CX/GL Te és Motorod
2192
2190-re!
Szia Bervas!
Én is kérek szépen ajándékba egy cx-et! Előre is köszönöm:moli
Szia Bervas!
-
- Kapcsolat:
Re: 2192
Egyszer már kérdeztem itt a fórumon, kinek kell egy fél papíros CX, és mit adna érte. Senki sem jelentkezett.molicx írta:2190-re!
Szia Bervas!
Most meg kellett a hely, és forrest neve volt legelőbb a telefonban.
2195
2194-re!
Jól van akkor nem kérek.moli
De ezt mindíg oda kell tennem, ha valamit nem gondolok komolyan?
Jól van akkor nem kérek.moli
De ezt mindíg oda kell tennem, ha valamit nem gondolok komolyan?
- fgyozo
- Kapcsolat:
2196
forrest neve volt elől? - igen ott az ószeres címszónál?
2173, 2175-re én is a kolompot javaslom, hisz olyan rozsdabogját úgy sem visz el senki csak az ószeres :- )
Már csak a kolompért eltolják az csak ér valamait.
2176-ra az az éjjeli szerelés is igazi élmény volt!!!
2173, 2175-re én is a kolompot javaslom, hisz olyan rozsdabogját úgy sem visz el senki csak az ószeres :- )
Már csak a kolompért eltolják az csak ér valamait.
2176-ra az az éjjeli szerelés is igazi élmény volt!!!
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
2197
......azert latom ennek lessz jovoje. Vannak tehetseges emberek akik a rozsdabol kivakarjak a kromot, es varazslatos remekmuveket alkotnak vagy ujjra alkotnak. Sajna en nem ezek koze tartozom.
Hajra Forri!
Nincs papirjaa?
Hajra Forri!
Nincs papirjaa?
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
2198
2197-re
De van neki nemet forgalmija. En meg mar aggodtam, hogy nem lesz mit csinalnom ezen a telen. De aztan hivott Pali, hogy epitsuk meg neki a cafe racert. Masnap meg hivott Bervas, hogy nem kell egy CX? Igyaztan 2013 tavaszara 2 motort allitunk talpra. Rendhagyo modon nem restauralas, hanem egyedi motorokat epituk. A motto CX500R
Hivtalak este, mar nem vetted fel, majd holnap beszeljunk.
De van neki nemet forgalmija. En meg mar aggodtam, hogy nem lesz mit csinalnom ezen a telen. De aztan hivott Pali, hogy epitsuk meg neki a cafe racert. Masnap meg hivott Bervas, hogy nem kell egy CX? Igyaztan 2013 tavaszara 2 motort allitunk talpra. Rendhagyo modon nem restauralas, hanem egyedi motorokat epituk. A motto CX500R
Hivtalak este, mar nem vetted fel, majd holnap beszeljunk.
- Oszy
- Kapcsolat:
2199
Most látom, lenémítottam a tellom, majd elfelejtettem hangosítani. A rezgést meg nem éreztem, ép motoroztam a kölkökkel....
Holnap megyek Biatorbágyra, ha nem veszem fel akkor pedig még motoron vagyok. Ne add fel, és hívj még!
Holnap megyek Biatorbágyra, ha nem veszem fel akkor pedig még motoron vagyok. Ne add fel, és hívj még!
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Plero
- Kapcsolat:
- Palu
- Kapcsolat:
2201
Sziasztok,
Pár hete írtam, hogy eladóvá vált a CX500C-m. Továbbra is eladó Viszont mivel utolsó hetemet töltöm magyarországon esett az ára.
320eJMF ért elvihető. Remélem itt a társaságban van valaki aki rendelkezik ekkora pénzmaggal és örülne ha egy ilyen állapotú gép gazdagítaná a gépparkját.
+Infó 1 hónapos még garanciális Bosch akkumulátor van benne és 2 napja műszakiztattam.
Bővebb információt itt találhattok:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/ ... _c-6176441
Remélem valakinek megtetszik és nem garázsban tölti a következő pár évet.
Pár hete írtam, hogy eladóvá vált a CX500C-m. Továbbra is eladó Viszont mivel utolsó hetemet töltöm magyarországon esett az ára.
320eJMF ért elvihető. Remélem itt a társaságban van valaki aki rendelkezik ekkora pénzmaggal és örülne ha egy ilyen állapotú gép gazdagítaná a gépparkját.
+Infó 1 hónapos még garanciális Bosch akkumulátor van benne és 2 napja műszakiztattam.
Bővebb információt itt találhattok:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/ ... _c-6176441
Remélem valakinek megtetszik és nem garázsban tölti a következő pár évet.
Széles utat, gumifákat!