CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
2603
2600-ra
mindig is volt valami olyasmi érzésem h nem igazán tudok azonosulni egyes ideológiáddal.
Amit pedig ebben a hozzászólásban képviselsz attól pedig frankón a hideg futkos a hátamon.
Persze nem kell h ez a viszolygásom bárkit is érdekeljen, nem is kéne h legyen, én sem foglakoznék
vele igazán. Az a gond h tudom h ezt te tényleg komolyan is gondolod.
mindig is volt valami olyasmi érzésem h nem igazán tudok azonosulni egyes ideológiáddal.
Amit pedig ebben a hozzászólásban képviselsz attól pedig frankón a hideg futkos a hátamon.
Persze nem kell h ez a viszolygásom bárkit is érdekeljen, nem is kéne h legyen, én sem foglakoznék
vele igazán. Az a gond h tudom h ezt te tényleg komolyan is gondolod.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
2604
2594-re
Jo` van ne skerazzad magad aze` Laci mondta, hogy kuldjek at egy jo kepet az Ernarol meg magamrol es akkor megoldjatok az ev elejen. Hat az Ernarol csak olyat tudnek a tobbivel bajban vagyok... Vmelyik nap eloszedem a vasakat megjaratni - eltelt megint egy honap - es akkor kuldok csodaszep fotokat kettonkrol.
Jo` van ne skerazzad magad aze` Laci mondta, hogy kuldjek at egy jo kepet az Ernarol meg magamrol es akkor megoldjatok az ev elejen. Hat az Ernarol csak olyat tudnek a tobbivel bajban vagyok... Vmelyik nap eloszedem a vasakat megjaratni - eltelt megint egy honap - es akkor kuldok csodaszep fotokat kettonkrol.
- Oszy
- Kapcsolat:
2605-04re
Ernat nem kell de teged doktorur retusalunk photoshopba, fog ez menni.
Tudod en vok a legszebb, ki szebb nallam az festi magat vagy Fgyozo.
Tudod en vok a legszebb, ki szebb nallam az festi magat vagy Fgyozo.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
2606
2605-re
De igazat szóltál Most végig villant a gondolat... és mi lenne ha még festeném is magam?
Most jöttem csak rá h miért kell maszkban motoroznom
Imádom ezt a képet, jó volt a fotós! -persze a dolgok azáta már még tovább szépültek ...
De igazat szóltál Most végig villant a gondolat... és mi lenne ha még festeném is magam?
Most jöttem csak rá h miért kell maszkban motoroznom
Imádom ezt a képet, jó volt a fotós! -persze a dolgok azáta már még tovább szépültek ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban