Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
1193
1192-re
Igen, az okos ember hallgat a nála okosabb tanácsára.
Mert velem is ismertette Moli az álláspontját ezért döntöttem én is úgy h kiszállok, vesztes csatába nem indulok.
Igen, az okos ember hallgat a nála okosabb tanácsára.
Mert velem is ismertette Moli az álláspontját ezért döntöttem én is úgy h kiszállok, vesztes csatába nem indulok.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
1194
1193-ra
"vesztes csatába nem indulok"
Mifele szavak ezek?! Es pont toled?! SPARTAAA
Majd amikor Horvatba megyunk es tankolok egyet itthon, egyet meg visszafele, akkor majd szivogatod a fogadat... meg a benzinemet a tankbol
"vesztes csatába nem indulok"
Mifele szavak ezek?! Es pont toled?! SPARTAAA
Majd amikor Horvatba megyunk es tankolok egyet itthon, egyet meg visszafele, akkor majd szivogatod a fogadat... meg a benzinemet a tankbol
-
- Kapcsolat:
1195
Forrest99 A fúvóka garnitúrát meg oldottam úgy h nem kell el küldened, de viszont azt a rozsdás csomagtartót szeretném ha fel tudnám tenni az enyémre. AZ enyém olyan króm lámpa az órák is krómosak elég nagy tank szögletes féle, több alkatrészből van összerakva. Persze az ártól függő. Köszi Csaba
Adom vigyed ne állj sorba, ha ma még nem voltál a templomba.
-
- Kapcsolat:
1199
1197-Re Kedves Antal :::: Írtad h vannak alkatrészeid mik vannak és mi az ára. Ez a gyári csomagtartó nekem is jó volna. Kellene az a rész amire fel rögzíted a lámpa idomját, hátsó sárvédő a lámpával az első lámpa komplett műszer fal. de az lenne a legjobb ha írnál egy listát h mik vannak. És utána ki tárgyallyuk a dolgokat. Előre is köszi Csaba
Adom vigyed ne állj sorba, ha ma még nem voltál a templomba.
-
- Kapcsolat:
1200
Üdv Urak!
Volna 1-2 eladó dolog CX-hez, de sajnos képeket nem tudok feltenni ide!
Hátsó sárvédő, hátsólámpa, oldaldoboz tartókerete az irányjelző felfogatásával, fejidom, gyári fejidom plexi, kpl motorblokk, stb....
Valakit érdekel valami akkor írjon privát e-mailt és megpróbálom a fényképet elküldeni!
Volna 1-2 eladó dolog CX-hez, de sajnos képeket nem tudok feltenni ide!
Hátsó sárvédő, hátsólámpa, oldaldoboz tartókerete az irányjelző felfogatásával, fejidom, gyári fejidom plexi, kpl motorblokk, stb....
Valakit érdekel valami akkor írjon privát e-mailt és megpróbálom a fényképet elküldeni!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
1201
Sziasztok!
Sikerült képet idebiggyeszteni az 1186 szösszenetemhez!
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK
Jani
Sikerült képet idebiggyeszteni az 1186 szösszenetemhez!
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK
Jani