Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
1688
1. Forrest (CX500D) ottalvosan (nem azert nem jon Eger, mert ott "kell" aludni, melougy miatt )
2. maclas (CX500C majdnem )
3. fgyozo(CX500C)
4. moli (1 nap)
5. Tóth Zoli (1 nap), de lehet, hogy 2 nap sátorral
6. Zvolenszky Zoli (1 nap) de lehet, hogy 2 nap, sátorral
7. Oszy (CX 500) 2 nap, sátor?!?! (Ha leesne a hó vagy közeli hőmérséklet úgy 12 C alatt akkor már rendesebb szállás kellene)
Zoli, Zoli, ezt komolyan sátorral?
Maclas a panzió vagy micsoda amit írtál arról mondasz valami bővebbet? Köszi előre is.
Ha jól értelmeztem akkor Izsák kimarad és Cegléd meg környéke lesz?
2. maclas (CX500C majdnem )
3. fgyozo(CX500C)
4. moli (1 nap)
5. Tóth Zoli (1 nap), de lehet, hogy 2 nap sátorral
6. Zvolenszky Zoli (1 nap) de lehet, hogy 2 nap, sátorral
7. Oszy (CX 500) 2 nap, sátor?!?! (Ha leesne a hó vagy közeli hőmérséklet úgy 12 C alatt akkor már rendesebb szállás kellene)
Zoli, Zoli, ezt komolyan sátorral?
Maclas a panzió vagy micsoda amit írtál arról mondasz valami bővebbet? Köszi előre is.
Ha jól értelmeztem akkor Izsák kimarad és Cegléd meg környéke lesz?
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1689
1688-ra!
Oszy a "Panzió" gyakorlatilag egy "fizető szálláshely" ami a haveromé és 2 db. emeleti szobából áll és egy WC+Fürdőszoba!
Itt 6-an elférnek a 2 szobában, ennek a szállásnak az udvarán leszünk és itt lehet sátrazni is! Persze ha rosszabbra fordul az időjárás akkor bemehetünk az épületbe is! Innen 15-20 perc séta a termálfürdő de ha rossz az idő vagy nem akartok sétálni ki viszlek benneteket a Transporteremmel!
Mint ahogy írtam lehet bérelni apartmant a fürdő mellett 6000 ft/fő de ebben benne van a fürdőbelépő is!
Kérdés ki mit választ! A Panzió családiasabb - főleg ha ott főzünk az udvaron - az Apartman viszont közelebb van a fürdőhöz!
Remélem készültök élménybeszámolóval !
Oszy a "Panzió" gyakorlatilag egy "fizető szálláshely" ami a haveromé és 2 db. emeleti szobából áll és egy WC+Fürdőszoba!
Itt 6-an elférnek a 2 szobában, ennek a szállásnak az udvarán leszünk és itt lehet sátrazni is! Persze ha rosszabbra fordul az időjárás akkor bemehetünk az épületbe is! Innen 15-20 perc séta a termálfürdő de ha rossz az idő vagy nem akartok sétálni ki viszlek benneteket a Transporteremmel!
Mint ahogy írtam lehet bérelni apartmant a fürdő mellett 6000 ft/fő de ebben benne van a fürdőbelépő is!
Kérdés ki mit választ! A Panzió családiasabb - főleg ha ott főzünk az udvaron - az Apartman viszont közelebb van a fürdőhöz!
Remélem készültök élménybeszámolóval !
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
1692
Szintén zenész, azaz mind 1691,sátor de ha idő nem engedi akkor panzió.
A fürdő melletti nem érdekel, sztem legyünk egy rakásba. 10 perc séta semmi gond ha van legalább 1 utcasarok 1 kocsmával
Fgyozo-t idézve "motoros nem gyalogol" de azért a transporter mál túlzás, kicsi séta jól esik.
A fürdő melletti nem érdekel, sztem legyünk egy rakásba. 10 perc séta semmi gond ha van legalább 1 utcasarok 1 kocsmával
Fgyozo-t idézve "motoros nem gyalogol" de azért a transporter mál túlzás, kicsi séta jól esik.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1693
Üdv Urak!
Szám nélküli Zolinak a sátorhely ingyen van a panzió 1000ft/fő (nekünk)
Még annyit kérdeznék, hogy hordós sör legyen vagy ne legyen mert ha igen akkor meg kell inni !!!!
30 literes hordó = 300 pohár sör!! A bográcsos vacsira a vendégeim vagytok!
Szám nélküli Zolinak a sátorhely ingyen van a panzió 1000ft/fő (nekünk)
Még annyit kérdeznék, hogy hordós sör legyen vagy ne legyen mert ha igen akkor meg kell inni !!!!
30 literes hordó = 300 pohár sör!! A bográcsos vacsira a vendégeim vagytok!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
1695
Akkor ezzenel stipi-stopi 1 hely a panzioba es 10%-a a sornek.
Elore is koszonom.
UI: 30 lityo csak 60 sorike.
Elore is koszonom.
UI: 30 lityo csak 60 sorike.