Weboldal

Válasz küldése
ScheibliGL400
Kapcsolat:

181

Hozzászólás Szerző: ScheibliGL400 » 2012.06.20., szer. 23:55

175-re
Kedves Pali tagtárs!!
Nagyon sajnálom azt,hogy az általam leírtak részedről nem szimpatikusak. Szerinted sántítanak a leírtak??? Nem értem melyik részével nem tudsz egyet érteni. Miért gond az ha valaki az általa gyerekkorától ismert srácokkal motorozik.
"De azért egyenlő szintű tagnak érzed magad olyan emberekel min pl:"
Nagyon sajnálom ha valaki úgy tekint rám mint alantasabb tag. Nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Én úgy gondolom mindenki a lehetőségei szerint segítsen másoknak, és ezt később ne hangoztassa. Azt hiszem elmondhatom így később, hogy a mostani kocsimat pl. úgy vettem, hogy személyes ismeretség nélkül Bakajoe lecsekkolta nekem, és ezt tette egy köszönőmért. Arról,hogy a te értékeid szerint is érezhessem magam egyenlő tagnak úgy gondolom kérdezd meg a tavalyi Erdélyi túra résztvevőit (tőlem ennyi telet).
Ja igen!! Valóban lopott időnek tartom a motorozásra szánt időt,a családomtól a két lányomtól a szórakozásomért ellopott idő.
Azt pedig enged már meg nekem így közel 50 évesen, hogy azt a "pár száz" ez pontosan 600 km, már ne motorozzam le egy s-gel.
Aki pedig motoros club alakításán gondolkodik annak ajánlom figyelmébe az alakításra vonatkozó szabályokat illetve a fenntartási költségeket. Apropó költségek. Az első körben befizettem a rám eső összeget, most miután már jóval több került befizetésre a szükségtelennek tartottam, úgy voltam vele majd legközelebb én.
És igen, én is méltatlannak tartom ezt a hangnemet.
Fórumozó társi üdvözlettel Scheibli Ferenc

Oszy
Kapcsolat:

182

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2012.06.21., csüt. 00:44

Hát ettől én is hányok.

Az utolsó 4-5 hozzászólásra reagálva:
1. ScheibliGL400 védelmébe, Pali ez erős volt. A családi nyaralásra kb 600 km re levontatta a motorját azért, és csak azért hogy velünk motorozzon. Nem mellékesen, és hadd köszönjem meg neki, hogy este fáradtan szállás nélkül voltunk Székelyföldön, és elintézte nekünk potom 2000 forintért a szállást a panzióba, és nem utolsó sorban azt a fenséges korlátlan terülj asztalkát, ahol mint a mesében is, a fő étel egy frissen vadászott vaddisznó pörkölt, a bor a Pálink és még mit tudom ja meg a társaság!!! és mind ez INGYEN 6 embernek!!!! Kb ennyit "egy kevésbé elismert" tagról :!: Akkor miről is van szó? mindenki tesz valamit, ki így ki úgy. Abban a pillanatban ez mindennel felért!!!!!

2. Pali neked is igazad van abban, akiket felsoroltál ez így van, ezt én is így tudom. De ne már eszerint kategorizáljunk. az élet hosszú, és sosem tudod mikor és hol jön az az ember akiket leírsz és egyszer csak kihúz a szarból, ScheibliGL400, ezt tette akkor velünk. És lehetne ezt tovább sorolni de nem látom értelmét.
Igen nem érim meg a z a pár óra......mert a család az első. igen ez is így van, kinemtudhorvátbamennismiért????

Pali, én téged szeretlek(ja persze nem úgy :) ) ne személyeskedjünk és ne példálózzunk.....de ez nem csak neked mindenkinek és bocs, h most pont veled személyeskedem.. :oops: :roll: csak kiragadtam egy példát én is....
Ez a fórum működött és hagyjátok működni.
Forditsuk energiánkat pozitiv dolgokra, és hagyjuk a szart másoknak! :)
Kép
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Pesta
Kapcsolat:

183

Hozzászólás Szerző: Pesta » 2012.06.21., csüt. 05:18

Már majdnem megkérdeztem, miért vagyok levágva a képről, mikor leesett: ezt én fényképeztem!

:-)
Üdv.
Pesta

forrest99
Kapcsolat:

184

Hozzászólás Szerző: forrest99 » 2012.06.21., csüt. 09:23

Urak!

Sztem kiderult par nap alatt, hogy ezt a felvetest a tag nem tag...-ra vonatkozoan nyugodtan elvethetjuk. Ennyit nem er az egesz weboldal (es ezen nem megsertodni, nem a weblapot minositem), hogy egy ilyen jo kis tarsasag hajbakapjon.
Volt egy kezdemenyezes, mindenki leirta az erveit, ugy nez ki a tobbseg amellett van, hogy maradjon minden a regiben.
Ne folytassuk tovabb sztem a vitat, mert csak egyre rosszabb lesz. Egyre tobb felreertes, sertodes, szemelyeskedes... lesz.

