Túra
-
- Kapcsolat:
1847
Sziasztok!
A nagybörzsönyi túrára ha akartok jelentkezni március 10-ig a szállás lefoglalása miatt tegyétek meg! A pénteki un. nulladik nap is megoldható, igény szerint kérjük előre jelezni. (ezt is március 10-ig) A végleges időpont: június 8-9. (+ péntek 7.)
Eddig jelentkeztek.:
Egér + Forest
Moli
Pali
Oszi
Győző
Zvolenszky Zoli
Tóth Zoli
A túra leírását a 1809. megtaláljátok!
A nagybörzsönyi túrára ha akartok jelentkezni március 10-ig a szállás lefoglalása miatt tegyétek meg! A pénteki un. nulladik nap is megoldható, igény szerint kérjük előre jelezni. (ezt is március 10-ig) A végleges időpont: június 8-9. (+ péntek 7.)
Eddig jelentkeztek.:
Egér + Forest
Moli
Pali
Oszi
Győző
Zvolenszky Zoli
Tóth Zoli
-
- Kapcsolat:
1848.
1809-re
1847-re
"...Sziasztok!
Eddig jelentkeztek.:
Egér + Forest
Moli
Pali
Oszi
Győző
Zvolenszky Zoli
Tóth Zoli
kentaur (ugye t.zoli ) Test the Best Gl 700
1847-re
"...Sziasztok!
Eddig jelentkeztek.:
Egér + Forest
Moli
Pali
Oszi
Győző
Zvolenszky Zoli
Tóth Zoli
-
- Kapcsolat:
1849
kentaur írta:1809-re
1847-re
"...Sziasztok!
Eddig jelentkeztek.:
Egér + Forest
Moli
Pali
Oszi
Győző
Zvolenszky Zoli
Tóth Zoli
Maclas + 1fő (CX500)
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- fgyozo
- Kapcsolat:
1851
1850-re
én is akartam de nem bírtam elindítani a motort. Aztán hosszas kínlódás után nagy nehezen csak-csak beröffent.
Örültem, járattam egy kicsit, aztán leállítottam. Újabb próba és pöc –röff!!!
Na mondom hurrá, akkor pakolás és usgyi egy karikára.
Megint leállítom és pakolok … mikor mindent elraktam, megyek, nyitom a kaput, aztán nyomom a gombot h indítom a mocit, hát megint nem bírtam elindítani!
Most csak nézek ki a fejemből h akkor most mi van?! Olyasmire gyanítok h zárlatos lett az önindítóm, egyszerűen képtelen megforgatni a motort, csak leszív minden energiát.
A kocsi aksi sem bír vele, azzal is próbáltam.
Kivettem, rátettem az akksira, úgy pörgött a kezemben majdnem fel is szállt.
Vissza tettem és utána indult el a motor. Majd kis is múlva már megint nem pörgetett.
Most meg itt bőőőrözök…
én is akartam de nem bírtam elindítani a motort. Aztán hosszas kínlódás után nagy nehezen csak-csak beröffent.
Örültem, járattam egy kicsit, aztán leállítottam. Újabb próba és pöc –röff!!!
Na mondom hurrá, akkor pakolás és usgyi egy karikára.
Megint leállítom és pakolok … mikor mindent elraktam, megyek, nyitom a kaput, aztán nyomom a gombot h indítom a mocit, hát megint nem bírtam elindítani!
Most csak nézek ki a fejemből h akkor most mi van?! Olyasmire gyanítok h zárlatos lett az önindítóm, egyszerűen képtelen megforgatni a motort, csak leszív minden energiát.
A kocsi aksi sem bír vele, azzal is próbáltam.
Kivettem, rátettem az akksira, úgy pörgött a kezemben majdnem fel is szállt.
Vissza tettem és utána indult el a motor. Majd kis is múlva már megint nem pörgetett.
Most meg itt bőőőrözök…
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
1853
En meg ugy jartam, hogy egy havertol kaptam egy femkonzervalo valami nemet cuccot. Kis pumpas flakonban van, nemetul van rajta a szoveg, olajszeru anyag. Szepen gondosan bekentem vele a ket CX-et, tegnap a gurulas elott mondom letorolgetem. Hat a kromos reszekre vmi barna dzsuva pottyokben jol ratapadva (eloszor azt hittem rozsda), az alucuccok meg ugy megmarva, hogy lehet mindent ujrapoliroznom...
- Oszy
- Kapcsolat:
1854
1850-re,
Félúton megálhattál volna nálam egy forró teára/kv-ra szendvicsre melegedni. Máskor légy szíves!
1851-re
Ne add fel ilyen könnyen. Próbáld kiszedni a szénkeféket, pucold meg azt is meg a kollektorokat. Ellenőrizd a csapágyak rendbe oszt' rakd össze. Ha leragadnak szénkefék nem jó az érintkezés, a rugó nem nyomja rá eléggé, erőt veszt. A másik, ha a szén kopásból és a koszból adódó trutyi a kollektorok közé megy, zárlatot okoz. Ezt fogkefével és némi alkohollal könnyen tisztítható. Majd 1000-1200-as smirglivel feltisztítod majd megint kikeféled. Sok sikert!
De lehet csak a szénkefék fogytak el, csere és akkor is érdemes a tisztítás.
Félúton megálhattál volna nálam egy forró teára/kv-ra szendvicsre melegedni. Máskor légy szíves!
1851-re
Ne add fel ilyen könnyen. Próbáld kiszedni a szénkeféket, pucold meg azt is meg a kollektorokat. Ellenőrizd a csapágyak rendbe oszt' rakd össze. Ha leragadnak szénkefék nem jó az érintkezés, a rugó nem nyomja rá eléggé, erőt veszt. A másik, ha a szén kopásból és a koszból adódó trutyi a kollektorok közé megy, zárlatot okoz. Ezt fogkefével és némi alkohollal könnyen tisztítható. Majd 1000-1200-as smirglivel feltisztítod majd megint kikeféled. Sok sikert!
De lehet csak a szénkefék fogytak el, csere és akkor is érdemes a tisztítás.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
1855
1854-re
Gondoltam ra, hogy Veszprembol majd hivlak meg LFerit is, de mar odafele Fehervarnal az jart a fejemben, hogy Eger mar biztos a f..ba kivan, hogy ilyen messzire megyunk 8-10 fokban Ugyhogy hazafele mentunk is ezerrel, hogy meg naplemente elott hazaerjunk.
Az alkohollal az a baj, hogy nincsen, mert megissza mindet
Gondoltam ra, hogy Veszprembol majd hivlak meg LFerit is, de mar odafele Fehervarnal az jart a fejemben, hogy Eger mar biztos a f..ba kivan, hogy ilyen messzire megyunk 8-10 fokban Ugyhogy hazafele mentunk is ezerrel, hogy meg naplemente elott hazaerjunk.
Az alkohollal az a baj, hogy nincsen, mert megissza mindet