CX/GL Te és Motorod

Válasz küldése
fgyozo
Kapcsolat:

1916

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2012.06.17., vas. 08:48

1915-re
szia roli!
melyik az eredi szín? – jól látom h a tank és az oldal dekni nem passzol össze?
Örömmel köszöntünk köztünk de változtatunk a korábbi ” tagfelvételi ” gyakorlatunkon. Újra lesz gondolva és szerkesztve a mostani ” Mi vagyunk ” –is a tagok tekintetében.
Eddig elég volt egy kép és néhány szó magadról … most már az is kelleni fog valóban meg is ismerjük egymást, hogy a tag valóban az legyen, hogy mutasson aktivitást itt a fórumon vagy vegyen részt a közös programjainkon.
Ennek szellemében lesz egy próba idő és majd egyszerű matematikával adódhat a " felvételi "döntés.
A pontos feltétel rendszert még kidolgozás alatt… addig is legyünk kontaktban, és gyere velünk, találkozzunk !
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

kentaur
Kapcsolat:

1917.

Hozzászólás Szerző: kentaur » 2012.06.17., vas. 10:37

1916-ra

"...de változtatunk a korábbi ” tagfelvételi ” gyakorlatunkon. Újra lesz gondolva és szerkesztve a mostani ” Mi vagyunk ” –is a tagok tekintetében. .."

:o ..,és a feltételeket ki/mi határozza meg - esetleg az is számítani fog, hogy 'kihányszornyercitromdíjasmotorszépségversenyt' :? :P :?:

:arrow: ..és a az 'aktivitás' szintje teljesen meghatározhatatlan kritérium - mint gondolat is :evil: :twisted: :evil: és részemről teljes mértékben ELUTASÍTVA :!: :!: :!:

kentaur

Tóth Zoltán

1718

Hozzászólás Szerző: Tóth Zoltán » 2012.06.17., vas. 19:22

Sziasztok.Új tagfelvételi rendszer az meg mi a szösz. Bár akiknek csak a problémáival találkozunk, vagy csak inaktív.? Bár akkor egy komoly mennyiség el fog tünni a látómezönkből. stb ...

Pesta
Kapcsolat:

1919

Hozzászólás Szerző: Pesta » 2012.06.17., vas. 22:28

Szerintem ezt a felvételesdit Győző sem gondolta komolyan.

Alapvetően úgy gondolom, hogy ezt a "csapatot" a tárgybani motorok iránti szeretet tartja össze, vagy egyszerűen csak ilyet birtoklunk.

Akik meg mindenképpen aktívak akarnak lenni, azok mehetnek együtt túrázni, sörözni, akárhová.

Nekem magamnak sem lételemem, hogy tagja legyen egy számomra szimpatikus klubnak. De ettől függetlenül a fórumon itt vagyok, a többi meg csak körítés. A fórum biztosította eszmecseréért hajlandó vagyok áldozatot hozni (mint azt meg is tettem pár hónapja), de pusztán a létszámot szaporítani nem látom értelmét.

Szóval: a motorok, meg az emberek a lényeg, nem az, hogy EZ a CX-klub milyen feltételeket akar szabni.

(Láttam már ilyen "klubot" alakulni, meg eltűnni a süllyesztőben. Akkor még kevesen voltunk, most már sokan vagytok. Kár lenne szétugrasztani a csapatot...)
Üdv.
Pesta

Oszy
Kapcsolat:

1920

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2012.06.17., vas. 22:34

A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

roli
Kapcsolat:

1921

Hozzászólás Szerző: roli » 2012.06.18., hétf. 01:16

1916-ra
Az oldaldekni az eredeti szin.Majd fekete lesz a végső álapot de mivel a haver aki festi kiment külföldre dolgozni majd a télen tudjuk csak befesteni a vázat meg az oldal dekniket stb.
A forumos aktivitásom olyan amilyen nem sok dologhoz tudok hozzászolni mivel nem vagyok szaki hülyeségeket meg nem akarok irkálni.Én is szeretnék találkozni a csapattal de mivel a határon tul vagyok meg nem épp közel ez nem olyan egyszerű.Egyébként Pusztavacsra elmentem volna de nem lett kész időbe a masina.Eljöhetnétek Szerbiába ha van kedvetek Adán lesz julius végén egy szuper motorostalálkozo.Tiszapart szép környezet stb.Sőtt még nyelvi nehézségetek sem lenne mivel az magyar környék.

Oszy
Kapcsolat:

1922

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2012.06.18., hétf. 09:12

Hétvégi termés.. :D

Ezt látni kell klikk rá

És ez is ugyan akkor volt, sok minden belefért abba a napba. :)
Resize of DSC02478.jpg
Ha nem ismernétek fel, ő Forreszt és a motorom...
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Oszy
Kapcsolat:

1923 1913-ra

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2012.06.18., hétf. 10:54

Cxkopi!

Hogy azt a leborult szivarvégét....
Hogy én, hogy elnéztem ezt a bejegyzésed!
Most így utólag teljesen igazad van :!: Tapasztalat hiányában, de logikával én is ezt láttam. Most már mind1.

Úgy néz ki csak víz hiány volt, valahol elcsöppent. A füst az meg lehetett túl dús keverék. Szombaton szét lett borítva mint a lenti képen is. Minden jónak látszik(ezt Forreszt is mondta, ő szedte le a hengerfejeket meg mindent.)
egy kicsit pénzkidobás egy részben, de a generátorom akkor is le volt égve. tehát ha már így szét lett szedve akkor most "minden" meg lesz csinálva. Ugye Fóri?

Ha sikerül a héten mindent összeszedni akkor a 7végére kész lesz. Aktor jöhet Erdély. Ha nem akkor u.n.k. Fgyozo jóvoltából :!: :idea: ;) kapok tőle egy 500-as blokkot amit casak félgumipókozók meg drótozok s irány transzfogarás. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2012.06.18., hétf. 11:01-kor.

fgyozo
Kapcsolat:

1924

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2012.06.18., hétf. 10:54

1922-re
eddig még nem néztem meg 1 Csillag születik sem semmilyen hasonló kaliberű műsort de ezt a linket látván úgy tűnik bele csöppentem valamelyik finálé győztesébe? :- )

Na most ezt a képet látván annyit azért meg kell jegyezni h ez a most még darabokban és fűben heverő moci alkatrész halmaz 8 nap múlva útra kel a szépséges Erdélybe …

fgyozo
Kapcsolat:

1925

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2012.06.18., hétf. 10:56

1923-ra
Mi az h u.n.k.?

Válasz küldése