CX/GL Te és Motorod

Válasz küldése
Oszy
Kapcsolat:

2401

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2012.11.15., csüt. 11:46

A huvelycsererol en is tudok. Tegnap jart nalam Jani(CB Honda, balatoni satrazas...) es adtam neki ket blokkot, valogasson belole 2 jo huvelyt. Egyet maganake gyet nekem. Igen, forreszt tud egy ilyen muhelyt. Ha sikerrel jarnak akkor en is szetkapom a blokkommat es kuldom, mert n az egyik mind tudjatok vizet kapott es a felulete eleg rosszul fest, Meg kepeket is talaltok valahol Junius kornyeken.
Ha a huvely hoillesztessel lett szerelve akkor roncsolas nelkul kiszedheto es tan atrakhato masik blokkba.
figyelmesen kiserem es varom Jani jelentkezeset.
Visszaterve. mit Oregkis mond, en is hallottam a gyartott huvelyrol, de valami vasbol amivel elotte a muhelyajtot tamasztottak ki, na ilyen nekem nem kell, inkabb haznalt, de eredeti.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

molicx

2402

Hozzászólás Szerző: molicx » 2012.11.18., vas. 18:30

Sziasztok!
Tisztelt klubtagok!
Mint azt már többen tudjátok, a tegnapi napon eladtam a szeretett paripámat Barabás Palinak-meggyőződésem, hogy nála igen jó kezekben lesz-, így cx tulajdonos már nem vagyok. Megkérem Kemény Laci barátunkat, hogy a fórumról töröljön. DE! A motoromat adtam el, nem a hitemet, a cx-ek iránti feltétlen szeretetemet. Semmiképpen nem válnék meg továbbá attól, amit az elmúlt 15 év alatt, ezeknek a kitűnő motoroknak köszönhetek: azoknak az embereknek a barátságát, ismeretségét akik Ti vagytok. Kérem megengedni számomra, hogy továbbra is büszkén viselhessem az egyenpólót, valamint a felvarrót.
Köszönettel: Molnár József-moli

lakiluk
Kapcsolat:

Re: CX/GL Te és Motorod

Hozzászólás Szerző: lakiluk » 2012.11.18., vas. 20:21

2403

Nagyon sajnálom amiért nem vagy már CX tulaj! Nem is akarsz másikat, vagy más tipusú motort venni? Megkérdezném mi vitt rá hogy megválj tőle??? :!: :?: De szerintem nem kellene töröltetni magad A tagok közül!!Mindig az maradsz.

Pali
Kapcsolat:

2404

Hozzászólás Szerző: Pali » 2012.11.18., vas. 21:39

Sziasztok!

Szeretném ezúton megköszönni Molinak a lehetőséget és a bizalmat hogy hozzájuthattam véleményem szerint az ország legeredetibb állapotú CX-éhez. Mindent meg fogok tenni azért hogy ez a motor továbbra is olyan figyelmet és gondoskodást kapjon amit eddig.

Moli! Kívánok neked nagyon sok örömöt és élményt az új szerzeményedhez. :)

kentaur
Kapcsolat:

2405.

Hozzászólás Szerző: kentaur » 2012.11.19., hétf. 09:43

2402-re

"...Kérem megengedni számomra, hogy továbbra is büszkén viselhessem az egyenpólót, valamint a felvarrót..."

:arrow: ha valakit, hát Téged teljes joggal megillet az 'Örökös tagság' cím :!: :!: :!:

Olajnyomás legyen Vele(TEK) :!: ( ;) ami, tegyük hozzá, hogy egy majd' 2 L-s blokknál nem árt, ha van (bőven olaj) :)

uff

fgyozo
Kapcsolat:

2406

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2012.11.19., hétf. 10:38

2402-re
Moli! - basszus!!!!!!!!!!!!!!!
Megdöbbenve nyugtázom a fejleményeket ... de most még jobban meg vagyok lepve mint akkoriban LFeri esetében.
Szóval végül te is " Hitehagyó " lettél... megválni a CX-től egy másik motorért ezt a te esetedben sosem gondoltam volna.
Én tényleg mindig OSZLOPOS tagként gondoltam rád.
A póló viselése nyilván NEM kérdés hisz a szimpatizánsok is teljes joggal ... ők is részesei a csapatnak.
Azt gondolom Moli még ha másik motorral is - ami nem CX - karikázunk együtt akkor is lesz jó hisz szeretünk. Csak hát
azt gondolom furcsa lesz megszokni h mással vagy:- )
De hát Lferi esete is mutatja h a " Hitehagyó " vissza is tud térni :- )

Lferi, hogy alakul a projekt? MIt lehet tudni?
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

Pali
Kapcsolat:

2407

Hozzászólás Szerző: Pali » 2012.11.19., hétf. 11:02

Moli nem a hitét hagyta el ahogy írta is csak a motorját adta el.
Ő pedig teljes, sőt teljesebb tag számomra mint bárki más.

fgyozo
Kapcsolat:

2408

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2012.11.19., hétf. 12:18

2407-re
igen, tudom, ezt hívják " Hitehagyónak " amikor valaki egy másik motort jobbnak tart (vagy bármi okból) mint a korábbi választását ezért lecseréli azt egy másik motorra.
Ettől még persze szeretheti a korábbi motorját is csak hát nem eléggé hisz végeredményben inkább egy másikat favorizál.
Ezzel persze nincs semmi gond, mindenkinek szíve joga ... és az illetőt is szerethetjük tovább tudomásul véve a döntését.
És nyilván továbbra is tartozhat hozzánk hisz MI EGYÜTT VAGYUNK a csapat ki CX/GL -el ki mással :-)
És tény h Moli nélkül kevesebbek lennénk, én sem szeretném nélküle. Csak hát a mellékelt ábar szerint Ő már CX nélkül :(
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

molicx

2408

Hozzászólás Szerző: molicx » 2012.11.19., hétf. 13:42

Sziasztok!

Mi vezetett a típusváltáshoz? A le sem merem írni hány éve fennálló gyógyíthatatlan nyomatékhiányos betegségem. A mostani motorom Yamaha MT 01, 260kg, 1670cm3, 150 nyújtonméter. Ezzel próbálom kezelgetni magam, de továbbra is megteszek minden tőlem telhetőt a cx-ek népszerűsétéséért, a cx-esekért és motorjaikért.moli

Győzőnek a hitehagyóra!/Ha az, hát legyen úgy!/
Van egy helyi MOTOROS barátom, aki a helyi motorosélet egyik igen aktív alakja, legyen az mot.-os rendezvény szervezés, mot.-os karitatív tevékenység, túra , külföldi társaságokkal kapcsolattartás és még sorolhatnám: soha sem volt motorja!

maclas
Kapcsolat:

2409

Hozzászólás Szerző: maclas » 2012.11.19., hétf. 16:42

2402-re!
Szia Moli!
Sajnálom, hogy megváltál a GÉP-től de sok sikert az új nyomatékhoz és balesetmentes km-eket továbbra is!
Köszönöm neked az eddigi tanácsaidat és javaslataidat! Sokat segített a tapasztalatod a CX-ek javítása terén!
Remélem még találkozunk!! :)
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!

Válasz küldése