Weboldal
- fgyozo
- Kapcsolat:
237
236-ra
most így hirtelen nem is tudom ... de szerintem az idei év rendezve van és majd csak jövőre ... de ha tévednék
akkor viszont október/november környékén.
most így hirtelen nem is tudom ... de szerintem az idei év rendezve van és majd csak jövőre ... de ha tévednék
akkor viszont október/november környékén.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
238
olvasnivaló:
Forrás: http://www.168ora.hu/itthon/orban-nem-d ... 05345.htmltomcat74
2012-11-06 16:34:49 #99
Képzelt dokumentum egy beszélgetésről:
Külföldi tárgyaló: Jónapot kívánok.
Turultojás: Kezdjük azzal, hogy nem arra amit mondani akarnak, pedig két hónapja itt ülök az asztalnál, ez volt a legjobb amit ki tudtam találni.
Külföldi tárgyaló: Rendben, de mi nem kértünk semmit.
Turultojás: Szeretném leszögezni, hogy nem szerepel a terveink között megszorítások bevezetése.
Külföldi tárgyaló: Ön hogyan nevezi a 26 hónap alatt bevezetett 26 új adót, az EU-n belüli legmagasabb Áfa kulcs bevezetését, az infláció ugárszerű megugrását, csökkenő befektetések mellett?
Turultojás: Tündérmesének.
Külföldi tárgyaló: És ezeket az intézkedéseket nem a Magyar állampolgárokkal fizettetik ki?
Turultojás: Természetesen nem, majd az általunk kivéreztett vállakozások fogják áthárítani, de ezt majd popularista kommunikációval megoldjuk.
Külföldi tárgyaló: Van olyan konkrét terve ami segít a magyar gazdaság talpraállításában?
Turultojás: Természetesen, pávatánc és emútnyócév.
Külföldi tárgyaló:Hmmm.. Esteleg valami új?
Turultojás: Ugyebár vannak pekidzsek, visszamenőleg módosított tövények és államosítás és a Közgépre is mindig támaszkodhatunk.
Külföldi tárgyaló: Ez biztosan előre viszi a gazdaságot?
Turultojás: Gyurcsány..., Bajnai.., kommunisták.., esetleg emútnyócév?
Külföldi tárgyaló: Ez magyarázat, vagy terv?
Turultojás:Ugyebár kommunista alkotmánnyal és kormányokkal csatlakoztunk az EU-hoz és NATO-hoz, és minden törekvésem abból áll, hogy az elmúlt diktatúra vezetőit, és a gazdasági élet szereplőit egy nagyon párthű és személyemhez is lojális szerviensekkel cseréljem le.
Külföldi tárgyaló: Ez nem hasonlít nagyon egy diktatúrához?
Turultojás:De igen, de ez a sajátom.
Már említettem az Ország népének, hogy az Isten ne adja, hogy egy másik társadalmi berendezkedést kelljen bevezetni a demokrácia helyett.
Külföldi tárgyaló: Nem lepődtek meg?
Turultojás: Természetes nem, a milliárdokkal kitömött saját sajtó nem (merte) írta,nem mondta, a többiek meg úgysem jutnak el a választókhoz. Lesz majd meglepetés!
Külföldi tárgyaló: Akkor további jó ücsörgést kívánok, majd 2014 májusában visszanézek.
Turultojás: (saját)Isten (énmagam), (saját) Család, (saját) Haza
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2013.06.11., kedd 13:01-kor.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
2339
Üdv Mindenki!
Boldog, Békés Húsvéti Ünnepeket és jobb időt kívánok mindenkinek!
Boldog, Békés Húsvéti Ünnepeket és jobb időt kívánok mindenkinek!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
2340
elharapoztak a spamok'robotok. nem lehet megoldani, hogy csak regisztralt felhasznalo irjon, illetve ha nem regisztralt akkor az a kepes-betus nemt'om minek hivjak ellenorzo koddal? Mar majdnem minden hasonlo oldal hasznal ilyet a hasonlo robotok kiszuresere.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
2341
2340-re
Kedves Oszy!
