Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
1594
az, hogy mi mennyire van, ajanlom a google map-ot.
Ez is jart ut, amit leirtam sajat tapaasztalat. ide le lehet. gurulni palya nelkul is. nagyon szep. aki nem furdik anak tok mind1 de aki azert megy tengerre annak elonyosebb a homokos part.
itt setara van etterem, bolt, kocsma stb. hajokirandulas potom penzert a borton szigetre, ami egy alkatraz......tenyleg fantasztikus.
meg nem volt idom gep ele ulni(tellorol nyomom), de amint lesz teszek fel sajat keszitesu fotokat.
Ez is jart ut, amit leirtam sajat tapaasztalat. ide le lehet. gurulni palya nelkul is. nagyon szep. aki nem furdik anak tok mind1 de aki azert megy tengerre annak elonyosebb a homokos part.
itt setara van etterem, bolt, kocsma stb. hajokirandulas potom penzert a borton szigetre, ami egy alkatraz......tenyleg fantasztikus.
meg nem volt idom gep ele ulni(tellorol nyomom), de amint lesz teszek fel sajat keszitesu fotokat.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
1596
Itt a térkép.http://goo.gl/maps/kfsfm
BP-KRK sziget 508 km, 5 óra 18 perc E71
Ebbe benne van egy 20 perc kompozás. Árak: http://www.jadrolinija.hr/pdfs/RIJEKA.pdf
Moci 29 Kkn + 16 kn/ személy.
Nem szükséges pályán menjünk, jelentős sporlás és szép szerpentinek a végén.
melete kb 5 km-re RAB sziget. Kissebb, de ott is hasonló árak.
Néhány infó:
Parcella Parzelle A (P (1)) 1 - 8 kezdöár 16,00 € / nap* Részletek
Parcella Parzelle B (P (2)) 1 - 8 kezdöár 18,00 € / nap* Részletek
Parcella Parzelle C (P (3)) 1 - 8 kezdöár 15,00 € / nap* Részletek
Szállíható Házacska M4+1 (M 4+1) 1 - 5 2 32 m2 2 kezdöár 112,00 € / nap*
kemping
Link 1
Link2
BP-KRK sziget 508 km, 5 óra 18 perc E71
Ebbe benne van egy 20 perc kompozás. Árak: http://www.jadrolinija.hr/pdfs/RIJEKA.pdf
Moci 29 Kkn + 16 kn/ személy.
Nem szükséges pályán menjünk, jelentős sporlás és szép szerpentinek a végén.
melete kb 5 km-re RAB sziget. Kissebb, de ott is hasonló árak.
Néhány infó:
Parcella Parzelle A (P (1)) 1 - 8 kezdöár 16,00 € / nap* Részletek
Parcella Parzelle B (P (2)) 1 - 8 kezdöár 18,00 € / nap* Részletek
Parcella Parzelle C (P (3)) 1 - 8 kezdöár 15,00 € / nap* Részletek
Szállíható Házacska M4+1 (M 4+1) 1 - 5 2 32 m2 2 kezdöár 112,00 € / nap*
kemping
Link 1
Link2
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
1597
1596-ra
Megneztem a fizeto es autopalya elkerulo verziot, nem sokkal hosszabb, de 9 ora 16 perc. Es ennel tobb ido lenne motorral, csapatban, uh sztem legyen palya. Reggel en is ezt a Njivicet neztem, csak en a viamichlenen. Gyozo? Mit mondasz?
http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=9.4
Megneztem a fizeto es autopalya elkerulo verziot, nem sokkal hosszabb, de 9 ora 16 perc. Es ennel tobb ido lenne motorral, csapatban, uh sztem legyen palya. Reggel en is ezt a Njivicet neztem, csak en a viamichlenen. Gyozo? Mit mondasz?
http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=9.4
- Oszy
- Kapcsolat:
1598
1. Most néztem utána, RAB szigetén voltunk. Azt ajánlom! De ha KRK akkor az is jó, tesómék ott voltak.
2. 3 perce hívott főnököm, hogy szombaton megint Egyiptomba kellene mennem. Erre nem tok mit mondani........kedden jönnék vissza, de ti szerdán már koccoltok....
2. 3 perce hívott főnököm, hogy szombaton megint Egyiptomba kellene mennem. Erre nem tok mit mondani........kedden jönnék vissza, de ti szerdán már koccoltok....
-
- Kapcsolat:
1599
http://fmbk.hu/iv-kisnemedi-puspokszila ... mbk-futam/
Érdekel valakit? Örömömre szolgálna más klubtaggal is találkozni. Mi egy CX-szel és egy BMW R100/7-tel megyünk.
Érdekel valakit? Örömömre szolgálna más klubtaggal is találkozni. Mi egy CX-szel és egy BMW R100/7-tel megyünk.
- Oszy
- Kapcsolat:
1598 folyt.
Rab sziget
Lopar
San marino kemping
Szombaton repülők megint Kairóba meló ügyben. Ezennel sajnálattal de ugrott Horvátország.
Amit tudok infót Horvátról adok, de nem akarom feje tetejére állítani a terveteket.
Feri, nagyon sajnálom, Forri kuliába hátha van egy maréknyi hely...
Lopar
San marino kemping
Szombaton repülők megint Kairóba meló ügyben. Ezennel sajnálattal de ugrott Horvátország.
Amit tudok infót Horvátról adok, de nem akarom feje tetejére állítani a terveteket.
Feri, nagyon sajnálom, Forri kuliába hátha van egy maréknyi hely...
-
- Kapcsolat:
Re: 1560
Sajnálom, hogy dolgoznod kell. A Pali se, és Ti se. Úgy látszik ez az időpont nem a legoptimálisabb.
A nagy kerek sátram helyett megpróbálok egy kisebbet szerezni. Köszi Fori, hogy besegítesz a csomi szállításában. Pénteken ki is mennék hozzád addigra megpróbálok összepakolni és meglátom hogy mi az a mit nagyon el kéne vinni de nem fér be.
A nagy kerek sátram helyett megpróbálok egy kisebbet szerezni. Köszi Fori, hogy besegítesz a csomi szállításában. Pénteken ki is mennék hozzád addigra megpróbálok összepakolni és meglátom hogy mi az a mit nagyon el kéne vinni de nem fér be.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1562
1597-re
az új, Oszy/Pali nélküli felállás fényében nem is tudom h mit mondjak!
Ahogy korábban említettem volt, biztosat a bizonytalanért ... és ezek szerint Oszy nem zsírozza le az új helyet.
A pálya/nem pálya kérdése nekem igazából nem kérdés. Én azt vallom h menjünk pályán, érkezzünk meg, ha már ott vagyunk ott a parton is tudunk majd szép tájakon karikázni.
Továbbra is a Tunaricai campinget javaslom a lényeg h induljunk végre! :- )
Forrest, ha minden áron felfedező akarsz lenni és új úton új helyen, én nem bánom … de készülj fel az útvonalból előtte és szerezz be minden szükséges infót.
Ha tuttinak érzed a dolgot felőlem bele vághatunk, más címet is be tudok ütni a GPS –embe Már csak azon múlik h mit mond Vferi ill. BakaJoe?
az új, Oszy/Pali nélküli felállás fényében nem is tudom h mit mondjak!
Ahogy korábban említettem volt, biztosat a bizonytalanért ... és ezek szerint Oszy nem zsírozza le az új helyet.
A pálya/nem pálya kérdése nekem igazából nem kérdés. Én azt vallom h menjünk pályán, érkezzünk meg, ha már ott vagyunk ott a parton is tudunk majd szép tájakon karikázni.
Továbbra is a Tunaricai campinget javaslom a lényeg h induljunk végre! :- )
Forrest, ha minden áron felfedező akarsz lenni és új úton új helyen, én nem bánom … de készülj fel az útvonalból előtte és szerezz be minden szükséges infót.
Ha tuttinak érzed a dolgot felőlem bele vághatunk, más címet is be tudok ütni a GPS –embe Már csak azon múlik h mit mond Vferi ill. BakaJoe?
Kellemes dugó_mozgást, a párban