CX/GL Te és Motorod
- Plero
- Kapcsolat:
2777
2775-re
Ha nagyon szépen megkérlek akkor meg tudod nézni valahol a csavar hosszát és menet átmérőét és menetemelkedését.
LégysziLégysziLégysziLégysziLégysziLégysziLégysziLégysziLégyszi
Ha nagyon szépen megkérlek akkor meg tudod nézni valahol a csavar hosszát és menet átmérőét és menetemelkedését.
LégysziLégysziLégysziLégysziLégysziLégysziLégysziLégysziLégyszi
By Plero
- Plero
- Kapcsolat:
2780
2778 és 2779-re
Erősnek erős vagyok , de nem "szakbarbár"
http://plenter.atw.hu/cx500_flywheel.jpg
A képet nézegetve még az impulzus jeladót is le kell venni. Az csak szorosan van illesztve a tengelyre, pozicionálva?
Megpróbálok a sajátomról is képet csinálni.
Erősnek erős vagyok , de nem "szakbarbár"
http://plenter.atw.hu/cx500_flywheel.jpg
A képet nézegetve még az impulzus jeladót is le kell venni. Az csak szorosan van illesztve a tengelyre, pozicionálva?
Megpróbálok a sajátomról is képet csinálni.
By Plero
2781
2780-ra!
Plero!
Ha ez a nagykalapácsos megoldás nem tetsziK/miért??? /, hazamegyek megnézem a csavarméretet és megírom a "jeladót" pedig egy hatos csavar tartja, kiveszed, lejön.moli
Plero!
Ha ez a nagykalapácsos megoldás nem tetsziK/miért??? /, hazamegyek megnézem a csavarméretet és megírom a "jeladót" pedig egy hatos csavar tartja, kiveszed, lejön.moli
- Plero
- Kapcsolat:
2782
2781-re
"jelado" csavarja eltávolítva. Akkor azt csak le kell "piszkálni" a tengelyről.
Amúgy nem vagyok értetlen csak még nem csináltam ilyet és nem akarom nagykalapáccsal szétverni.
Lehet másnak még jól jönnek ezek az alkatrészek.
"jelado" csavarja eltávolítva. Akkor azt csak le kell "piszkálni" a tengelyről.
Amúgy nem vagyok értetlen csak még nem csináltam ilyet és nem akarom nagykalapáccsal szétverni.
Lehet másnak még jól jönnek ezek az alkatrészek.
By Plero
- forrest99
- Kapcsolat:
2783
2782-re
Jol bizony. Pl milyen allapotban van az onondito szabadonfuto kerek? A belso fele az erdekes ahol rafeszul a harom gorgo.
Most jut eszembe, Moli! Amit mondtal, hogy van nalad par db ilyen kerek azert megyek am vmikor, csak meg nem voltam azota arra.
Jol bizony. Pl milyen allapotban van az onondito szabadonfuto kerek? A belso fele az erdekes ahol rafeszul a harom gorgo.
Most jut eszembe, Moli! Amit mondtal, hogy van nalad par db ilyen kerek azert megyek am vmikor, csak meg nem voltam azota arra.