Alkatrész
- Oszy
- Kapcsolat:
1109
folyt. innen
Na mi van, kiborult a x@ros bili és most mindenki belelép? Nem kéne, elég ha én benne vagyok...
Ajjaj.
Fgyozo, neked hogy áll a tankod?
Én ma szétborítottam a vasat. A termosztát jó, a hőgomba is meg a vízpumpa is.
Vagy én vagyok hülye vagy nem tudom mi van....
A generátort úgyis meg kell szögelni, hát ezért mindenképpen. Elég csúnya.
Lehet, hogy csak kevés volt benne hűtőfolyadék? akkor meg 10 p után miért volt lent a tű? Mert levegős volt a pumpa és nem jött a víz?
De hova lett belőle? Akkor mégis csak a henger felzabálta? A füst fehér volt igaz.. Holnap kiderül, henger le!
Ha már a hátsó dekli le lett szedve, ezúttal ragadnám meg a lehetőséget és cserélném ki az összes lehetséges szimeringet:
Sebváltókar
- Kihajtás
- Vezérláncfeszitőcsavar,
- Vizpumpa
Tömités ami kell mert elszakadt:
- Hátsó dekli
- Generátor "kisablak" (nemtomminekmondják, ki s lemez hátul)
- Vizpumpa
Elöl:
-Kuplung kar-tengely
aszem ennyi.
Ezeket hol tudnám beszerezni, Kb ár? Ha valamit kihagytam kérlek szóljatok.
Előre is köszönöm.
Na mi van, kiborult a x@ros bili és most mindenki belelép? Nem kéne, elég ha én benne vagyok...
Ajjaj.
Fgyozo, neked hogy áll a tankod?
Én ma szétborítottam a vasat. A termosztát jó, a hőgomba is meg a vízpumpa is.
Vagy én vagyok hülye vagy nem tudom mi van....
A generátort úgyis meg kell szögelni, hát ezért mindenképpen. Elég csúnya.
Lehet, hogy csak kevés volt benne hűtőfolyadék? akkor meg 10 p után miért volt lent a tű? Mert levegős volt a pumpa és nem jött a víz?
De hova lett belőle? Akkor mégis csak a henger felzabálta? A füst fehér volt igaz.. Holnap kiderül, henger le!
Ha már a hátsó dekli le lett szedve, ezúttal ragadnám meg a lehetőséget és cserélném ki az összes lehetséges szimeringet:
Sebváltókar
- Kihajtás
- Vezérláncfeszitőcsavar,
- Vizpumpa
Tömités ami kell mert elszakadt:
- Hátsó dekli
- Generátor "kisablak" (nemtomminekmondják, ki s lemez hátul)
- Vizpumpa
Elöl:
-Kuplung kar-tengely
aszem ennyi.
Ezeket hol tudnám beszerezni, Kb ár? Ha valamit kihagytam kérlek szóljatok.
Előre is köszönöm.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
1110
1109-re
Tomitest a leggyorsabban a 03209346659 telefobszamon tudsz csinaltatni. Mogyorodon van az oreg, ugyis arra jarsz minden nap Ebayrol legalabb 1 het mire hazaer. Sztem ha szet van boritva, cserelj ki minden tomitest, O gyurut, szimeringet, azon a +5000-en ne muljon
O gyuruket, szimeringeket (VITON ) vegyel csapagyboltban. Ezek kellenek:
17x28x7 - 1 db ventillator vezermutengely szim.
6x14,5x15 - 1db fordszam spiral szim. speci, van nekem oda tudom adni.
18x28x6 - 1db hatso blokkfedel vezermutengely szim.
12x18x3 - 1 db kuplung tengely szim.
14x26x6 - 1 db valtokar szim
kihajtas szim. speci, vidd el a csapagyboltba, hatha tudnak adni
15x2,5 - 1 db olajszuro csavar Ogy.
14x1 - 4db blokkfedel Ogy.
8x1 - 1db valto-kuplung olajfuvoka Ogy.
8,7x1,8 - 2db hengerfej olajfuvoka Ogy.
23x2,8 - 2 db blokkfedel Ogy.
27,5x2 - 2 db aludugo Ogy.
6,5x3,1 vezermufeszito csavar Ogy.
21,9x2,3 - 5 db termosztat vizcso Ogy.
23x2,8 - 2 db termosztat vizcso konyok Ogy.
53,8x3,1 - 1 db termosztat Ogy
40x2,4 - 2 db szivocsonk Ogy.
vizpumpa fedel gumitomites speci, Lantos Ferinek van, ha minden igaz, kolcsonbe kerdezd meg odaadja-e amig hozol neki masikat.
onindito Ogy. 1 db meretet nem tudok
Termeszetesen ilyen buta mereteket nem fognak tudni adni, a legkozelebbit valaszd.
Tomitest a leggyorsabban a 03209346659 telefobszamon tudsz csinaltatni. Mogyorodon van az oreg, ugyis arra jarsz minden nap Ebayrol legalabb 1 het mire hazaer. Sztem ha szet van boritva, cserelj ki minden tomitest, O gyurut, szimeringet, azon a +5000-en ne muljon
O gyuruket, szimeringeket (VITON ) vegyel csapagyboltban. Ezek kellenek:
17x28x7 - 1 db ventillator vezermutengely szim.
6x14,5x15 - 1db fordszam spiral szim. speci, van nekem oda tudom adni.
18x28x6 - 1db hatso blokkfedel vezermutengely szim.
12x18x3 - 1 db kuplung tengely szim.
14x26x6 - 1 db valtokar szim
kihajtas szim. speci, vidd el a csapagyboltba, hatha tudnak adni
15x2,5 - 1 db olajszuro csavar Ogy.
14x1 - 4db blokkfedel Ogy.
8x1 - 1db valto-kuplung olajfuvoka Ogy.
8,7x1,8 - 2db hengerfej olajfuvoka Ogy.
23x2,8 - 2 db blokkfedel Ogy.
27,5x2 - 2 db aludugo Ogy.
6,5x3,1 vezermufeszito csavar Ogy.
21,9x2,3 - 5 db termosztat vizcso Ogy.
23x2,8 - 2 db termosztat vizcso konyok Ogy.
53,8x3,1 - 1 db termosztat Ogy
40x2,4 - 2 db szivocsonk Ogy.
vizpumpa fedel gumitomites speci, Lantos Ferinek van, ha minden igaz, kolcsonbe kerdezd meg odaadja-e amig hozol neki masikat.
onindito Ogy. 1 db meretet nem tudok
Termeszetesen ilyen buta mereteket nem fognak tudni adni, a legkozelebbit valaszd.
- Oszy
- Kapcsolat:
1111
Koszi Forreszt!
nem jarok Mogyorodon, csk hetente egyszer a kozelebe az M3-on
Ha mondom az oregnek telefonon, tudja mi kell, vagy kell a regi mintabak?
Ha jo latom mindent felsoroltal.Teljesen nincs szetkapva.
a sebvaltot nem szednem szet, a fotengelyt sem ha nem muszaly, max a hengereket huzom le, de tudomasom szerint a sebvalto egybe marad, v nem?
nem jarok Mogyorodon, csk hetente egyszer a kozelebe az M3-on
Ha mondom az oregnek telefonon, tudja mi kell, vagy kell a regi mintabak?
Ha jo latom mindent felsoroltal.Teljesen nincs szetkapva.
a sebvaltot nem szednem szet, a fotengelyt sem ha nem muszaly, max a hengereket huzom le, de tudomasom szerint a sebvalto egybe marad, v nem?
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
1112
1111-re
El is postazza, 2 nap alat nalad van a cucc. Multkor mikor ott voltam nezte a motorom es mondta, hogy van hozza tomitese. Most nem tudom, hogy minden van-e, de ha nincs akkor kell mintaba a dekli, hengerfej, stb es megcsinalja. A regi tomites nem jo mintanak, mert nyulott, szakadt...
A hengereket ne huzd le, eleg ha a hengerfejet leszeded
A felsoroltak egy blokk eleje, hatulja, hengerfej leszereleskot mind cseresek, uh neked is kelleni fog minden. Ha a generator vagy barmi miatt leszeded a hatuljat... Ha a kuplung tengely szimering miatt leszeded az elejet... Ha a hengerfejet leszeded a termosztat kornyeket is szet kell bontani...
Szoval kell minden a lentiekbol
El is postazza, 2 nap alat nalad van a cucc. Multkor mikor ott voltam nezte a motorom es mondta, hogy van hozza tomitese. Most nem tudom, hogy minden van-e, de ha nincs akkor kell mintaba a dekli, hengerfej, stb es megcsinalja. A regi tomites nem jo mintanak, mert nyulott, szakadt...
A hengereket ne huzd le, eleg ha a hengerfejet leszeded
A felsoroltak egy blokk eleje, hatulja, hengerfej leszereleskot mind cseresek, uh neked is kelleni fog minden. Ha a generator vagy barmi miatt leszeded a hatuljat... Ha a kuplung tengely szimering miatt leszeded az elejet... Ha a hengerfejet leszeded a termosztat kornyeket is szet kell bontani...
