Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
1506
Sziasztok.
Köszönöm a remek 7 végét Bakajoe, családja és a polgármester úrnak . Minden remek volt, a kaja is!
Remélem hamarosan találkozunk és akkor én is 2 keréken gurulok.
Várjuk a képeket a picasan. Előre is kösz.
Köszönöm a remek 7 végét Bakajoe, családja és a polgármester úrnak . Minden remek volt, a kaja is!
Remélem hamarosan találkozunk és akkor én is 2 keréken gurulok.
Várjuk a képeket a picasan. Előre is kösz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Re: Túra
köszönöm a hétvégét én is BakaJónak és családjának.
5 óra felé én is hazaértem. kb az utolsó 50 km esőben, de ahogy megálltam itthon kisütött a nap.
volt egy kisebb ütközéses baleset is a kár: törött fékkar és irányjelző egy lehorzsolt orr és egy elhajlott kormány.
részletek a http://www.zvolizolielbambultésbelecsúszottnagytibibe.com-on
NagyTibi
5 óra felé én is hazaértem. kb az utolsó 50 km esőben, de ahogy megálltam itthon kisütött a nap.
volt egy kisebb ütközéses baleset is a kár: törött fékkar és irányjelző egy lehorzsolt orr és egy elhajlott kormány.
részletek a http://www.zvolizolielbambultésbelecsúszottnagytibibe.com-on
NagyTibi
- Oszy
- Kapcsolat:
1509
Sajnálattal hallom Tibi, ami történt. a link sajnos nem jó amit beirtál.
1507-re Köszi a képeket. az a jóképűm csipesszel és izzóvak a kezében én vagyok...
Bakajoe, te meg a kedvesed sokat fémpékeztetek, felteszitek majd, Nagyon kíváncsi vok...PÜ-t már küldtem a bejelentkezéshez.
Köszi
1507-re Köszi a képeket. az a jóképűm csipesszel és izzóvak a kezében én vagyok...
Bakajoe, te meg a kedvesed sokat fémpékeztetek, felteszitek majd, Nagyon kíváncsi vok...PÜ-t már küldtem a bejelentkezéshez.
Köszi
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
1510
...1 csipesz 1 izzó, 1 adapter, kevés drót meg persze ÉN mire is vagyunk képesek...
Már csak 1 kis szerénység hiányzik.
Már csak 1 kis szerénység hiányzik.
Re: Túra
1509re
a link amit írtam csak poén. nem műkszik. csak leírtam hogy kb mi történt.
nagyobb baj lett volna ha mondjuk moliba csúszik bele zvolizoli.
a link amit írtam csak poén. nem műkszik. csak leírtam hogy kb mi történt.
nagyobb baj lett volna ha mondjuk moliba csúszik bele zvolizoli.
- Pali
- Kapcsolat:
1512
Sziasztok!
Köszönöm a remek hétvégét bakajoe-nak és családjának.
Ma én is hazaértem és még az esőt is sikerült elkerülnöm tegnap és ma is. De azért egy kuplungbovden szakadást nekem is sikerült begyűjtenem.
Köszönöm a remek hétvégét bakajoe-nak és családjának.
Ma én is hazaértem és még az esőt is sikerült elkerülnöm tegnap és ma is. De azért egy kuplungbovden szakadást nekem is sikerült begyűjtenem.
1513
Sziasztok!
Én is nagyon köszönöm BakaJónak és családjának ezt a klassz hétvégét, meg a vacsit amire vendégül láttak minket. A szállás is remek volt, Zzolinak, még kb.:30 nm2-es egy ágyas lakosztály is jutott! A másik szálláson tanyázó cx-es barátunk ... szóval cx-es barátunk, már nem volt ilyen szerencsés, mert másnap reggel, kétlábú kotkodáló szárnyas pulikutyáról és emberformájú kacsákról számolt be. Reméljük, azóta sokat javult az állapota, bár mostanában a motorját próbálja az elefánttal összeházasítani.....moli
Én is nagyon köszönöm BakaJónak és családjának ezt a klassz hétvégét, meg a vacsit amire vendégül láttak minket. A szállás is remek volt, Zzolinak, még kb.:30 nm2-es egy ágyas lakosztály is jutott! A másik szálláson tanyázó cx-es barátunk ... szóval cx-es barátunk, már nem volt ilyen szerencsés, mert másnap reggel, kétlábú kotkodáló szárnyas pulikutyáról és emberformájú kacsákról számolt be. Reméljük, azóta sokat javult az állapota, bár mostanában a motorját próbálja az elefánttal összeházasítani.....moli
- fgyozo
- Kapcsolat:
1514
1513-ra
na és mi lenne akkor ha még innék is?!
Mert most csak a körül vevő alkohol ittas márkatársaim enyhén szalonspicces lehelete kábít ami mellesleg szintén nem annyira szonda képes … de akkor is pulicsirke és futó kacsa márpedig igen is létezik !!
Kálmán, gyere szólj már te is valamit!
na és mi lenne akkor ha még innék is?!
Mert most csak a körül vevő alkohol ittas márkatársaim enyhén szalonspicces lehelete kábít ami mellesleg szintén nem annyira szonda képes … de akkor is pulicsirke és futó kacsa márpedig igen is létezik !!
Kálmán, gyere szólj már te is valamit!
Kellemes dugó_mozgást, a párban