Túra
-
- Kapcsolat:
Re:1343 Túra
Szevasztok!
Palusek barátom nem maradtál le semmiről! Csak regisztrálnod kell. Nem tudhatja az ember fia, hogy érdekel a VERECKE-i túra.
Bocsi.
Palusek barátom nem maradtál le semmiről! Csak regisztrálnod kell. Nem tudhatja az ember fia, hogy érdekel a VERECKE-i túra.
Bocsi.
-
- Kapcsolat:
Re: 1344 Túra
Üdv. Mindenkinek!
Ukrán túra nevezése:
1-2. Eger & Forrest
3. fgyozo
4. Váradi Feri
5. Fater
6. Papp Gyuri
7. Homoky Sanyi
8. Koxi
9. Semegi Jani
10. Kallós Gyuszi bácsi
Ukrán túra nevezése:
1-2. Eger & Forrest
3. fgyozo
4. Váradi Feri
5. Fater
6. Papp Gyuri
7. Homoky Sanyi
8. Koxi
9. Semegi Jani
10. Kallós Gyuszi bácsi
- Palusek
- Kapcsolat:
Re:1343 Túra
Nagyon köszönöm a lehetőséget az utólagos csatlakozásra, de "sajnos" akkor töltöm az éves szabimat és hetekkel ezelőtt le lett szervezve.
Az Erdély-i túrát viszont szeretném megtenni!
Az Erdély-i túrát viszont szeretném megtenni!
Széles utat!
Üdv, Palusek
Üdv, Palusek
- Oszy
- Kapcsolat:
1344
Szia Palusek,
Korábbi hozzászólásaimba megtalálod a feltételezett útvonalat. azért nem konkrét, mert tapasztalatok alapján itt-ott találunk valamit és kitérőket is tehetünk, de nagyjából oké.
KB 2300 km-ről lenne szó.
Idén szeretnénk Csángóföldet közelebbről is megismerni.
Lásd itt
Hozzászólás: 1314
Korábbi hozzászólásaimba megtalálod a feltételezett útvonalat. azért nem konkrét, mert tapasztalatok alapján itt-ott találunk valamit és kitérőket is tehetünk, de nagyjából oké.
KB 2300 km-ről lenne szó.
Idén szeretnénk Csángóföldet közelebbről is megismerni.
Lásd itt
Hozzászólás: 1314
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2012.06.08., pén. 09:03-kor.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1345
szia Palusek!
örülök h találkoztunk és h végre életjelet is adsz itt a fórumon.
Már hiányoltunk néhányan.
Megnéztem én is Oszy linkjét a 1344-es írásben de szerintem valami fére ment :- )
Az Erdélyi túrával kapcsolatban nézz körül a 1305, 1314-es hozzászólások környékén.
Aztán most már ne tünj el, tarts velünk ! :- )
örülök h találkoztunk és h végre életjelet is adsz itt a fórumon.
Már hiányoltunk néhányan.
Megnéztem én is Oszy linkjét a 1344-es írásben de szerintem valami fére ment :- )
Az Erdélyi túrával kapcsolatban nézz körül a 1305, 1314-es hozzászólások környékén.
Aztán most már ne tünj el, tarts velünk ! :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
- Oszy
- Kapcsolat:
1348
Nem hívtam, mert a weboldalai olyan egyértelműek, onnan mindent ki tudok nézni. A szállás infókat nem igazán látom értelmét, mert millió van és sosem tudjuk pontosan éppen hova érkezünk meg.
Tervem szerint délelőtt motorozás 100-300 km, ebéd, szállás, majd utána környék felfedezése.
Tervem szerint délelőtt motorozás 100-300 km, ebéd, szállás, majd utána környék felfedezése.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Palusek
- Kapcsolat:
1349
1345-re
Megnéztem az útvonaltervet. Elég masszív motorozás lesz.
Az anyagi részét kell még kalkulálnom, mert ahogy hirtelen számoltam kb 60Ft csak a benya. Plusz még egy hétre a költségek.
Mivel most költöztem nemrég és be kellett rendeznem a lakást nulláról, minden tartalékom oda és kb fizu előtt érkeznénk vissza!
Szóval most az anyagi oldal kérdéses, de ezt nekem kell megoldani. Gondolom, mivel nem lesz előre semmi lefoglalva ha jól látom, ráérek még jelezni, hogy tudok-e veletek tartani.
Régi álmom válna valóra ezzel a túrával, szóval igyekszem megoldani.
És igyekszem nem eltűnni!
Megnéztem az útvonaltervet. Elég masszív motorozás lesz.
Az anyagi részét kell még kalkulálnom, mert ahogy hirtelen számoltam kb 60Ft csak a benya. Plusz még egy hétre a költségek.
Mivel most költöztem nemrég és be kellett rendeznem a lakást nulláról, minden tartalékom oda és kb fizu előtt érkeznénk vissza!
Szóval most az anyagi oldal kérdéses, de ezt nekem kell megoldani. Gondolom, mivel nem lesz előre semmi lefoglalva ha jól látom, ráérek még jelezni, hogy tudok-e veletek tartani.
Régi álmom válna valóra ezzel a túrával, szóval igyekszem megoldani.
És igyekszem nem eltűnni!
Széles utat!
Üdv, Palusek
Üdv, Palusek