Pali
Kapcsolat:

185

Hozzászólás Szerző: Pali » 2012.06.21., csüt. 11:56

181-re:
Kedves Scheibli Ferenc Tagtárs!
Valóban lehet hogy egy kicsit erős volt a hozzászólásom nem állt szándékomban megbántani senkit. Természetesen teljes értékű klubtagnak tekintelek téged is és mindenkit aki felszólalt ebben a témában. Hiszen már az elején azzal kezdtem hogy az legyen tag aki velünk motorozik, hozzájárul a fórum költségeihez és használja a fórumot. Már akkor is azt írtam hogy ezt persze rugalmasan kezelnénk. Nem az a lényeg hogy kasztokba soroljuk az embereket hanem hogy ki lehessen szűrni azokat akik már évek óta nem is foglalkozik velünk. Senkit sem állt szándékomban véglegesen töröltetni csak átrakni a szimpatizánsok közé.
Erre olyan szintű támadásokat kaptam tőletek mintha ki akarnék rugatni bárkit is innen, én nem hiszem hogy a 163-as hozzászólásomból ezt lehetett levonni.
Te magad írtad hogy most azért nem fizetted a fórum hozzájárulást mert már öszejött az összeg. Nem lenne sokkal jobb mindenkinek ha előre tudnánk pontosan hogy valójában hányan is vagyunk és mindenki pontosan ugyananyit fizetne?
A taglista szerint 51-en vagyunk.
27 ember fizetett az idén hozzájárulást (és ebbe vannak olyan emberek is akik nincsenek is a tagok között)
Idén Pusztavacson pedig voltunk kb huszan.
A fórumot aktívan használók száma is max 20-30 ember.
Ha nektek enyire nem tetszik az én ötletem, el lehet vetni, de egy dologban biztos vagyok hogy a mostani állás a tagok és a szimpatizánsok viszonyában elég messze van a valóságtól. Találjatok ki valami jobb megoldást.
Ha 2008-ban Iszákon is mindenki azt mondta volna hogy minden jó így ahogy van nem kezdödött volna el a régi weboldal, akkor ma nem lenénk sehol. Ha ez így folytatódik szép lassan lemorzsolódik mindenki és elfelejthetjük az egészet.

fgyozo
Kapcsolat:

186

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2012.06.21., csüt. 12:21

én is építő jellegűnek éreztem Pali sorait főleg h én is tudom, nem volt benne bántó szándék sem.
ScheibliGL400 tekintetében szintén nincs kérdés hisz viszonyulása, aktivitása nem kérdés.
Én nem vettem a fáradságot h így utána nézzek de Pali 185-ben felvázolt számai tényszerűen mutatják a kiinduló gondolatot.
Úgy tűnik h az oldalon megtalálhatók kb.60%-a aki tesz is azért h össze tartozzunk.
A cél pedig a maradék 40% motivációja lenne.
Azt gondolom h ebben a közös gondolkodás segít, ez volt a felvetés lényege. Ha ezt nem tennénk akkor valóban nyom nélkül múlt volna el 2008-ban Izsák és most sem lenne az ami van.
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

Oszy
Kapcsolat:

187

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2012.06.21., csüt. 15:49

Hát igen, eleg kellemetlen ellenerzeseket valtott ki a kezdemenyezes, ami szerinte jo szandekkal indult csak rosz izet kapott.
az elottem 2 beirassal egyet erthetunk, az teny aki evek ota nem ad eletjelet, mar el is felejtette h letezik ez a forum azt ki kell szurni.
hajra, mindent bele, de aki tag az az legyen semmifele minosites szint ne legyen.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

majestro

Re: Weboldal

Hozzászólás Szerző: majestro » 2012.06.21., csüt. 19:40

188. Üdvözletem Uraim! Én is egy "inaktív" tag vagyok,de azért figyelem mi zajlik a fórumon.Ami most megy az nem tetszik.Több mint egy éve Retro kevesebbér is ki lett ebrudalva a fótumról, pedig az egy ártatlan tréfának indult. Akkor épp Palli és Győző voltak a legnagyobb kritikusai. Az ő felvetésük szerintem sokkal dúrvább ,de legalább azt elérték vele,hogy Én is írtam a fórumra.

semegijanos
Kapcsolat:

189

Hozzászólás Szerző: semegijanos » 2012.06.21., csüt. 20:23

Szevasztok!
Ha már említésre került a mi volt RETRO barátunk, akkor tudjátok meg, hogy befejezte a CX-es pályafutását teljesen, Ugyan is a CXC vasat is eladta az idén!!!!! ŐT LEHET TÖRÖLNI! Sajnos ez van.

Pali
Kapcsolat:

190

Hozzászólás Szerző: Pali » 2012.06.22., pén. 00:23

Majesto örülök hogy hallatod a hangod, több embertől hallottam már hogy rendszersen olvasa a fórumot de nem szól hozzá, de ha mindenki így gondolkodna egy idő után nem lenne mit olvasni.
Sajnálom, hogy Retro eladta a motorját, de ettől függetlenül ő sem lenne törölve, hiszen ez fel sem merült. Senkit sem szeretnénk törölni csak ha ő maga kéri.
Retro hozzászólása alapjában véve a stílusa miatt lett moderálva (több e-mail váltás után). De ha a többség úgy gondolja, hogy moderálni kell a hozzászólásomat én magam veszem fel a kapcsolatot a Kemény Lacival hogy tegye meg.

Válasz küldése