Alkatrész
- Oszy
- Kapcsolat:
1544
Le lehet pontosan rajzolni. Ennek is van egy rajza pontos méretezéssel a gyárba. Arra gondoltam, hogy az új tű után lerajzolni pontosan, léptékkel stb. Így már könnyű lesz mérni a használtakat és látni a kopást.
jó lenne tudni.
jó lenne tudni.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
1447
Neeeem, az enyémnek lila a feje és akkora mint a kismacskának.
Te mindenkit meggyanúsítasz, h iszik tudod a mondást, mindenki magából indul ki.
csak mi nem vagyunk zugivók, ugye Forri? Mi nyíltan vállaljuk.
Egyébként ha visszaváltom egyszer az üres üvegeket akkor veszek egy GL1800-at az árából!
Te mindenkit meggyanúsítasz, h iszik tudod a mondást, mindenki magából indul ki.
csak mi nem vagyunk zugivók, ugye Forri? Mi nyíltan vállaljuk.
Egyébként ha visszaváltom egyszer az üres üvegeket akkor veszek egy GL1800-at az árából!
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Re: 1448
Hali!
A mocit mindig igazitgatom egy kicsit. most a karbi tulfolyás miatt. Az úszón durva égésnyomok, és észrevettem, hoggy az egyik karbi úszójának 1-ik felében benzin van úgy kb az 1/3 részig. Kiszárit, megragaszt 2k műgyantával( a forgástengely közeli hely) és engedtem a kisértésnek kifőztem a karbit.
Kb 4l 70 fokos viz, 1 teás kanál trisó, és mosogatószer folyékony, aszem ciff kb 1 óra vagy kicsivel több.Öblit 2x 70 fok vizzel bőven, és féktisztitóval kimos alaposan.Vissza, beállit, szinkron stb.
Kategóriákkal jobb, simább, kellemesebb. amit vesztettem az,hogy a polirozás odalett bemattult, deigazi karbi szine van.
Hogy mitől? A túlfolyás megszünt, a benz. szint kb ott ahol kell! Vagy a kifőzés-tisztitás? Kettő dolgot csináltam 1x-e.
Nembánom, sokkal kellemesebb a gép.
A mocit mindig igazitgatom egy kicsit. most a karbi tulfolyás miatt. Az úszón durva égésnyomok, és észrevettem, hoggy az egyik karbi úszójának 1-ik felében benzin van úgy kb az 1/3 részig. Kiszárit, megragaszt 2k műgyantával( a forgástengely közeli hely) és engedtem a kisértésnek kifőztem a karbit.
Kb 4l 70 fokos viz, 1 teás kanál trisó, és mosogatószer folyékony, aszem ciff kb 1 óra vagy kicsivel több.Öblit 2x 70 fok vizzel bőven, és féktisztitóval kimos alaposan.Vissza, beállit, szinkron stb.
Kategóriákkal jobb, simább, kellemesebb. amit vesztettem az,hogy a polirozás odalett bemattult, deigazi karbi szine van.
Hogy mitől? A túlfolyás megszünt, a benz. szint kb ott ahol kell! Vagy a kifőzés-tisztitás? Kettő dolgot csináltam 1x-e.
Nembánom, sokkal kellemesebb a gép.
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
1449
1534-re
Akkor ez nagy fa@rahúzós hirdetés!?
Röstelli amit el akar adni? talán nem is egész motor? csak blokk
Azért ami a képen van jól mutat!
Azért csak nézd meg Oszy, aztán majd mondasz véleményt(ha akarsz)
hogy mégis melyik változata a CX családnak
Üdv : Jani
Akkor ez nagy fa@rahúzós hirdetés!?
Röstelli amit el akar adni? talán nem is egész motor? csak blokk
Azért ami a képen van jól mutat!
Azért csak nézd meg Oszy, aztán majd mondasz véleményt(ha akarsz)
hogy mégis melyik változata a CX családnak
Üdv : Jani