Alkatrész
1346
1345-re!
A Pali a motoromat a gyárival vitte el, a másikat meg a Lferi vette meg.moli
A Pali a motoromat a gyárival vitte el, a másikat meg a Lferi vette meg.moli
- fgyozo
- Kapcsolat:
- lferi
- Kapcsolat:
1348: Alkatrész
1344-re Kemény Lacinak kell elvileg.
- klb
- Kapcsolat:
1349
1348
Köszi Feri hogy gondoltál rám!
Ami van sikerült megmenteni, fizikailag tökéletes lett, de nem lett 100%-os esztétikailag, csak 90%. Találtam valakit, aki minta után letudná gyártani. Ahhoz kellene majd donor, aminek akármilyen használhatatlan is megfelel. Erre akkor lesz szükségem, ha nem tudok szerezni valami szebb eredetit mint amim van. Akkor lehet teszek egy próbát.
Ha valakinek kell, akkor nyugodtan add oda én már elleszek amim van azzal.
Köszi még egyszer!
Köszi Feri hogy gondoltál rám!
Ami van sikerült megmenteni, fizikailag tökéletes lett, de nem lett 100%-os esztétikailag, csak 90%. Találtam valakit, aki minta után letudná gyártani. Ahhoz kellene majd donor, aminek akármilyen használhatatlan is megfelel. Erre akkor lesz szükségem, ha nem tudok szerezni valami szebb eredetit mint amim van. Akkor lehet teszek egy próbát.
Ha valakinek kell, akkor nyugodtan add oda én már elleszek amim van azzal.
Köszi még egyszer!
1350
Sziasztok!
Előzőekre!
Lehet, nem írtam le pontosan, én szeretnék vásárolni ejuróhoz kip.dobokat, kb. elfogadható állapotban ,nem kell karc,- és rozsdamentesnak lennie, de durva sérülése se legyen.moli
Előzőekre!
Lehet, nem írtam le pontosan, én szeretnék vásárolni ejuróhoz kip.dobokat, kb. elfogadható állapotban ,nem kell karc,- és rozsdamentesnak lennie, de durva sérülése se legyen.moli
- lferi
- Kapcsolat:
1351: Alkatrész
Az enyémeket viheted ha megfelel.
1352
1351-re!
Köszönöm Feri, arra kérnélek, egy-két képet küldj légyszi molnarj@autoklub.hu címre!Kösz:moli
Köszönöm Feri, arra kérnélek, egy-két képet küldj légyszi molnarj@autoklub.hu címre!Kösz:moli
-
- Kapcsolat:
1353
1342-Re Hali! Oszi úgy gondolod h ugyan olyan ülést csináltatnék mint a tiéd, a stílusa meg maradna ha nem bánod csak nekem más színű betétcsíkok kellenének a motor szinéhez igazodva. Amúgy is csak jövőre esedékes, mert a mostani is elég jó állapotban van. Ne idegeskedj meg oldjuk úgy h senkinek se fájjon. ÜDV Csaba
Adom vigyed ne állj sorba, ha ma még nem voltál a templomba.
- Oszy
- Kapcsolat:
1354
A licenc 1 sör!
Még nem tudom milyen, de képen jól mutat. Hamarosan megyek érte, Fgyozo készülj h lépj meg időben.
Még nem tudom milyen, de képen jól mutat. Hamarosan megyek érte, Fgyozo készülj h lépj meg időben.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.