CX/GL Te és Motorod
- Pali
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Sziasztok Mindenkinek, a régi tagoknak akiket ismerek és az újaknak, akiket még nem. A sztorim röviden: válás miatt eladtam szeretett cx500c-met, mára azonban utolértem magam annyira, hogy megint megengedhetem magamnak. Németországból szeretnék behozni ismét és valami olcsó fuvarmegoldást keresek. Az előzőt utánfutóval hoztam haza! Hááát, mit nem mondjak?! Macerás volt! Tudna valaki segíteni?
Köszönettel: János
Köszönettel: János
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
2728vgy 29
Sziasztok!
Kicsit előretekintve a napos időkre
Győző, és aki még horgászik!
http://www.motorozz.hu/img/forum/1347924_1.jpg
üdv : jani
Kicsit előretekintve a napos időkre
Győző, és aki még horgászik!
http://www.motorozz.hu/img/forum/1347924_1.jpg
üdv : jani
- fgyozo
- Kapcsolat:
2733
salijani » Tegnap, 19:03 - ra
SZIA !!!!!!!!! - nagy örömmel nyugtázom h ismét köztünk ... minden alkalommal amikor a kis lámpámat tisztogatom szoktam rád gondolni. Képzeld, már mindkettőnek törött az üvege ... kéne másik :- )
Rusnya lehetett az a válás ha a moci is ráment … TUTTTI h van mit sajnálni abból a házasságból:- )
Jól értem? – akkor már ki is nézted a következő mocit?
Fuvarost sajnos nem tudok … de megkérdezem V.Feri-t is.
SZIA !!!!!!!!! - nagy örömmel nyugtázom h ismét köztünk ... minden alkalommal amikor a kis lámpámat tisztogatom szoktam rád gondolni. Képzeld, már mindkettőnek törött az üvege ... kéne másik :- )
Rusnya lehetett az a válás ha a moci is ráment … TUTTTI h van mit sajnálni abból a házasságból:- )
Jól értem? – akkor már ki is nézted a következő mocit?
Fuvarost sajnos nem tudok … de megkérdezem V.Feri-t is.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
2734
2728vgy 29 - ra
Nagyon jó kép!!! :- ) Végig futott a hideg a hátamon … képzeld csak el ha harcsa csalogatóként ezt ’’olajcserés ’’ időszakban veti be a kuttyogtatós asszony!
Nagyon jó kép!!! :- ) Végig futott a hideg a hátamon … képzeld csak el ha harcsa csalogatóként ezt ’’olajcserés ’’ időszakban veti be a kuttyogtatós asszony!
- fgyozo
- Kapcsolat:
2736
2735-re
remélem nem sikerül :- )
Dolce Beáta meglátása szerint is nagyon jól néz ki az a caffe racer kép... már majdnem kezdek aggódni az 1. helyezés tekintetében.
Attól tartok teli tankkal kell mennem h elég legyen a körökre :- ) Vagy majd szívok valahonnan ...
remélem nem sikerül :- )
Dolce Beáta meglátása szerint is nagyon jól néz ki az a caffe racer kép... már majdnem kezdek aggódni az 1. helyezés tekintetében.
Attól tartok teli tankkal kell mennem h elég legyen a körökre :- ) Vagy majd szívok valahonnan ...