Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
1883
1880-ra
megnéztem a térképet, Pusztavacs és Szarvas kb.120km. Ez egy jó táv is lehet egy együtt motorozásra, az Arborétum meg egy jó program.
Az esti termált hol gondoltad? Magam részéről most nem tudok 2napra elszakadni, 1 napra viszont lehet hol túl sűrű lenne bár a részletetek ismerete nélkül még nem mernék nyilatkozni.
Juni 1-re is KIVITETELEZHETŐ amit eredetileg a májusi Pusztavacsi Találkozónkra megcéloztunk?
Hogy Pusztavacsról elmegyünk a faházba ahol tavaly is, és onnan este a Ceglédi Termálba 20h-24h ig aztán vissza, ott alvás és vasárnap haza?
megnéztem a térképet, Pusztavacs és Szarvas kb.120km. Ez egy jó táv is lehet egy együtt motorozásra, az Arborétum meg egy jó program.
Az esti termált hol gondoltad? Magam részéről most nem tudok 2napra elszakadni, 1 napra viszont lehet hol túl sűrű lenne bár a részletetek ismerete nélkül még nem mernék nyilatkozni.
Juni 1-re is KIVITETELEZHETŐ amit eredetileg a májusi Pusztavacsi Találkozónkra megcéloztunk?
Hogy Pusztavacsról elmegyünk a faházba ahol tavaly is, és onnan este a Ceglédi Termálba 20h-24h ig aztán vissza, ott alvás és vasárnap haza?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
1884 Re: 1880
maclas írta:1877-re
Részvételi lista
V. Pusztavacsi CX-GL Találkozó (juni 1.)
Elő találkozó (május 4.)
1) moli/máj.4-jún.1/
2) hermosa/máj4,-jún.1
3) fgyozo : máj.4 ; jún.1
4) maclas máj.4 ; jún. 1
5) Oszy. maj.4 ; (? jun. 1 ?)
esetleg május 4.-n egy Szarvasi Arborétum + Halászlé + Este termál???
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
1885
Sziasztok!
Már rég tervezgetek egy hétvégét nálam, és a feleségem is már türelmetlenül várja. Ez kihagyhatatlan!
Semmi különleges nem volna, egy közös bográcsozás, sütögetés,piálgatás, beszélgetés az udvaromon. Esetleg egy élőzenés mulatság! Forrest barátunk mint gitáros/énekes, én meg dobokkal küszködök, basszeros van. Aki esetleg zenélget akkor egy spontán bandával elmulatozgatnánk. (hangosítás, szomszédok stb. megoldott)
Velencei tó 20km-re, Balaton 44-re, tehát előtte vagy másnap még az is belefér. Nem akarok semmi kötött programot, legyen ez közös megbeszélés alapján.
Szállás, hát a házikó nem túl nagy, így páran elférnek, előnyt élvezve a hölgyek, de sátorhely bőven!
Helyszin: Székesfehérvártól 2 km-re. (Pontos cím majd később privibe.)
Időpont, Valamelyik 7vége, mikor már lehet sátorban aludni, mondjuk Június.
Már rég tervezgetek egy hétvégét nálam, és a feleségem is már türelmetlenül várja. Ez kihagyhatatlan!
Semmi különleges nem volna, egy közös bográcsozás, sütögetés,piálgatás, beszélgetés az udvaromon. Esetleg egy élőzenés mulatság! Forrest barátunk mint gitáros/énekes, én meg dobokkal küszködök, basszeros van. Aki esetleg zenélget akkor egy spontán bandával elmulatozgatnánk. (hangosítás, szomszédok stb. megoldott)
Velencei tó 20km-re, Balaton 44-re, tehát előtte vagy másnap még az is belefér. Nem akarok semmi kötött programot, legyen ez közös megbeszélés alapján.
Szállás, hát a házikó nem túl nagy, így páran elférnek, előnyt élvezve a hölgyek, de sátorhely bőven!
Helyszin: Székesfehérvártól 2 km-re. (Pontos cím majd később privibe.)
Időpont, Valamelyik 7vége, mikor már lehet sátorban aludni, mondjuk Június.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1886
1883-ra.
Természetesen juni dátumra is megy a szombati termál, + szállás!
Május 4 ha nem fürdés akkor javaslatom a (nagyon finom) cukrászda!!
Motorozás, Arborétum, Halászlé (vagy más Erdei Fecónak), motorozás, sütizés!?
Természetesen juni dátumra is megy a szombati termál, + szállás!
Május 4 ha nem fürdés akkor javaslatom a (nagyon finom) cukrászda!!
Motorozás, Arborétum, Halászlé (vagy más Erdei Fecónak), motorozás, sütizés!?
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
Re: 1884-re
Én a június 1-et pártolom ,de úgy ,hogy pénteken érkeznénk és vasárnap jönnénk el kb. várjhatóan 5-10 fővel. Kérdésem,hogy sátort vigyünk-e magunkal.
- lferi
- Kapcsolat:
1888: Túra
Én Oszy ötletét támogatom, két napra nekem sem jó, egy egy nap belefér.
Egy kis látnivaló és esetleg ötlet az Erdélybe menőknek.
http://virtualisszekelyfold.ro/index2.html
Egy kis látnivaló és esetleg ötlet az Erdélybe menőknek.
http://virtualisszekelyfold.ro/index2.html
- Oszy
- Kapcsolat:
1889
Akkor ha jól értem Juni 1 az Pusztavacs.
Júni 23 A szülinapom.ennek apropóján a buli nálam lehetne
Júni.20-21 vagy
Júni.27-28 (Szo.-Vas)
Ki merre voksol?
Júni 23 A szülinapom.ennek apropóján a buli nálam lehetne
Júni.20-21 vagy
Júni.27-28 (Szo.-Vas)
Ki merre voksol?