Zártá lehetne tenni a fórumot, de a úgy döntöttünk, hogy aki akar regisztráció nélkül is tudjon hozzászólni, mert mi nyitottak vagyunk kifelé.
Ennek az az ára, hogy lesznek kéretlen hozzászólások, amit Győző, meg én igyekszünk kezelni.
" a kepes-betus nemt'om minek hivjak ellenorzo koddal" itt is alkalmazva van.
Ha túl bonyolultra van állítva, akkor aki regisztrálni akar a fórumra sem tudja megfejteni.
Ha gyengébbre vesszük, akkor meg elárasztják a fórumot a kéretlen bejegyzések.
Már próbáltuk ezt is azt is.
Egyenlőre nincs jobb megoldás.
Kedves Oszy!
Zártá lehetne tenni a fórumot, de a úgy döntöttünk, hogy aki akar regisztráció nélkül is tudjon hozzászólni, mert mi nyitottak vagyunk kifelé.
Ennek az az ára, hogy lesznek kéretlen hozzászólások, amit Győző, meg én igyekszünk kezelni.
" a kepes-betus nemt'om minek hivjak ellenorzo koddal" itt is alkalmazva van.
Ha túl bonyolultra van állítva, akkor aki regisztrálni akar a fórumra sem tudja megfejteni.
Ha gyengébbre vesszük, akkor meg elárasztják a fórumot a kéretlen bejegyzések.
Már próbáltuk ezt is azt is.
Egyenlőre nincs jobb megoldás.
Motorom eladnám.....
Sziasztok !!!!!!!
A segítségeteket kérném !!! Egészségügyi állapotom miatt eladnám Honda GL 500 -as motorkerékpáromat. Sok extrával rendelkezik pl. led fények, ködlámpa, SD kártyás rádió, 5 hangfal, mélynyomó. Két oldal koffer hátsó koffer esetleg motoros ruha is van plusz sok alkatrész. Műszaki vizsga 2013 márciusában volt. Hátul új gumi van ami 40 000 Ft volt szereléssel. Hiba az első plexin jobb oldalt egy 10 cm-es repedés van de megoldható.
Technikai adatok : 1982 - es évjárat.
37 KW 50 LE
Megkímélt állapotban van !!! Még annyit teszek hozzá hogy 2011 -ben a Pusztavacsi találkozón én nyertem meg
a 2. helyezést ezzel a motorral.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha esetleg tudtok valakit a telefonszámom : 06 30 246 6328 vagy a simanszki56@freemail.hu email címen elértek.
További szép napot kívánok Nektek !!!!
A segítségeteket kérném !!! Egészségügyi állapotom miatt eladnám Honda GL 500 -as motorkerékpáromat. Sok extrával rendelkezik pl. led fények, ködlámpa, SD kártyás rádió, 5 hangfal, mélynyomó. Két oldal koffer hátsó koffer esetleg motoros ruha is van plusz sok alkatrész. Műszaki vizsga 2013 márciusában volt. Hátul új gumi van ami 40 000 Ft volt szereléssel. Hiba az első plexin jobb oldalt egy 10 cm-es repedés van de megoldható.
Technikai adatok : 1982 - es évjárat.
37 KW 50 LE
Megkímélt állapotban van !!! Még annyit teszek hozzá hogy 2011 -ben a Pusztavacsi találkozón én nyertem meg
a 2. helyezést ezzel a motorral.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha esetleg tudtok valakit a telefonszámom : 06 30 246 6328 vagy a simanszki56@freemail.hu email címen elértek.
További szép napot kívánok Nektek !!!!
- Oszy
- Kapcsolat:
2344
szia Sándor József
Sajnálattal olvasom mait írsz, mármint az egészségügyi dolgot főleg.
Valami irányárad esetleg egy fotó?
Sajnálattal olvasom mait írsz, mármint az egészségügyi dolgot főleg.
Valami irányárad esetleg egy fotó?
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
2346
Én megnéztem a Pusztavacsi képeken is!
Tényleg SZÉP!!!
Hát ha nem lenne meg az 500EURÓ......
Üdv mindenkinek: Jani
Tényleg SZÉP!!!
Hát ha nem lenne meg az 500EURÓ......
Üdv mindenkinek: Jani