CX/GL Te és Motorod
- forrest99
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Köszönöm! Én is (kiváncsian várom)
Ma megvolt az idei első közös gurulás az asszonnyal. Mivel a Pancsit nem tudja (meg nem meri) vezetni, a CB meg nagy neki, így a kismotorokkal voltunk Érd-Zsámbék-Perbál-Zsámbék-Gyermely-Érd útvonalon. Most értünk haza, elég érdekes volt "gyertyafénynél" motorozni
Ma megvolt az idei első közös gurulás az asszonnyal. Mivel a Pancsit nem tudja (meg nem meri) vezetni, a CB meg nagy neki, így a kismotorokkal voltunk Érd-Zsámbék-Perbál-Zsámbék-Gyermely-Érd útvonalon. Most értünk haza, elég érdekes volt "gyertyafénynél" motorozni
- forrest99
- Kapcsolat:
Üdv!
Ma meg megjárattam a CB-t egy Érd-Velencei-tó karikán. Pancsi már a múlt héten hadrendbe lett állítva, úgyhogy öröm, bódottá
Ma meg megjárattam a CB-t egy Érd-Velencei-tó karikán. Pancsi már a múlt héten hadrendbe lett állítva, úgyhogy öröm, bódottá
- Retro
- Kapcsolat:
Hali forrest99!
A harmadik gép az nem egy Yamaha segédmotor a sor végén?
A harmadik gép az nem egy Yamaha segédmotor a sor végén?
UFF.
- lferi
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Én sem bírtam már tovább mentem egy karikát a velencei tó körül, megvolt az idei első 50 kilométerem.
Mit mondjak jól esett, és még csak február van.
Más: hamarosan eladó sorba kerül a cx-em ha esetleg valakit érdekel.
Üdv
Én sem bírtam már tovább mentem egy karikát a velencei tó körül, megvolt az idei első 50 kilométerem.
Mit mondjak jól esett, és még csak február van.
Más: hamarosan eladó sorba kerül a cx-em ha esetleg valakit érdekel.
Üdv
- Retro
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
forrest,
jó ez a romet-komár párosítás ...
és melyikőtök mivel ment?
jó ez a romet-komár párosítás ...
és melyikőtök mivel ment?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Alakul az idő, ma egy Füred-Fehérvár távot nyomtam K,,,,jó volt. Legyen részetek benne.
Üdv
Alakul az idő, ma egy Füred-Fehérvár távot nyomtam K,,,,jó volt. Legyen részetek benne.
Üdv
- Miki650
- Kapcsolat:
Sziasztok! Én csak a beindításig jutottam de az sikerült!Be kell még szereznem néhány alkatrészt,na és egy akkut is mert jelenleg autó aksiját használom az indítgatáshoz!
Széles utat mindenkinek!!
Széles utat mindenkinek!!
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!
szia mindenki
szia másnapos
korábban írtad, hogy traktor-gázzal. a kisebb traktorok közt vannak benzinesek is. ezt gázzal működtetni sima ügy. De a diesel-nél van egy bnökkenő, az adagoló és porlasztó kenését a gázolaj biztosítja, ezt sem a benzin sem a cseppfolyós gáz nem tudja kielégítően pótolni. Az időzített robbanást, vagy befecskendezéssel vagy szikrával lehet elérni. Azt írtad gázkarburátor. Ez a szívott levegőbe juttatot gázt feltételez, és gyujtószikrát. valószínűleg benzinmotor. Ha a gázosítást mégis dieselnél csinálták, hogyan oldották meg, érdekelne.
A cx blokk kitakarítás sikeres volt? Beindult már?
üdv
szia másnapos
korábban írtad, hogy traktor-gázzal. a kisebb traktorok közt vannak benzinesek is. ezt gázzal működtetni sima ügy. De a diesel-nél van egy bnökkenő, az adagoló és porlasztó kenését a gázolaj biztosítja, ezt sem a benzin sem a cseppfolyós gáz nem tudja kielégítően pótolni. Az időzített robbanást, vagy befecskendezéssel vagy szikrával lehet elérni. Azt írtad gázkarburátor. Ez a szívott levegőbe juttatot gázt feltételez, és gyujtószikrát. valószínűleg benzinmotor. Ha a gázosítást mégis dieselnél csinálták, hogyan oldották meg, érdekelne.
A cx blokk kitakarítás sikeres volt? Beindult már?
üdv