Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
1919
Szerző: hermosa » 44 perccel ezelőtt - re
Ott Gyál környékén ahol az M0-ról át lehet menni a 4-es útra, a körforgalomnál van egy benzinkút.
9:30-kor benézek oda.
Ott jó csatlakozásnak?
Privátban küldöm a t.számom.
Ott Gyál környékén ahol az M0-ról át lehet menni a 4-es útra, a körforgalomnál van egy benzinkút.
9:30-kor benézek oda.
Ott jó csatlakozásnak?
Privátban küldöm a t.számom.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
1921
Sziasztok. A börzsönyi túra indul 06 08 szombaton 11 órától a 2-es út nőtincsi elágazásától. Aki csak Nagybörzsönybe akar csatlakozni azt Zvolenszki Zoli barátom várja. A szálláshelyek már beteltek , többi szállásigényt a falu más vendéglátóinál lehet elérni, sátras elhelyezésre van mód. Jelentkezéseket továbbra is várjuk. aaBővíteni pénteki nappal,lehet programot börzsönyi turisztikai dolgokkal,Börzsöny körbemotorozással.
-
- Kapcsolat:
1922
Uraim! Remélem mindenki szerencsésen hazaért! Jó volt veletek motorozni! Köszönöm a mai napot!
Győző, kiderült, hogy mi a baj a motoroddal??
Oszy, aksid bírta a haza utat??
Győző, kiderült, hogy mi a baj a motoroddal??
Oszy, aksid bírta a haza utat??
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
1923
Egyben hazaertem es Fgyozo is, otthonaba megvendegelt egy fagyira Cimbit es engem. Cimbi aksijaval Fgyozo motorja kitunoen ment, a Fgyozo aksijaval meg az enyem. bemertuk, mindket aksi gyenge. az enyem halott a Fgyozoje haldoklik, mivel nekem CDI gyujtasom van igy nem befojasolta a gyujtast a kissebb feszultseg.
Fgyozo kosz a fagyit es az aksit, a tobbieknek koszonom, hogy jelenletukkel emeltek a hangulatot!
mielobbi viszont karikazasra!
Fgyozo kosz a fagyit es az aksit, a tobbieknek koszonom, hogy jelenletukkel emeltek a hangulatot!
mielobbi viszont karikazasra!
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- erdeifeco
- Kapcsolat:
1924
Sziasztok!Én is szerencsésen hazaérkeztem.Semmi baj,probléma nem történt,bár a benzinkútnál alig leltem a pénztárcámat. Alig jutott az eszembe,hogy a pulcsimban van. 319 km lett a karika vége ennyit még nem mociztam egy nap alatt.Köszönöm mindenkinek!Maclasnak külön köszönet a kalauzolásért!erdeifeco
- fgyozo
- Kapcsolat:
1925
1922-re
maclas köszönök mindent!
Jó volt újra együtt:- ) Igazából ez volt az idei 1. igazi nagyobb karikám, jól esett.
Nem volt 1éves az akksim... tegnap 1.000 Ft felárral vettem megint egy újjat egy Yuasa -t.
Remélem ez bírja majd. Most pöcc-röff!
maclas köszönök mindent!
Jó volt újra együtt:- ) Igazából ez volt az idei 1. igazi nagyobb karikám, jól esett.
Nem volt 1éves az akksim... tegnap 1.000 Ft felárral vettem megint egy újjat egy Yuasa -t.
Remélem ez bírja majd. Most pöcc-röff!
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Re: 1926
Informácíót kérek a Pusztavacsi szálláshely helyszínéről címéről, ahol sátrazni tudunk majd 2 napon át.