Nemzetközi találkozó
- fgyozo
- Kapcsolat:
Re: Nemzetközi találkozó
hello Nagy Testvér,
az az 50 az egy jó számnak tünik ...
az az 50 az egy jó számnak tünik ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Palusek
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Olvasva az elmúlt idők hozzászólásait....legyünk már ott!!
Ami a korábbi feltérképező karikákat illeti, kérlek jelezzétek olyan hamar az időpontot, amilyen hamar csak lehet! Tudjak/tudjunk vele tervezni, mert elég zsúfolt szokott lenni a program a tavasz beköszönttével!
A nyelvi problémákat meg fogjuk oldani én úgy gondolom, továbbra is áll a felajánlás részemről és szerintem bátyáméről is, hogy angolban tudunk majd segíteni, és addigra lehet, hogy bátyám németben is némileg!
Olvasva az elmúlt idők hozzászólásait....legyünk már ott!!
Ami a korábbi feltérképező karikákat illeti, kérlek jelezzétek olyan hamar az időpontot, amilyen hamar csak lehet! Tudjak/tudjunk vele tervezni, mert elég zsúfolt szokott lenni a program a tavasz beköszönttével!
A nyelvi problémákat meg fogjuk oldani én úgy gondolom, továbbra is áll a felajánlás részemről és szerintem bátyáméről is, hogy angolban tudunk majd segíteni, és addigra lehet, hogy bátyám németben is némileg!
Széles utat!
Üdv, Palusek
Üdv, Palusek
- fgyozo
- Kapcsolat:
köszi Plausek, számoltam is Veletek
Az időpont még nem konkretizált ez időjárá és Lferi függő
Lferi, már rég nem jeletkeztél. Merre jársz? Hogy vagy?
Van híretek róla?
Az időpont még nem konkretizált ez időjárá és Lferi függő
Lferi, már rég nem jeletkeztél. Merre jársz? Hogy vagy?
Van híretek róla?
- lferi
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Megvagyok várom a tavaszt már nagyon motorozhatnékom van.
Ma kész lettek a vasaim úgyhogy ha kicsit enged a hideg nekiállok dolgozni a motorokon.
Olvasgatom a hozzászólásokat, néha az angol oldalra is ránézek, megnéztem a spanyol és a német oldalt is.
Üdv LF
Megvagyok várom a tavaszt már nagyon motorozhatnékom van.
Ma kész lettek a vasaim úgyhogy ha kicsit enged a hideg nekiállok dolgozni a motorokon.
Olvasgatom a hozzászólásokat, néha az angol oldalra is ránézek, megnéztem a spanyol és a német oldalt is.
Üdv LF
-
- Kapcsolat:
Hello Mindenki!!!
Felvetések:
1. ..a tolmácsolás kérdését nem kellene csak(!)az 'érintettek're bíznunk - képletesen mondva egy 'seggel' csak egy lovat lehet jól megülni - fotósként soha nem jelenetem meg barátom esküvőjén és/vagy alapon.
Nem kételkedve mások napoleoni képességeiben, de biztosan akad sokunknak egyetemista korú, nyelvismerettel rendelkező 'utasa' - aki például dokumentálhat is (foto/film)!
Másképpen fogalmazva a gyakorlati probléma - sorszámot fogunk osztani és az előre begyűjtött kérdéseket kisorsolva olvassuk fel a kérdéseket egy fórumon, vagy kezet lengetve rángatjuk egymást/a másikat..!?!
2. ..ahhoz a menühöz mit szólnátok (a fogadó estre/Gárdony), ami alapvetően barbecue (EU) jelleget adva:
'kóser' pulyka steak (pácolva);
falafel (zöldségek) pitában;
pásztortarhonya (kolbász, szalonna 'goj' módra;
ital: magyar borral/pálinkával( nem vizezett/mézezett, a víz/szóda külön), német sörrel és angol/ír whisky-vel.
3. Ha, jól értem a pusztavacsi menü már nem a mi dolgunk - testhez/helyhez közelebb álló lenne - leszervezni sem?
4. A programokban nem látok 'eső' napot és választható kategóriát - vagy legyen a 'Tengerre magyar!' mindent visz?
5. Ki kezeli a német szekciót? Várhatóak északi (DK, S,stb) kollegák?
Olajnyomás legyen Mindenkivel!
üdv
kentaur
Felvetések:
1. ..a tolmácsolás kérdését nem kellene csak(!)az 'érintettek're bíznunk - képletesen mondva egy 'seggel' csak egy lovat lehet jól megülni - fotósként soha nem jelenetem meg barátom esküvőjén és/vagy alapon.
Nem kételkedve mások napoleoni képességeiben, de biztosan akad sokunknak egyetemista korú, nyelvismerettel rendelkező 'utasa' - aki például dokumentálhat is (foto/film)!
Másképpen fogalmazva a gyakorlati probléma - sorszámot fogunk osztani és az előre begyűjtött kérdéseket kisorsolva olvassuk fel a kérdéseket egy fórumon, vagy kezet lengetve rángatjuk egymást/a másikat..!?!
2. ..ahhoz a menühöz mit szólnátok (a fogadó estre/Gárdony), ami alapvetően barbecue (EU) jelleget adva:
'kóser' pulyka steak (pácolva);
falafel (zöldségek) pitában;
pásztortarhonya (kolbász, szalonna 'goj' módra;
ital: magyar borral/pálinkával( nem vizezett/mézezett, a víz/szóda külön), német sörrel és angol/ír whisky-vel.
3. Ha, jól értem a pusztavacsi menü már nem a mi dolgunk - testhez/helyhez közelebb álló lenne - leszervezni sem?
4. A programokban nem látok 'eső' napot és választható kategóriát - vagy legyen a 'Tengerre magyar!' mindent visz?
5. Ki kezeli a német szekciót? Várhatóak északi (DK, S,stb) kollegák?
Olajnyomás legyen Mindenkivel!
üdv
kentaur
- fgyozo
- Kapcsolat:
Hello kentaur,
jól hangzik a felvázolt menü, bár a feléről nem is tudom
h micsoda. De ez az én hiányosságom.
csak annyit kérdezek: ezek bográcsos dolgok?
A németek innen tudnak a dologról:
cx500-forum.de
guellepumpe.de
és a cx-gl.or.uk -t nézik.
jól hangzik a felvázolt menü, bár a feléről nem is tudom
h micsoda. De ez az én hiányosságom.
csak annyit kérdezek: ezek bográcsos dolgok?
A németek innen tudnak a dologról:
cx500-forum.de
guellepumpe.de
és a cx-gl.or.uk -t nézik.
- Pali
- Kapcsolat:
Üdv. Kentaur
Szerintem elsősorban magyaros dolgokkal kéne várnunk a külföldi motorosokat és itt elsősorban a kajára gondolok. Pulyka steak-et és falafelt pitában bármelyik országban lehet enni (ráadásul egyiknek sincs semmi köze a magyarokhoz), de bográcsgulyást vagy pörköltet nokedlival már nem biztos. A tavalyi pusztavacsi bográcsozás szerintem nagyon jól sikerült akár ugyanazt is főzhetnéd vagy valami hasonlót.
Pali
Szerintem elsősorban magyaros dolgokkal kéne várnunk a külföldi motorosokat és itt elsősorban a kajára gondolok. Pulyka steak-et és falafelt pitában bármelyik országban lehet enni (ráadásul egyiknek sincs semmi köze a magyarokhoz), de bográcsgulyást vagy pörköltet nokedlival már nem biztos. A tavalyi pusztavacsi bográcsozás szerintem nagyon jól sikerült akár ugyanazt is főzhetnéd vagy valami hasonlót.
Pali
- lferi
- Kapcsolat:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Ezt már Én is akartam írni.
Magyaros legyen minden része, kaja vendéglátás vendégszeretet, programok.
Ezt már Én is akartam írni.
Magyaros legyen minden része, kaja vendéglátás vendégszeretet, programok.
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
Sziasztok!
csak annyit, hogy ÉN IS!!
üdv:
csak annyit, hogy ÉN IS!!
üdv:
- fgyozo
- Kapcsolat:
kentaur,
azt hiszem nagy az egyet értés
a pusztavacsi remekedet azt hiszem nehéz lenne felül múlni...
és kár is lenne próbálni. A reprodukálás viszont elsprő lehetne.
Én is valami bugrácsgulyásra szavaznék ...
azt hiszem nagy az egyet értés
a pusztavacsi remekedet azt hiszem nehéz lenne felül múlni...
és kár is lenne próbálni. A reprodukálás viszont elsprő lehetne.
Én is valami bugrácsgulyásra szavaznék ...