Alkatrész
1222
SZIASZTOK. A "Döme" féle alkatrészekből rendelni kívánó emberek április elejéig tehetik meg, mert kijáró szerelő és nem lesz a közelükben.T
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Sziasztok. Van egy felesleges CX500A vázam és üres blokk közepem, német forgalmival. Számok stimmelnek. Ha valakit érdekel, mondjon rá összeget.
bervas@freemail.hu
bervas@freemail.hu
- fgyozo
- Kapcsolat:
1223
SRACOK!
keresek bukósisakra silindert.
Van valakinek?
Vagy ötlete? - mert akár csinálnék is de gondom van a hajlított ívvel
amivel rögzíteni tudnám a sisakhoz.
keresek bukósisakra silindert.
Van valakinek?
Vagy ötlete? - mert akár csinálnék is de gondom van a hajlított ívvel
amivel rögzíteni tudnám a sisakhoz.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
1224
Sziasztok!
Tatabánya Pink Motors, Lazer sisakok 20, 50, 70% kedvezménnyel csak két nap, 03.24-25.
üdv.:moli
Tatabánya Pink Motors, Lazer sisakok 20, 50, 70% kedvezménnyel csak két nap, 03.24-25.
üdv.:moli
-
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
1226
Karburator gumi
Tegnap ejjel (amcsi motorosbolt) felhivtam oket, kertem a fonokot, megbeszeltuk, hogy kuldom a reszleteket es azonnal intezkedik, elfelejtettek
Az alabbi valaszt kaptam, szoban pedig, hogy tovabbitsam a magyarorszagi CX Clubnak az O elnezest kereset.
Ha megvan a tracking number (nyomkovetesi szam), azt is tovabbitom.
Thanks for the Info Gergely. Koszi az infot Gergely.
We will process the shipment as spoken of tomorrow, 3/22. Ahogy beszeltuk, holnap, 03/22-en intezzuk a szallitast.
We will also send tracking upon doing so. Szinten kuldjuk a nyomkovetesi szamot ezzel kapcsolatban.
Take Care,
Mathew
Tegnap ejjel (amcsi motorosbolt) felhivtam oket, kertem a fonokot, megbeszeltuk, hogy kuldom a reszleteket es azonnal intezkedik, elfelejtettek
Az alabbi valaszt kaptam, szoban pedig, hogy tovabbitsam a magyarorszagi CX Clubnak az O elnezest kereset.
Ha megvan a tracking number (nyomkovetesi szam), azt is tovabbitom.
Thanks for the Info Gergely. Koszi az infot Gergely.
We will process the shipment as spoken of tomorrow, 3/22. Ahogy beszeltuk, holnap, 03/22-en intezzuk a szallitast.
We will also send tracking upon doing so. Szinten kuldjuk a nyomkovetesi szamot ezzel kapcsolatban.
Take Care,
Mathew
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
1228
Sziasztok!
Forrestnek!
Köszönet a spirálért, felvarázsoltam.
Bár 30 mm-rel rövidebb, nem feszül meg kitekert kormánynál sem!
Üdv : Lichtenberger
Forrestnek!
Köszönet a spirálért, felvarázsoltam.
Bár 30 mm-rel rövidebb, nem feszül meg kitekert kormánynál sem!
Üdv : Lichtenberger
- forrest99
- Kapcsolat:
1230
Urak,
Megosztom veletek a rossz atapasztalatot a D.I.D. lajpumpa lanccal. Az Eger motorjaba ugye 2 eve tettem uj D.I.D. olajpumpa lancot, ment vele ~11000 km-t es most a lanc kb kuka... Az olajpumpat vegallasba allitva sem lehet a kivant ertekre allitani, kozel se!
Valami mas gyartot kell nezni, de leginkabb CSAK gyarit erdemes beletenni.
Megosztom veletek a rossz atapasztalatot a D.I.D. lajpumpa lanccal. Az Eger motorjaba ugye 2 eve tettem uj D.I.D. olajpumpa lancot, ment vele ~11000 km-t es most a lanc kb kuka... Az olajpumpat vegallasba allitva sem lehet a kivant ertekre allitani, kozel se!
Valami mas gyartot kell nezni, de leginkabb CSAK gyarit erdemes beletenni.