Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
1061
1060-ra
az én kábelbogjám kapcsán jött szóba ...
De én nem tudok élni ezzel a lehetőséggel mert gyárilag a lámpában vannak a kötözések és az én vonat lámpám üres.
Minden vezeték és csatlakozó nálam a vázon van … okozva is a dzsumbújt.
De hát ez a legszépségesebb motor ára :- )
az én kábelbogjám kapcsán jött szóba ...
De én nem tudok élni ezzel a lehetőséggel mert gyárilag a lámpában vannak a kötözések és az én vonat lámpám üres.
Minden vezeték és csatlakozó nálam a vázon van … okozva is a dzsumbújt.
De hát ez a legszépségesebb motor ára :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
1062
1061-re
Abba a nagy traktortlampaba pont, hogy jobban elferne a sok tyukbel meg stekker.
Ha gondolod es hozol eleg sort egyik hetvegen megcsinalhatjuk, hogy ne legyen az egesz egy nagy kabel a rengetegben Csak elotte kellene venni egy jo kabelkoteget.
Abba a nagy traktortlampaba pont, hogy jobban elferne a sok tyukbel meg stekker.
Ha gondolod es hozol eleg sort egyik hetvegen megcsinalhatjuk, hogy ne legyen az egesz egy nagy kabel a rengetegben Csak elotte kellene venni egy jo kabelkoteget.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1064
1063-ra
ja, akkor baromira utálnálak, még jobban ! :- )
Köszönöm a kábelezős felajánlást, egyébként igazad van de az út úgy sem igazán járható... ugyan is a mozdony lámpám is
szinte tele van abban van a riasztó elektronikám :- ) És hát az eléggé ki is tölti.
Tudod, akkor szép a karácsonyfa ha tud hangot is adni :- ) - bár most épp valami baja van és nem szól.
Remélem csak biztosíték hibája van de hát az sem jó, mert hát mitől ment ki?
ja, akkor baromira utálnálak, még jobban ! :- )
Köszönöm a kábelezős felajánlást, egyébként igazad van de az út úgy sem igazán járható... ugyan is a mozdony lámpám is
szinte tele van abban van a riasztó elektronikám :- ) És hát az eléggé ki is tölti.
Tudod, akkor szép a karácsonyfa ha tud hangot is adni :- ) - bár most épp valami baja van és nem szól.
Remélem csak biztosíték hibája van de hát az sem jó, mert hát mitől ment ki?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
1065
fgyozo,
semmi gond, a tank alatt jól van minden tyúkbél, ott van hely csak, ki kellen találni valami rendszert, kicserélni a stekkereket valami kissebb formátumra és az egészet egy dobozba tenni. még a csokis vagy valami bontott bisztidoboz is jó lenne, azt még feliratozni is lehet. a lényeg, hogy ne lifegjenek mert kidörzsölődnek és onnan a sok zárlatod. Nem akarom festeni az ördögöt de csúnya munkát is végezhet egy kemény zárlat....
add meg a méretet a tank alat ami doboz esetleg elférne és én is kukkolok valamit....
semmi gond, a tank alatt jól van minden tyúkbél, ott van hely csak, ki kellen találni valami rendszert, kicserélni a stekkereket valami kissebb formátumra és az egészet egy dobozba tenni. még a csokis vagy valami bontott bisztidoboz is jó lenne, azt még feliratozni is lehet. a lényeg, hogy ne lifegjenek mert kidörzsölődnek és onnan a sok zárlatod. Nem akarom festeni az ördögöt de csúnya munkát is végezhet egy kemény zárlat....
add meg a méretet a tank alat ami doboz esetleg elférne és én is kukkolok valamit....
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
1066
En pl egy ilyenre gondoltam a Gyozonek ... es figyelmedbe ajanlanam ezt a videot
http://www.youtube.com/watch?v=C7lE6mXN2tA
http://www.youtube.com/watch?v=C7lE6mXN2tA
- Oszy
- Kapcsolat:
1067
...nekem ne magyarázz Sanyikám, nem ma kezdtem a szakmát........Úgy meg b@xott még a f@xom is elzsibbadt-bonts egy sört Sanyikám!
Szerintem ez a szekrény kitünő. levaterázzam?
Before:
After:
Szerintem ez a szekrény kitünő. levaterázzam?
Before:
After:
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
1069
Fgyozo,
ajánlom figyelmedbe a zsugor-csövet és szig.szalagot. Ne sajnáld jól betekerni.
Csokival szépen kis helyen csatik nélkül jól összeköthető minden, aztán az egésszet beteszed dobozba vagy szig.szalak s kész.
"Csoki" azaz sorkapocs:
ajánlom figyelmedbe a zsugor-csövet és szig.szalagot. Ne sajnáld jól betekerni.
Csokival szépen kis helyen csatik nélkül jól összeköthető minden, aztán az egésszet beteszed dobozba vagy szig.szalak s kész.
"Csoki" azaz sorkapocs: