CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
2059.
Hallo Minden Érdekelt
az egészséges (!) versenyszellem hozzon el minden kalandvágyót az alábbi eseményre
'Classic Veterán Túra és motoros találkozó'
2012. augusztus 18-án,
Helyszín: Lajozsmizse, Közponzi Park, 8:00 - 10:00 h
Széles Utat és verjük fel a port együtt
kentaur
az egészséges (!) versenyszellem hozzon el minden kalandvágyót az alábbi eseményre
'Classic Veterán Túra és motoros találkozó'
2012. augusztus 18-án,
Helyszín: Lajozsmizse, Közponzi Park, 8:00 - 10:00 h
Széles Utat és verjük fel a port együtt
kentaur
- klb
- Kapcsolat:
2060
Sziasztok!
Ebben az évben megvan az alső 5km-em.
Már nem csak beindul, de megy is.
Hajrá Jani!
Mi már biztos autóval megyek Ukrajnába.
"B" verzó esetén is lesz üres hely nálunk.
Az első útam.
http://youtu.be/G7BklKTnWaA
KLB.
Ebben az évben megvan az alső 5km-em.
Már nem csak beindul, de megy is.
Hajrá Jani!
Mi már biztos autóval megyek Ukrajnába.
"B" verzó esetén is lesz üres hely nálunk.
Az első útam.
http://youtu.be/G7BklKTnWaA
KLB.
-
- Kapcsolat:
2062
2058-ra
Szevasz oregkis, Laci és Oszy!
Öregkis a hátsó dekli és a rajta lévő kis lemezfedél tömítésre vevő vagyok. Légyszíves utánvéttel a következő cimre elpostázni: SEMEGI JÁNOS 4625.ZÁHONY, Vágó Béla u, 6. Köszönöm a gyors segítséget, a generátor tekercs is alakulóban van, amivel Galó Tibi márka társunk segít ki.
Lacikám a "B" verzió a megoldás.
Oszy: milyen értékeket (V-ot) kell mérni hidegen, és 3000-4000-es fordulaton melegen?
Szevasz oregkis, Laci és Oszy!
Öregkis a hátsó dekli és a rajta lévő kis lemezfedél tömítésre vevő vagyok. Légyszíves utánvéttel a következő cimre elpostázni: SEMEGI JÁNOS 4625.ZÁHONY, Vágó Béla u, 6. Köszönöm a gyors segítséget, a generátor tekercs is alakulóban van, amivel Galó Tibi márka társunk segít ki.
Lacikám a "B" verzió a megoldás.
Oszy: milyen értékeket (V-ot) kell mérni hidegen, és 3000-4000-es fordulaton melegen?
-
- Kapcsolat:
2064
2060-ra
Szevasz Laci!
Gratulálok, Te már ügyes, és boldog ember vagy!!!!
Szevasz Laci!
Gratulálok, Te már ügyes, és boldog ember vagy!!!!
2065
2060-ra!
Szia Laci!
...hát Laci, innen már tényleg csak öt perc és kész gratula :moli
Szia Laci!
...hát Laci, innen már tényleg csak öt perc és kész gratula :moli
- Oszy
- Kapcsolat:
2065 Re: 2062
álló helyzetben ellenállást mérsz (Ohmot) amit ár mértél és picit kevesebb mint a megadott képen a tartomány.
Ez lehet a gond, 3000-4000-en feszültséget váltóban, és azt is megírtam lentebb. ez csak sacc érték mert nem vagyok még otthon (Kint vagyok meló ügyben) és nincs nálam a doksi,de nemsokára. A nagyobbik az 100 volt kűrül a kisebbik tán 60 körül. Toth Zolit ha eléred akkor ő azonnal pontos értékeket ad.
Ez lehet a gond, 3000-4000-en feszültséget váltóban, és azt is megírtam lentebb. ez csak sacc érték mert nem vagyok még otthon (Kint vagyok meló ügyben) és nincs nálam a doksi,de nemsokára. A nagyobbik az 100 volt kűrül a kisebbik tán 60 körül. Toth Zolit ha eléred akkor ő azonnal pontos értékeket ad.
semegijanos írta:.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
2065-66.
2061-re
Hallo Laci
őszinte elismerésem, és nem meg - felsőbb osztályba léphetsz
2066.
Szöveg: Hadnagy József (HaJó)
"...Több híresség is végigcsinálta már a Safety-Hungary kétnapos, első szintű képzését, több-kevesebb sikerrel. Legutóbb egy - csúnyán, de divatosan mondva - "motoros celeb" végezte el a kurzust, Hadnagy József személyében. HaJó természetesen nem is celeb, de mi, motorosok ismerjük őt, mint a kunmadarasi rendezvénysorozat főszervezőjét. Kunmadár speakere osztja most meg Veletek a hondás oktatással kapcsolatos gondolatait.
Annyira nehéz megfogalmazni az érzéseimet... Olyan, mintha folyamatosan lebegnék, átértékelődnek a dolgok a fejemben, s egyre jobban tudatosodik bennem, hogy mi is történt az elmúlt két napban. Azt is érzem, hogy talán most elmondhatom, kezdem érteni a motorozás lényegét. Kísérletet teszek mégis az írásra, mert amit átéltem, arról tudnotok kell!.."
http://www.tesztmotor.hu/biztonsag/bemu ... yeget.html
Verjük fel a port együtt
kentaur
Hallo Laci
őszinte elismerésem, és nem meg - felsőbb osztályba léphetsz
2066.
Szöveg: Hadnagy József (HaJó)
"...Több híresség is végigcsinálta már a Safety-Hungary kétnapos, első szintű képzését, több-kevesebb sikerrel. Legutóbb egy - csúnyán, de divatosan mondva - "motoros celeb" végezte el a kurzust, Hadnagy József személyében. HaJó természetesen nem is celeb, de mi, motorosok ismerjük őt, mint a kunmadarasi rendezvénysorozat főszervezőjét. Kunmadár speakere osztja most meg Veletek a hondás oktatással kapcsolatos gondolatait.
Annyira nehéz megfogalmazni az érzéseimet... Olyan, mintha folyamatosan lebegnék, átértékelődnek a dolgok a fejemben, s egyre jobban tudatosodik bennem, hogy mi is történt az elmúlt két napban. Azt is érzem, hogy talán most elmondhatom, kezdem érteni a motorozás lényegét. Kísérletet teszek mégis az írásra, mert amit átéltem, arról tudnotok kell!.."
http://www.tesztmotor.hu/biztonsag/bemu ... yeget.html
Verjük fel a port együtt
kentaur