CX/GL Te és Motorod
- lferi
- Kapcsolat:
34 Re: CX 650
OK, majd egyeztetünk.
- masnapos
- Kapcsolat:
Re: 34
31-re
Hát sajnos leszálltam róla . Azt ajánlom mihamarabb keressétek fel Győzővel öregkist és valameikőtök alkudjon meg rá mert jó választás lenne. Van egy olyan érzésem , hogyha egy CX-es beütésű tag kipróbálja az el is viszi. Őszintén mondom csak az anyagiak miattnem veszem meg.Ha hamarabb tudom nem újítom fel az enyémet és erre ültem volna fel most.
Igen Feri ez a karika kimaradt mert még nincs műszakim.Örülök viszont,hogy nektek sikerült egy szép napot eltölteni.Itt a faluba próbálgatom a mocimat de remélem a következőn már együtt gurulunk!
A jelszavatok legyen továbbra is CX 650 C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv:másnapos
UI: Ha esetleg lemennétek Győzővel értesítsetek akkor megyek én is!Ha lesz műszakim !!!!!!!!!
Hát sajnos leszálltam róla . Azt ajánlom mihamarabb keressétek fel Győzővel öregkist és valameikőtök alkudjon meg rá mert jó választás lenne. Van egy olyan érzésem , hogyha egy CX-es beütésű tag kipróbálja az el is viszi. Őszintén mondom csak az anyagiak miattnem veszem meg.Ha hamarabb tudom nem újítom fel az enyémet és erre ültem volna fel most.
Igen Feri ez a karika kimaradt mert még nincs műszakim.Örülök viszont,hogy nektek sikerült egy szép napot eltölteni.Itt a faluba próbálgatom a mocimat de remélem a következőn már együtt gurulunk!
A jelszavatok legyen továbbra is CX 650 C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv:másnapos
UI: Ha esetleg lemennétek Győzővel értesítsetek akkor megyek én is!Ha lesz műszakim !!!!!!!!!
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
37
33-34 re
Feri,& Győző!
Ha szabad kérnem,tegyétek közzé az időpontot
hátha kedvet kapok én is egy nagyobbat gurulni,
és csatlakoznék a csapathoz. Ha nem gond.
Üdv:
33-34 re
Feri,& Győző!
Ha szabad kérnem,tegyétek közzé az időpontot
hátha kedvet kapok én is egy nagyobbat gurulni,
és csatlakoznék a csapathoz. Ha nem gond.
Üdv: