Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
1338
Oszy!
Kifizettem, elhoztam az ülésed, Itthon van nálam. Többet kért az ember mert elmondása szerint valami gond volt az aljával de még így is bele fért.
Mit mondjak, gyönyörű! Olyan szép lett, azon gondolkodom h oda sem adom :- ) Hacsak nem kötünk egy üzletet … adsz 5e-t és az idei Túrán meghívsz egy tepsis csülökre a Basába. Mit mondasz ?
Kifizettem, elhoztam az ülésed, Itthon van nálam. Többet kért az ember mert elmondása szerint valami gond volt az aljával de még így is bele fért.
Mit mondjak, gyönyörű! Olyan szép lett, azon gondolkodom h oda sem adom :- ) Hacsak nem kötünk egy üzletet … adsz 5e-t és az idei Túrán meghívsz egy tepsis csülökre a Basába. Mit mondasz ?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
1340
1339 Re Hát ami igaz az igaz nagyon szép lett nekem nagyon bejön, talán még nekem is lehet ilyen valaha.
Adom vigyed ne állj sorba, ha ma még nem voltál a templomba.
- Oszy
- Kapcsolat:
1342
hohohohoho!!!
stipi-stopi az uless! nem masolando. Patented! copiright es minden van rajta. Ez az en ki buksim szellemi termeke!!!
Gyozo! Isten Aldjon! legyen ahogy te mondod, miert is ellenkeznek? Avegen meg tenyleg nem adod ide.
Peresze nem utolso sorban a kis oreg szakinak is kivanok minden jot egeszsegben!
nemmssokara jelentkezem nalad.
stipi-stopi az uless! nem masolando. Patented! copiright es minden van rajta. Ez az en ki buksim szellemi termeke!!!
Gyozo! Isten Aldjon! legyen ahogy te mondod, miert is ellenkeznek? Avegen meg tenyleg nem adod ide.
Peresze nem utolso sorban a kis oreg szakinak is kivanok minden jot egeszsegben!
nemmssokara jelentkezem nalad.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1343
1342-re
jól van, elkelt :- )
akkor majd szólj h mikor jössz h megint még időben el tudjak menni otthonról.
Egyébként pedig köszönöm, érzem Isten Áldását, ennek köszönhetően adok neki hálát hogy megtehetem azokat a dolgokat amit …
jól van, elkelt :- )
akkor majd szólj h mikor jössz h megint még időben el tudjak menni otthonról.
Egyébként pedig köszönöm, érzem Isten Áldását, ennek köszönhetően adok neki hálát hogy megtehetem azokat a dolgokat amit …
Kellemes dugó_mozgást, a párban
1344
Sziasztok!
Valakinek eladóba kipufogó dobok ejuróra? Lferi, a 650-ről a régi dobjaid?moli
Valakinek eladóba kipufogó dobok ejuróra? Lferi, a 650-ről a régi dobjaid?moli