Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
1649
1648-ra
háát igen forrest látom rátapintottál a lényegre!
Valóban csak ez a sok csöcsű volt az egyetlen akinek nem kellett fizetnem egy kis közelségért
Bár ha tényszerű akarok lenni az is egy disznó qva volt aki csak egy kis kekszre hajtott...
pedig én szívvel közeledtem hozzá ...
háát igen forrest látom rátapintottál a lényegre!
Valóban csak ez a sok csöcsű volt az egyetlen akinek nem kellett fizetnem egy kis közelségért
Bár ha tényszerű akarok lenni az is egy disznó qva volt aki csak egy kis kekszre hajtott...
pedig én szívvel közeledtem hozzá ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
1652
maclas CX-GL Te és a motorod 2133-ra
mert ennek a témának ebben a Topicban van a helye
maclas
moli írta válaszként hogy szept 29-30.
magam részéről örömmel fogadom az invitálást és támogatom az ötletet, javaslom a szept.29 szombatot.
Magam részéről nem tarvazem ott alvósra.
Hol lenne pontosan helyileg?
mert ennek a témának ebben a Topicban van a helye
maclas
moli írta válaszként hogy szept 29-30.
magam részéről örömmel fogadom az invitálást és támogatom az ötletet, javaslom a szept.29 szombatot.
Magam részéről nem tarvazem ott alvósra.
Hol lenne pontosan helyileg?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
1653
Ahogy Moli mondta ''josz-mesz'' lenne. Magam reszerol jobban szeretem ha ottalvos, akor meg kocintani is lehetne. Nem az a feldeci, na, de jol esik a zembernek.
Ha'sze nem Forrest?
Ha'sze nem Forrest?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2012.08.28., kedd 17:42-kor.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
1654
1652-re
Hat ezt meg kimondani is szornyu, hogy mar a szeptemberi programot tervezzuk! Vege a nyarnak
Koszonjuk a meghivast! En is tamogatom az ottalvos megoldast. Jo ido eseten sator, rossz ido eseten sator+halozsak
Nagyon rossz ido eseten osszebujunk, min a kiscicak
Hozhatna mindenki az idei szezonban keszult kepeit (motoros turara gondolok ) en vinnem a projektort es megnezegetnenk.
1653-ra
Oszikam,
Tudod, hogy nem iszokkk!
Hat ezt meg kimondani is szornyu, hogy mar a szeptemberi programot tervezzuk! Vege a nyarnak
Koszonjuk a meghivast! En is tamogatom az ottalvos megoldast. Jo ido eseten sator, rossz ido eseten sator+halozsak
Nagyon rossz ido eseten osszebujunk, min a kiscicak
Hozhatna mindenki az idei szezonban keszult kepeit (motoros turara gondolok ) en vinnem a projektort es megnezegetnenk.
1653-ra
Oszikam,
Tudod, hogy nem iszokkk!
- Oszy
- Kapcsolat:
1655
Fori, tudom es en sem, csak ugy metaforra keppen mondtam.
A projektor jo 5let, en adig toltok le valami filmet......xxx.....
A projektor jo 5let, en adig toltok le valami filmet......xxx.....
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1656
1652-re!
Győző most aztán keverjük ám rendesen a kártyát azért írtam oda mert ott volt szó az Izsáki túráról! ( tudom, hogy a túra azért van, hogy itt irogassunk erről)
Attól függetlenül szívesen látlak benneteket és lehet itt aludni sátorban, sátor mellett és szobában is fedett helyen!
Tehát úgy képzeltem, hogy taliznánk a ceglédi Shell kútnál, kerülnénk egyet a városban, megállnánk a fő téren a barátom presszójánál innánk valamit majd utána kimotoroznánk a kertvárosba elfoglalnánk a szállást megennénk a bográcsos pörit (még nem tudom mit ) leöblítenénk és utána elmennénk egy éjszakai termálfürdőzésre a közelbe (gyalog)
Vázlatilag ennyi! Nyárbúcsúztató tali!
Győző most aztán keverjük ám rendesen a kártyát azért írtam oda mert ott volt szó az Izsáki túráról! ( tudom, hogy a túra azért van, hogy itt irogassunk erről)
Attól függetlenül szívesen látlak benneteket és lehet itt aludni sátorban, sátor mellett és szobában is fedett helyen!
Tehát úgy képzeltem, hogy taliznánk a ceglédi Shell kútnál, kerülnénk egyet a városban, megállnánk a fő téren a barátom presszójánál innánk valamit majd utána kimotoroznánk a kertvárosba elfoglalnánk a szállást megennénk a bográcsos pörit (még nem tudom mit ) leöblítenénk és utána elmennénk egy éjszakai termálfürdőzésre a közelbe (gyalog)
Vázlatilag ennyi! Nyárbúcsúztató tali!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!