Túra
-
- Kapcsolat:
1876
Üdv! Szombaton jó időt ígér, velem tartana valaki, Szarvasi arborétum összekötve egy jó halászlé ebéddel!!??
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- fgyozo
- Kapcsolat:
1877
V. Pusztavacsi CX-GL Találkozó
választott kormányunk megszorító intézkedéseinek áldozatává vált a Pusztavacsi Önkormányzat is. Ennek következtében 2013-ban megszakad a több éves hagyomány. 2013-ban az ellehetetlenített finanszírozás okán nem kerül megrendezésre a Pusztavacsi Falunap melyhez társultan rendeztük korábban „ Hivatalos ” Idény nyitó összejövetelünket.
Ezen sajnálatos hír persze nem jelenti azt hogy nekünk is le kéne mondanunk a közös élményről.
Két lehetőség merült fel, az egyik, hogy egy szabadon választott májusi időpontban nyilván függetleníthetjük is magunkat az eseménytől…
Egyeztettem az illetékessel és a következő megoldást találtuk a legjobbnak:
Az eredetileg megcélzott május közepi időpontot eltoljuk 2 héttel és így május helyett június 1-én (szombat) tartjuk a találkozónkat.
Arra kérek mindenkit hogy ezt az időpontot rögzítse a naptárjába.
Magam részéről szorgalmazom h azért ne kelljen olyat sokat várni a találkozásig, mint ahogy azt már korábban is tettük, egy korábbi időpontban pl. május 4-én szervezhetnénk egy „ előtalálkozót ” egy közös karikával, fagyizással stb.
Ki mit szól hozzá?
Kérem hogy még a héten szóljatok mert annak függvényében szervezem majd a dolgokat és dolgozzuk ki a részleteket.
választott kormányunk megszorító intézkedéseinek áldozatává vált a Pusztavacsi Önkormányzat is. Ennek következtében 2013-ban megszakad a több éves hagyomány. 2013-ban az ellehetetlenített finanszírozás okán nem kerül megrendezésre a Pusztavacsi Falunap melyhez társultan rendeztük korábban „ Hivatalos ” Idény nyitó összejövetelünket.
Ezen sajnálatos hír persze nem jelenti azt hogy nekünk is le kéne mondanunk a közös élményről.
Két lehetőség merült fel, az egyik, hogy egy szabadon választott májusi időpontban nyilván függetleníthetjük is magunkat az eseménytől…
Egyeztettem az illetékessel és a következő megoldást találtuk a legjobbnak:
Az eredetileg megcélzott május közepi időpontot eltoljuk 2 héttel és így május helyett június 1-én (szombat) tartjuk a találkozónkat.
Arra kérek mindenkit hogy ezt az időpontot rögzítse a naptárjába.
Magam részéről szorgalmazom h azért ne kelljen olyat sokat várni a találkozásig, mint ahogy azt már korábban is tettük, egy korábbi időpontban pl. május 4-én szervezhetnénk egy „ előtalálkozót ” egy közös karikával, fagyizással stb.
Ki mit szól hozzá?
Kérem hogy még a héten szóljatok mert annak függvényében szervezem majd a dolgokat és dolgozzuk ki a részleteket.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
1879
1877-re
Részvételi lista
V. Pusztavacsi CX-GL Találkozó (juni 1.)
Elő találkozó (május 4.)
1) moli/máj.4-jún.1/
2) hermosa/máj4,-jún.1
3) fgyozo : máj.4 ; jún.1
4)
Részvételi lista
Elő találkozó (május 4.)
1) moli/máj.4-jún.1/
2) hermosa/máj4,-jún.1
4)
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
1880
1877-re
Részvételi lista
Elő találkozó (május 4.)
1) moli/máj.4-jún.1/
2) hermosa/máj4,-jún.1
4) maclas máj.4 ; jún. 1
esetleg május 4.-n egy Szarvasi Arborétum + Halászlé + Este termál???
Részvételi lista
Elő találkozó (május 4.)
1) moli/máj.4-jún.1/
2) hermosa/máj4,-jún.1
4) maclas máj.4 ; jún. 1
esetleg május 4.-n egy Szarvasi Arborétum + Halászlé + Este termál???
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!