CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
2809
2808-ra
szerszámos? – lehet h jó ötlet úgy is mindig lerobbansz, jól jön a szerszám
DE az is lehet jó megoldás ha beillesztesz oda plusz benzines tartályt, tekintettel a magas fogyasztásodra… akkor talán végre meg tudsz majd tenni 70km –t is egy tankolással :- )
szerszámos? – lehet h jó ötlet úgy is mindig lerobbansz, jól jön a szerszám
DE az is lehet jó megoldás ha beillesztesz oda plusz benzines tartályt, tekintettel a magas fogyasztásodra… akkor talán végre meg tudsz majd tenni 70km –t is egy tankolással :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
2811
Hali mindenkinek
Győző az indítási gondod kisértetiesen hasonlít annó az enyémre. Én is gondoltam mindenre, aku csere is megvolt. Egyszer indult egyszer nem. Végül kiszedtem az önindítót, elvittem egy szakihoz (önindítoshoz) ő javította meg. Azóta (lekopogom) jól indúl. A szaki szerint komutátort kellet cserélnie (ha jól emlékszem). És ez minössze 6000 Ft fájt nekem. Bár korábban elvittem volna.
Feri
Győző az indítási gondod kisértetiesen hasonlít annó az enyémre. Én is gondoltam mindenre, aku csere is megvolt. Egyszer indult egyszer nem. Végül kiszedtem az önindítót, elvittem egy szakihoz (önindítoshoz) ő javította meg. Azóta (lekopogom) jól indúl. A szaki szerint komutátort kellet cserélnie (ha jól emlékszem). És ez minössze 6000 Ft fájt nekem. Bár korábban elvittem volna.
Feri
-
- Kapcsolat:
2812
2810-Re ÜDV: Győző úgy látszik az isten mellém állt a telószám a Dömeé nemvolt elérhető de Zoltán tudott segíteni úgy h javasolta kentaúrt ővele beszélgettem és lefotóztam a motort, a képeket elküldtem neki és úgy néz ki a dolog h sikerül meg oldani a problémát. Remélem nem kiabálom el. Közben Kemény Laci is küldött olyan képeket ahogy majd ki kell h nézzen a motorom. MInd kettejüknek köszönöm a segítséget előre is. CSÁ : Csaba
Adom vigyed ne állj sorba, ha ma még nem voltál a templomba.
- forrest99
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
2815.
2807-re
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/honda ... adegyesito
"...Beszéltünk szabadságról, önkifejezésről, a sebesség mámoráról, de arról még nem, hogy a családi életnek is jót tesz. .."
uff
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/honda ... adegyesito
"...Beszéltünk szabadságról, önkifejezésről, a sebesség mámoráról, de arról még nem, hogy a családi életnek is jót tesz. .."
uff
- Oszy
- Kapcsolat:
2816
2808-ra Nem én szoktam 13-as kulcsot kérni minden pihenőbe, mert épp valami lelazult. A szerszámot ilyen esetekre, hogy másokon segítsek, kéznél legyen azonnal.
De a tank pótlás ötlet az tetszik, lehet beteszek 5L-es kannát. Te is elgondolkodhatnál, csak olajos kannán
2815-re Ez jó!
2811-re Igen Komutátór, én is erre gondoltam, de én kollektornak ismertem (tudod, erdélyi tájszólás )
De a tank pótlás ötlet az tetszik, lehet beteszek 5L-es kannát. Te is elgondolkodhatnál, csak olajos kannán
2815-re Ez jó!
2811-re Igen Komutátór, én is erre gondoltam, de én kollektornak ismertem (tudod, erdélyi tájszólás )
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
2817
2816-ra
ja, ne is mond! - ez a kb.1.000km/1 liter - es olaj fogyasztás eléggé nyugtalanít.
De legalább mindig friss olaj van a mocimban (már amikor épp még van benne) így az
mindig friss olajcserés.
ja, ne is mond! - ez a kb.1.000km/1 liter - es olaj fogyasztás eléggé nyugtalanít.
De legalább mindig friss olaj van a mocimban (már amikor épp még van benne) így az
mindig friss olajcserés.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
2818
Nem tudom már hol hallottam, de sok gépkönyv megad 1 l/1000km olajfogyasztást. így bármi van nem lehet panaszkodni a gyártónak, "hát ő megmondta".
Nem néztem utána, de sok. Igaz mindig friss olaj, de ha csak töltsz, sosem engeded le, akkor az olajsár bizony kirakodik és el is tömithet ezt-azt. Kár, hogy az a Suzukit amit szétszedtem nem fotóztam le. A szelepfedélbe kb. 1 kg sár volt, ....szép látvány mondhatom.
Nem néztem utána, de sok. Igaz mindig friss olaj, de ha csak töltsz, sosem engeded le, akkor az olajsár bizony kirakodik és el is tömithet ezt-azt. Kár, hogy az a Suzukit amit szétszedtem nem fotóztam le. A szelepfedélbe kb. 1 kg sár volt, ....szép látvány mondhatom.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.