem)!
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztatott a felvetődött problémám, időközben már léptem is: az egyiket megforrasztották, a másikat meg kicseréltem egy remélhetőleg benzinálló kemény műanyag csőre, majd próbára teszem őket.
Az azonban továbbra is érdekel, hogy ez a rézcső vajon miként kerül az alsó csészébe bele: sajtolják hidegen, vagy a spiáter öntésekor teszik bele? Egy biztos, keményen benne van a cső, fogóval is csak szétcsavarni (=tönkretenni) tudtam, majd kifúrni a bennmaradt részt.
Természetesen én is gondoltam komplett alsó rész (vagy akár karburátor) beszerzésére, de mindig az ejt gondolkodóba, hogy abban az esetben a feleslegessé vált, "javíthatatlan" (de legalábbis javítatlan) darab megy a süllyesztőbe ahelyett, hogy az eredeti szerepében működhetne tovább. (Ez is egyike a perverzióimnak... ).
Kentaur, Győző, Moli (vele telefonon beszéltem)!
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztatott a felvetődött problémám, időközben már léptem is: az egyiket megforrasztották, a másikat meg kicseréltem egy remélhetőleg benzinálló kemény műanyag csőre, majd próbára teszem őket.
Az azonban továbbra is érdekel, hogy ez a rézcső vajon miként kerül az alsó csészébe bele: sajtolják hidegen, vagy a spiáter öntésekor teszik bele? Egy biztos, keményen benne van a cső, fogóval is csak szétcsavarni (=tönkretenni) tudtam, majd kifúrni a bennmaradt részt.
Természetesen én is gondoltam komplett alsó rész (vagy akár karburátor) beszerzésére, de mindig az ejt gondolkodóba, hogy abban az esetben a feleslegessé vált, "javíthatatlan" (de legalábbis javítatlan) darab megy a süllyesztőbe ahelyett, hogy az eredeti szerepében működhetne tovább. (Ez is egyike a perverzióimnak... ).
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
1215.
1214-re
Hallo Pesta,
bizony eljöhet az az idő (lehet, h. már a küszöbén állunk - forrset99 már ennél is előbbre lát ),
amikor az emberi kreativitásra, vagy egy cxglFan perverziójára (nem azonos a 'sufni-tuning'al) lesz szükségünk ...
nemcsak a magyar a cx-gl eredeti alkatrész is fogy
Olajnyomást Mindenkinek
üdv
kentaur
Hallo Pesta,
bizony eljöhet az az idő (lehet, h. már a küszöbén állunk - forrset99 már ennél is előbbre lát ),
amikor az emberi kreativitásra, vagy egy cxglFan perverziójára (nem azonos a 'sufni-tuning'al) lesz szükségünk ...
nemcsak a magyar a cx-gl eredeti alkatrész is fogy
Olajnyomást Mindenkinek
üdv
kentaur
-
- Kapcsolat:
1216
Üdv Mindenki!
Urak, tudna valaki olajhőmérőt amit az olajbeöntő helyére lehet becsavarni??? Esetleg beszerzési forrás?? E-bay-en már találtam csak valami közelebbi kellene! Előre is köszi!
Urak, tudna valaki olajhőmérőt amit az olajbeöntő helyére lehet becsavarni??? Esetleg beszerzési forrás?? E-bay-en már találtam csak valami közelebbi kellene! Előre is köszi!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Miki650
- Kapcsolat:
1221
Sziasztok egy első lámpára lenne szükségem ! Ha van valakinek és megválna tőle keressen!http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 50&sk=info
06 20 528 64 96
06 20 528 64 96
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!