Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
1640
1639-re
szerintem arra gondolhatott h beszéltük, egymást nem húznánk le azzal h ráteszünk az árára ... mondtam neki h +5.000-ért nem tennék ilyet ... úgy h neked majd 30-at mondok a gumiért :- )
szerintem arra gondolhatott h beszéltük, egymást nem húznánk le azzal h ráteszünk az árára ... mondtam neki h +5.000-ért nem tennék ilyet ... úgy h neked majd 30-at mondok a gumiért :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
1642
1641-re Oszy!
öröm neked szivességet tenni, rendben, elfogadom az 50e-t és lemondok a további aprórol.
A du/munka után még lehetett volna jó de ez estével kapcsolatban gondok lehetnek.
Programom van ... De megoldjuk!
Nem messze lakik tőlem a fater, ma átviszem hozzá a gumit és mondom neki hogy jössz érte.
Majd megnézed hogy iszik -örülni fog neked.
Voltál már nála, emlékszel?
Ha nem, hívj és megadom az instrukciókat.
öröm neked szivességet tenni, rendben, elfogadom az 50e-t és lemondok a további aprórol.
A du/munka után még lehetett volna jó de ez estével kapcsolatban gondok lehetnek.
Programom van ... De megoldjuk!
Nem messze lakik tőlem a fater, ma átviszem hozzá a gumit és mondom neki hogy jössz érte.
Majd megnézed hogy iszik -örülni fog neked.
Voltál már nála, emlékszel?
Ha nem, hívj és megadom az instrukciókat.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
1643
Nagyon felértékelődött a gumi, már 50 ! Ti aztán tudjátok csípkedni egymást. Alap az 15! A szállítás miatti. hátfájásra gyógyír egy jó áldomás!
- Oszy
- Kapcsolat:
1644
Semegijani: Így megy ez mifelénk..
Fgyozo: Nem tudom Fater hol lakik, tehát mindjárt hívlak, egy cím kell, a villanytérkép majd elnavigál.
Fgyozo: Nem tudom Fater hol lakik, tehát mindjárt hívlak, egy cím kell, a villanytérkép majd elnavigál.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Janikám köszönöm a Kárpáti túrán látott szépségeket.Sok helyen jártam,de én még nem voltam a Schönborni kastélynál és a Sipot vízesésnél.Ja és a szíves vendéglátást Záhonyban.Remélem mindenki szerencsésen haza érkezett.Laci tegnap este elvitte a Tisza-tói és a Kárpáti felvételeket,igérte,hogy ma feltölti azokat.
Mégegyszer köszi.
Mégegyszer köszi.
-
- Kapcsolat:
1646
Szevasz Gyula bácsi!
Szívesen tettem, s örülök, hogy van még részedre is olyan természeti jelenség, amit a számtalan bolyongásaid, túráid során még nem fedeztél fel. Kívánom, hogy 2013-ban szervezésed alatt a SÁRGAHÁZI észak-keleti túra legalább , vagy a mostani túránál jobb legyen. A fiuk megelégedésére. Bízom benne, hogy ott már többen részt tudnak venni, mivel útlevélre nem lesz szükség!
Szívesen tettem, s örülök, hogy van még részedre is olyan természeti jelenség, amit a számtalan bolyongásaid, túráid során még nem fedeztél fel. Kívánom, hogy 2013-ban szervezésed alatt a SÁRGAHÁZI észak-keleti túra legalább , vagy a mostani túránál jobb legyen. A fiuk megelégedésére. Bízom benne, hogy ott már többen részt tudnak venni, mivel útlevélre nem lesz szükség!