Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
2054
Sziasztok!
Ezúttal is köszönöm mindenkinek, hogy részvételével emelték a hangulatot (persze kivétel Fgyozo akivel sok kilométeren keresztül közös-ültünk )
Szeretném megköszönni Forrest99 testvérnek és Istvánnak (egy M.vásárhelyi barátomnak) kiknek neveik Imába foglaltatik, hogy segített. röviden, Szombat érkezés után már csak Hétfőn indítottam újra a gépet de már csak 1 henger ment. A CDI megadta magát. telefon ide oda. Kb Forrest ahogy feladta BP-en a csomagot kb 23 óra múlva a kezembe volt és nemsokára már vigan pöföghettünk is tovább. a szállításról csak annyit, hogy 1ezer forint és 20lejbe azaz kb 2340 forintba került. Hogy hogyan, azt majd máskor elmesélem. [/b]
Kici bódógszág!
Ma du. 5 kor Istennek Hála, balesetmentesen hazaérkeztem az Erdély-Csángó-Transzalpina túráról. Remélve mindnyájan hasonlóan!Ezúttal is köszönöm mindenkinek, hogy részvételével emelték a hangulatot (persze kivétel Fgyozo akivel sok kilométeren keresztül közös-ültünk )
Szeretném megköszönni Forrest99 testvérnek és Istvánnak (egy M.vásárhelyi barátomnak) kiknek neveik Imába foglaltatik, hogy segített. röviden, Szombat érkezés után már csak Hétfőn indítottam újra a gépet de már csak 1 henger ment. A CDI megadta magát. telefon ide oda. Kb Forrest ahogy feladta BP-en a csomagot kb 23 óra múlva a kezembe volt és nemsokára már vigan pöföghettünk is tovább. a szállításról csak annyit, hogy 1ezer forint és 20lejbe azaz kb 2340 forintba került. Hogy hogyan, azt majd máskor elmesélem. [/b]
Kici bódógszág!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2013.07.13., szomb. 21:18-kor.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
2054 fojt.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
2055
Sziasztok!! Isten hozott újra itthon benneteket! Remélem az időjárás is kegyes volt hozzátok! Várjuk a képeket!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
Re: 2057
Az általam is csodásnak tartott útatokról alig várom az élményeket rögzítő képeket és találkozásunkkor a szóbeli beszámolótokat. Ez szeptemberben a Máramarosi-Rahói úton lehet.
-
- Kapcsolat:
2059 ... Erdélyben (is) jártunk
Sziasztok!
Végre összeválogattam az általam megosztásra érdemesnek vélt képeket az elmúlt bő egy hétből.
Itt megtaláljátok őket:
https://plus.google.com/photos/11156070 ... sqv1qPfaWA
Kérlek titeket, hogy amennyiben bármelyik kép ellen kifogás merülne fel, legyetek szívesek jelezni, és le fogom venni a mappából, bár őszintén remélem, hogy erre nem lesz szükség.
A képek nézegetéséhez jó szórakozást kívánok!
Végre összeválogattam az általam megosztásra érdemesnek vélt képeket az elmúlt bő egy hétből.
Itt megtaláljátok őket:
https://plus.google.com/photos/11156070 ... sqv1qPfaWA
Kérlek titeket, hogy amennyiben bármelyik kép ellen kifogás merülne fel, legyetek szívesek jelezni, és le fogom venni a mappából, bár őszintén remélem, hogy erre nem lesz szükség.
A képek nézegetéséhez jó szórakozást kívánok!
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
2060 ... Még mindig a képekről
Elfelejtettem jelezni, hogy a képek bár eredeti felbontásúak, a tömörítésük erősebb annál, de még így is 3MB körül vannak az egyes képek.
Korlátlan nethozzáférés nélkül nem biztos, hogy megéri megnézni őket!
Korlátlan nethozzáférés nélkül nem biztos, hogy megéri megnézni őket!
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
2061
Many thanks Pestabácsi!!!
Én nagyon tömörítettem, hogy gyorsan fel/le tölthetőek legyenek (akár mobilon is). Ha bárkinek kell az eredeti formátum, jelezze és megoldjuk.
a videók azok tudomásom szerint youtube által konvertált, de eredetibe se jobb.
Én nagyon tömörítettem, hogy gyorsan fel/le tölthetőek legyenek (akár mobilon is). Ha bárkinek kell az eredeti formátum, jelezze és megoldjuk.
a videók azok tudomásom szerint youtube által konvertált, de eredetibe se jobb.
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Gratulálok az Erdélyi túrához nagyon jó képek születtek, nagyon sajnálom hogy nem lehettem ott, de jövőre mindenképp! Apukám viszont ott volt, és ezúton szeretném a nevében megköszönni Nektek ezt a felejthetetlen hetet, amit együtt eltöltöttetek. A Faterom nem egy nagy blogger-fórumbetyár, így megkért hogy töltsem fel a saját képeit a túráról a Picasasra, a többi kép mellé. Mégegyszer köszi!
A Loctite tömítőpasztázás olyan mint az önkielégítés... Mindenki tagadja mégis mindenki csinálja.