Szoval kell minden a lentiekbol
- Oszy
- Kapcsolat:
1114
Köszi Forreszt, És a tanácsodat is megfogadnám a csajokkal kapcs, de akkor nem 1 óra hanem 1 Nap. inkább valami szaki legyen, nem baj ha öreg és csúnya. (Isten Bocsássa meg nekem)
Ha ez mind kell akkor egy vagyon? Kb?
A másik blokkokon még nem néztem szét, de ha a tömítés, valami gumi nem szakad, egybe van érdemes bontottat vagy csöpögni fog és az agyam szétmegy?
Ha ez mind kell akkor egy vagyon? Kb?
A másik blokkokon még nem néztem szét, de ha a tömítés, valami gumi nem szakad, egybe van érdemes bontottat vagy csöpögni fog és az agyam szétmegy?
- forrest99
- Kapcsolat:
1115
1114-re
Kb 6-8e. Bontottat semmikepp ne tegyel bele. Normal esetben ez mind 1x bepitheto, aztan kuka. Kiveve persza, ha mondjuk osszerakod a blokkot, aztan pakolasnal talalsz a szerszamok kozott pl egy valtot Ekkor meg nem melegitetted be, nem kapott olajat, ilyenkor meg vissza lehet tenni. Kiveve a hengerej tomitest, tuzkarikat, mert azok ugye zomulnek ahogy lehuzod a csavarokat.
Kb 6-8e. Bontottat semmikepp ne tegyel bele. Normal esetben ez mind 1x bepitheto, aztan kuka. Kiveve persza, ha mondjuk osszerakod a blokkot, aztan pakolasnal talalsz a szerszamok kozott pl egy valtot Ekkor meg nem melegitetted be, nem kapott olajat, ilyenkor meg vissza lehet tenni. Kiveve a hengerej tomitest, tuzkarikat, mert azok ugye zomulnek ahogy lehuzod a csavarokat.
- Oszy
- Kapcsolat:
1116
A hengerek, dugó gyűrű stb rossz tapasztalatom van, igy félek lebontani egyedül. Még az ETZ250 sokszor megtettem itt más a helyzet.
Mennyire nincs időd, Én szívesebben bíznám egy szakira és kialkudunk egy árat. Mit szólsz? viszek sört is persze.
Mennyire nincs időd, Én szívesebben bíznám egy szakira és kialkudunk egy árat. Mit szólsz? viszek sört is persze.
- forrest99
- Kapcsolat:
1117
1116-ra
Szivesen segitek, csak az a gaz, hogy az erdelyi tura elott mar nem fer bele. Most csinaljuk ugyanezt a Pali motorjaval, az a jovo heten lesz kesz. Jovo hetvegen program van, aztan meg mar indultok.
Sztem menj most kolcsonmotorral, aztan juli 15-en er veget a szabim, utana tudnank megcsinalni. Jovo heten ha felhozod szetszedjuk, megnezzuk mi cseres, elviszed ladaban (mert mondom nincs hely), szepen elpucevalsz mindent patikara, Toth Zolival megcsinaljatok a generatort, aztan juli 15. utanig be tudod szerezni ami kell + gyuruket, mert akkor mar erdemes lenne meggyuruzni is.
Azt ne felejtsd el, hogy Viton legyen az O gyuru is meg a szimering is
Szivesen segitek, csak az a gaz, hogy az erdelyi tura elott mar nem fer bele. Most csinaljuk ugyanezt a Pali motorjaval, az a jovo heten lesz kesz. Jovo hetvegen program van, aztan meg mar indultok.
Sztem menj most kolcsonmotorral, aztan juli 15-en er veget a szabim, utana tudnank megcsinalni. Jovo heten ha felhozod szetszedjuk, megnezzuk mi cseres, elviszed ladaban (mert mondom nincs hely), szepen elpucevalsz mindent patikara, Toth Zolival megcsinaljatok a generatort, aztan juli 15. utanig be tudod szerezni ami kell + gyuruket, mert akkor mar erdemes lenne meggyuruzni is.
Azt ne felejtsd el, hogy Viton legyen az O gyuru is meg a szimering is
- fgyozo
- Kapcsolat:
1118
Nem is tudok mit mondani!
Pesta, Oszy,BakaJoe,Pali mind hengerfej probléma. MI ez?! valami járvány?????
BakaJoe, úgy tudom a Feri már eljuttatta hozzád a tömítést. Így van?
Pesta, Oszy,BakaJoe,Pali mind hengerfej probléma. MI ez?! valami járvány?????
BakaJoe, úgy tudom a Feri már eljuttatta hozzád a tömítést. Így van?
Kellemes dugó_mozgást, a párban