Alkatrész
-
- Kapcsolat:
1357
Üdv Urak!
Akit érdekel eladó 1db. CX500 tank, eredeti festéssel, csíkkal, Honda fölirattal, fekete színben!
Akit érdekel eladó 1db. CX500 tank, eredeti festéssel, csíkkal, Honda fölirattal, fekete színben!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
1360
1359-re
Én volnék az, Giba Péter.
Amikor a saját motoromat újítottam fel, Kis András irányított egy nagykőrösi emberhez, aki műanyagokkal foglalkozik odahaza, másodállásban.
Megcsinálta minta alapján a párt 1200 Ft/db-ért, de amikor mentem érte, mondta, hogy ennyiért nem érte meg.
Becsületére legyen, hogy ennek ellenére nem fogadott el több pénzt, pedig próbáltam rátukmálni.
Utána dobtam fel a fórumon, hogy ha többet csináltatnánk vele, lehet, hogy neki is megérné.
Csak arra emlékszem, hogy hol lakik. András biztos tud telefonszámot.
Én volnék az, Giba Péter.
Amikor a saját motoromat újítottam fel, Kis András irányított egy nagykőrösi emberhez, aki műanyagokkal foglalkozik odahaza, másodállásban.
Megcsinálta minta alapján a párt 1200 Ft/db-ért, de amikor mentem érte, mondta, hogy ennyiért nem érte meg.
Becsületére legyen, hogy ennek ellenére nem fogadott el több pénzt, pedig próbáltam rátukmálni.
Utána dobtam fel a fórumon, hogy ha többet csináltatnánk vele, lehet, hogy neki is megérné.
Csak arra emlékszem, hogy hol lakik. András biztos tud telefonszámot.
- erdeifeco
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Üdv!Szeretném kérdezni,hogy nincs-e valakinek ötlete csomagtartó,vagy esetleg háttámla ügyben,mert anyóka azt mondta hogy így fél felülni mögém. Ugyanis az általam vásárolt gépemen nincs.Az első sárhányóm is lyukas.Valószínű hogy valami sasfej figyelt ott.Ha valakinek van fölösbe szívesen megvenném.
1363
1362-re!
Szia Erdeifeco!
Lecsúszásgátló háttámlát megnézem otthon, azt hiszem van otthon, c-re való , képet küldök, ingyért van, ha van, gratula a motorodhoz !! üdv moli
Szia Erdeifeco!
Lecsúszásgátló háttámlát megnézem otthon, azt hiszem van otthon, c-re való , képet küldök, ingyért van, ha van, gratula a motorodhoz !! üdv moli
-
- Kapcsolat: