CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
1094
1092-re
cxkopi!
Van a mocimnak egy hangja ami erősödik ahogy melegszik, ésnem jövök rá mi az - te most az enyémről beszélsz?
Mert nálam is van egy ilyen jelenség már több mint 1 éve.
Szóval hol laksz?
cxkopi!
Van a mocimnak egy hangja ami erősödik ahogy melegszik, ésnem jövök rá mi az - te most az enyémről beszélsz?
Mert nálam is van egy ilyen jelenség már több mint 1 éve.
Szóval hol laksz?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
1096
Hali cxkopi! Én Hajdunánáson lakom. Az Én gépem is csattog egy picit ha megmelegszik,ez így van 4-éve.de megy mint az állat és még soha nem volt vele gond.Ha gondolod valamikor talizhatunk.
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Oszinak!
06 30 2238748 Tóth Zoli
06 30 2238748 Tóth Zoli
- Oszy
- Kapcsolat:
1098
szia Zoli,
most ertem haza, ebben az oraban mar nem inditom el es egyebkent is Forreszt javasolta ne jartassam, valami nagyon xar is lehet.
amint kkimerem a cumot itt kozze teszem, de a 7vegi tapasztalatom, hogy jol tolt, nics gond.
Amit mar emlitetttem, el valalnad a seat villanyszereleset? alitolag neha nincs gyujtas, es van benne egy utolag szerelt imobilizer. sajna a kocsi nem mozog es fehervaron van. mit lehet tenni?. elore is koszi.
most ertem haza, ebben az oraban mar nem inditom el es egyebkent is Forreszt javasolta ne jartassam, valami nagyon xar is lehet.
amint kkimerem a cumot itt kozze teszem, de a 7vegi tapasztalatom, hogy jol tolt, nics gond.
Amit mar emlitetttem, el valalnad a seat villanyszereleset? alitolag neha nincs gyujtas, es van benne egy utolag szerelt imobilizer. sajna a kocsi nem mozog es fehervaron van. mit lehet tenni?. elore is koszi.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1099
Szevasz CXKOPI !
Én is szívesen fogadlak, ha ZÁHONY felé gurulnál!
- fgyozo
- Kapcsolat:
1101
1000-re
Gary!
már hiányoltalak ... szép vas bár ez sem CX Látom még mindig tévelyegsz a helyes utat keresve :- )
És mi lett a szép kalóz dobozos mociddal?
Lurkód cseperedik? család jól van? halak?
Gary!
már hiányoltalak ... szép vas bár ez sem CX Látom még mindig tévelyegsz a helyes utat keresve :- )
És mi lett a szép kalóz dobozos mociddal?
Lurkód cseperedik? család jól van? halak?
Kellemes dugó_mozgást, a párban